εγω δεν καταλαβαινω γιατι στο xbox το εχουν δωσει εδω κ ενα μηνα....
Printable View
εγω δεν καταλαβαινω γιατι στο xbox το εχουν δωσει εδω κ ενα μηνα....
Ξέρουμε αν στο Anthology το RE Directors cut θα είναι καινούργια έκδοση με HD γραφικά κτλ κτλ;;;;
Παύλο, αποκλείεται.
Ναι... Αυτο φοβόμουν. Αλλιώς είναι πολυ καλο deal.
Μόνο εμένα με εκνευριζει που βγάζουν τετια "anthologies" τα οποία έχουν μεσα μόνο κωδικούς για να κατεβασεις τα παιχνίδια;
Δεν ειναι γελοίο ρε παιδιά;
Μπορω να το δω μόνο απο πλευράς έκπτωσης και οχι σαν "συλλογή".
Σίγουρα δεν είναι αυτο που στη γλώσσα γραφείου λέγεται "hard copy" συλλογή. Δημήτρη, σημεία των καιρών είναι αυτα. Εγώ έχω πεισθεί ότι πολυ συντομότερα του αναμενόμενου, δε θα υπάρχουν, καν, παιχνίδια σε retail μορφή. Θα χρειάζεται ένας τεράστιος σκληρός και μπολικος χρόνος για downloading.
Πολύ πιθανό αλλά αυτό sucks a$$ big time ρε Παύλο....
Ελπίζω να μην γίνει και αν γίνει να γίνει ΠΟΛΥ αργότερα...
Λοιπόν... Επειδη συνεχώς αναφέρεται αυτο το θέμα, μόλις πάω σπιτι θα ανοίξω ένα threadακι να το συζητήσουμε. Θα έχει ενδιαφέρον...
O Conan O'Brien τρολάρει παρουσιάζοντας το RE6 :D
http://www.g4tv.com/thefeed/blog/pos...sident-evil-6/
κατεβαζω τωρα το ντεμο,,, θα ανεβασω και μια παρουσιαση με πρωτες εντυπωσεις μιας και λογικα ενδιαφερεστε πολυ για αυτο
Απο που το κατεβασες;;;;
επειδη ειχα αγορασει το dragons dogma μπορω να εχω το ντεμο απο τις 5 σεπτεμβρη,,,,
αλλα το ξεχασα
τεσπα επαιξα λιγο θετικες εντυπωσεις θα ανεβασω βιντεακι αυριο πρωι
περιμενα περισσοτερα παντως
Εγώ λίγο που το έπαιξα στην ΔΕΘ μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Πολύ ωραία γραφικά,και καλή κίνηση από τον χαρακτήρα που χειρίζεσαι.Το AI του συνεγράτη σου δεν είναι τελείως για τα μπάζα,ενώ και τα ζόμπι κάνουν κάτι ''δικά τους'' ξαφνικά,πράγμα που δεν μονοτονεί το παιχνίδι τόσο πολύ.Να πω ότι έπαιζα με Leon.
περιμενες φανταζομαι κατι πιο τρομακτικο ισως ή κατι πιο πρωτοτυπο?
συμφωνω με αυτα που ειπες παντως ετοιμαζω και βιντεακι τρομαρα μου χεχε
Κοίτα,η όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε,δεν βόλευε ώστε να μπορείς να καταλάβεις αν και με την βοήθεια του ήχου,και να είσαι μόνος στον χώρο σου,θα το κάνει πιο τρομακτικό.Με το darksiders 2 από δίπλα μου,παιχνίδια wii,pro 13,ένας πανικός από κόσμο και κάτι μανάρια της wind να προμοτάρουν παραδίπλα,δεν μπόρεις να έχεις την ηχητική απόλαυση που θα ήθελες.Σαν τσόντα χωρίς ήχο ένα πράμα.:whistle:
αχ αυτη η wind...κατι 2 μετρα γκομενες ηταν παλι?
Κάτι ''άλογα''....Ήθελα να ξερα,που κυκλοφορούν αυτές οι γυναίκες....
Υ.Γ.Κάτι μου λέει ότι θα βγούμε off :)
Βγήκε το demo για όλους στο store
Το βαλα να κατεβαινει και θα το παιξω καποια στιγμη σημερα μετα τη δουλεια.