3 λίρες το θυμάμαι και εγώ αλλά να ξέρετε ότι δεν στέλνει μεγάλα πακέτα....
3 λίρες το θυμάμαι και εγώ αλλά να ξέρετε ότι δεν στέλνει μεγάλα πακέτα....
Λεωνίδα, πράγματι παρέλαβα σήμερα.
Έγινε shipped στις 16/11 μέσω MSI (?) και μου έδωσαν και tracking code.
Διαβάζοντας στο site κατάλαβα ότι συνεργάζονται με το BelgiumPost. Έφτασε Βέλγιο λοιπόν, και όταν έφυγε μου έδωσαν νέο tracking number για τα ΕΛΤΑ Courier, το οποίο δούλεψε όταν έφθασε Ελλάδα. Είχε έρθει από τις 24, Σάββατο δεν παραδίδουν φαντάζομαι οπότε ήρθε σήμερα.
Βέβαια έχω να σου πω ότι τα shipping costs ήταν $24 (δεν μου κάνει εντύπωση, είναι 3,5 κιλά!) αλλά το import fee μόλις $5. Οπότε τι να μου επιστρέψουν στην τελική :makefun:
Τέσπα, σίγουρα είναι μία ασφάλεια το ότι έρχεται μέσω ταχυμεταφορών, το ότι έχεις tracking και ότι σίγουρα δεν περνάει τελωνείο αλλά εντάξει, ανεβαίνει η τιμή όπως και να το κάνουμε.
γιατι ηταν τοσα λιγα τα import fees, επειδη ηταν βιβλιο; εμενα με τσακιζουν, ηθελα να παρω το Ratchet and Clank και τα import fees ηταν παραπανω απο το παιχνιδι :/ εχω αλλαξει ολες τις παραγγελιες μου σε απλο ταχυδρομειο. αυτο με το tracking οντως καλο και δεν ξερω, νομιζω οτι σου ηρθε πολυ γρηγορα. καλοριζικο! :d055:
Βασικά μάλλον ναι, γι' αυτό θα ήταν τόσο λίγα. Μόλις δοκίμασα και άλλο βιβλίο και ήταν πολύ μικρά τα fees πάλι. Βέβαια είναι δύο βιβλία, μέσα σε ένα τεράστιο δερματόδετο κουτί!
Και γω σε όσες άλλες παραγγελίες έχω πάει δοκιμαστικά είναι αρκετά υψηλά ρε γμτ... Ίσως σε ακριβές να το προτιμώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα δοκιμάσω κάποια στιγμή σε κανά απλό bd να βάλω standard να δω πόσο θα κάνει να έρθει γιατί είναι μεγάλη η διαφορά (ενημέρωσε και συ αν το κάνεις).
Παιδιά ξέρει κανείς αν το Amazon κάνει λιγότερο ασφαλές πακετάρισμα με την επιλογή δωρεάν αποστολής αν ξεπεράσεις τις 25 λίρες?
Το πακετάρισμα παραμένει το ίδιο, ανεξαρτήτως τι θα επιλέξεις ως τρόπο αποστολής. :)
για θυμηστε μου, το zavvi τι μεταφορικα εχει? σκεφτομαι να ρισκαρω μια παραγγελεια.
Μία λίρα για κάθε τεμάχιο νομίζω.
οσοι προλαβαν προλαβαν. πηγα να αγορασω το Max payne 3 στα 19+ ευρω και πλεον βγαζει τιμη 25,75 ευρω....
τουλαχιστον δεν θα ρισκαρω αν θα ερθει ή οχι και ποτε.
Θα το ξαναβγαλει Ηλια μαλλον σε 2 εβδομαδες (λογικα), απλα παιδια εχετε το νου σας γιατι πλησιαζουν Χριστουγεννα (μπορει και το παιχνιδακι να φτασει Πασχα)...Επισης, απο zavvi μην ψωνιζετε σε ευρω, παρτε σε λιρες γιατι η ισοτιμια του ειναι +1€ τουλαχιστον....Καλυτερο ειναι να κανει η τραπεζα την μετατροπη...Τελευταια φορα που πηρα το Οκτωβρη παντως τα μεταφορικα ηταν δωρεαν.
Παραγγελία amazon 20/11 και ήρθε σήμερα!
Παραγγελία zavvi 13/11 ακόμα τίποτα...
Παραγγελία απο Amazon.co.uk 20/11 και ήρθε σήμερα!!Ταχύτατοι!!!
Και εμένα από το amazon μου ήρθε χθες το darksiders 2 που ήταν προσφορά από τα black friday deals.Περιμένω ρε γμτ ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο από τρίτο πωλητή μέσω amazon εδώ και 26 ημέρες και τπτ ακόμη..Θα περιμένω άλλη μία εβδομάδα και βλέπουμε μετά.
όποιος είχε προλάβει και είχε κάνει την παραγγελία από το πλαίσιο για το NFS wanted με την τιμή "σκότωμα" ας ενημερώσει εδώ όταν και αν τον πάρουνε τηλ. να του το στείλουν (και εμένα μου είχε έρθει ακυρωτικό αλλα με διαβεβαίωσαν πως θα μου το στείλουν με +3€ κόστος αποστολής)
Και μένα μια παραγγελία του αμαζον που έγινε στις 17 μου ρθε 23! Σφαίρα! Μου χει τύχει και καθυστέρηση όμως..
^^^Εγώ πιστεύω ότι έγινε λάθος αλλά προσπαθούν να τιμήσουν τις παραγγελίες (μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά, για την ώρα είμαι καλοπροαίρετος βάσει παλαιότερων περιπτώσεων).
Οπότε πολύ πιθανό να περιμένουν νέα παραλαβή, ώστε να δώσουν μέρος αυτής της παραλαβής στην λάθος τιμή.
ε ναι και μένα το ίδιο μου είπανε ενώ είχε έρθει mail αλλά και sms στο κινητό πως ακυρώθηκε , τους πήρα τηλ. και μου είπανε πως θα το στείλουνε απλά ακυρώθηκε γιατί η παραγγελία μου ήτανε να το παραλάβω εγώ από κατ/μα, ενώ για να ισχύει αυτή τιμή είναι μόνο παραγγελία και αποστολή .... (η αλήθεια είναι βέβαια πως τώρα δεν έχω κάποια απόδειξη για την παραγγελία μου αφού ακυρώθηκε και όλα τα άλλα γίνανε προφορικά...χαχα)
Σπύρο δεν το έχει διαθέσιμο για Ps3 , έχει μόνο την limited που έχει και άλλο κωδικό: http://www.plaisio.gr/controls/searc...%20for%20speed
οπότε ισχύει αυτό το περι διαθεσιμότητας ,
Αντώνη εμένα που μίλησα με 2 διαφορετικά άτομα μέσα σε 2 μέρες όταν τους ρώτησα μου είπανε πως δεν ήτανε λάθος αλλά προσφορά ... τι να πω ? μάλλον δεν το παραδέχονται αλλά δεν με πολυ νοιάζει κιόλας..χαχα ας μου έρθει σε αυτή την τιμή και όλα μια χαρά...:d055: