1ον δεν εχουν ολοι smart και οσοι εχουν μπορει να μην ειναι wifi σαν και εμενα και τωρα ποιος βαζει καλωδιο γιαυτο οποιος θελει σκαι και βαριεται το pc το βαζει στο ps4 εγω θα το κατεβασω να δω τι λεει ετσι κ αλλιως σιγα τα mb
Printable View
1ον δεν εχουν ολοι smart και οσοι εχουν μπορει να μην ειναι wifi σαν και εμενα και τωρα ποιος βαζει καλωδιο γιαυτο οποιος θελει σκαι και βαριεται το pc το βαζει στο ps4 εγω θα το κατεβασω να δω τι λεει ετσι κ αλλιως σιγα τα mb
Tο δοκίμασε φίλος από Γερμανία και του το βγάζει με λουκέτο και δεν τρέχει, όταν μπαίνει με ελληνικό λογαριασμό παίζει κανονικά.
η Τσαπανίδου τη φετινή σαιζόν είναι Δευτέρα - Παρασκευή 10 με 1 στο Star.
Eμένα δεν μου φαίνεται λογικό, εφ'όσον παίζει με το ελληνικό account με γερμανική IP παίζει και με το γερμανικό account,
δοκίμασε ο φίλος σου να κάνει restore τις άδειες? και το γερμανικό account και το ελληνικό?
Που ντο Brazzers;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ είσαι: http://share.blog.us.playstation.com/
Αν και δεν το κόβω πιθανό...
After the Layoffs Sony is Now Working on Hiring Again; Insider Explains What Happened
Λεει οτι το παιχνιδι του Stig ηταν για το πε0ς και κοστισε και 100 εκατομμυρια, γι αυτο ακυρωθηκε, του προσφεραν μικροτερη θεση απο Director, αλλα του κακοπεσε κι εφυγε. Σαν εξηγηση αυτο και τα υπολοιπα δεν ακουγονται παραλογα
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λεει, εαν ειναι βεβαια αληθεια.
"Amy Hennig has creative differences about the direction that UC4 should go in. Egos swell, she leaves."
^ Sounds familiar... ίσως και να μην έλεγε μούφες το IGN.
Επίσης, το γεγονός ότι δεν πληρώνουν καλά τα μεγαλοστελέχη τους (βλ. Tretton) κάπου το έχω ξαναακούσει...
Πολύ λογικά έτσι όπως τα λέει... Ίσως ανασυντάσσεται η Sony και ξεκαθαρίζει... Ίσως να θέλει φρέσκα πρόσωπα, Ίσως θέλει τίτλους που να πουλάνε περισσότερο και έτσι να θέλει να ανανεωθεί.
Δεν τους έχω τόσο χαζους να διώχνουν κόσμο ξέροντας ότι μπορεί να κινδυνέψει ενας τιτλος από αποτιχία με αυτη τους τη κίνηση..
Όπως και να 'χει..Θα δείξει η ιστορία που πηγαίνει το πράμα.
Πολλα απο αυτα που λεει εχουν καποια λογικη βαση, δεν αντιλεγει κανεις. Ειναι ομως οπως και να το κανει κανεις ενα apologetic κειμενο που εστιαζει μονο στο shit happens και στο οτι εφταιγαν κυριως αυτοι που εφυγαν και οχι τοσο η Sony. Συγνωμη κιολας αλλα ο Richmond δουλευει εδω και 2 χρονια πανω στο Uncharted 4, τωρα εσκασαν οι creative differences? Ειναι εντελως one sided προσεγγιση, δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος μετα απο 2 χρονια δουλειας να διαφωνει ξαφνικα και να σηκωνεται να φευγει λογω διαφωνιων πανω στη δομη του project, ειναι απλα παραλογο.
Επισης και με τα λεφτα καπου μου φαινεται λιγο υπερβολικο το post, ειναι δυνατον να χαλασαν 100 εκ. για ενα project που δεν ολοκληρωθηκε ποτε ενω ξερουμε οτι (αν δεν κανω λαθος) το Killzone 2 που ειναι με διαφορα η πιο ακριβη τους παραγωγη δεν ξεπερασε τα 50? Καπου υπαρχει μια υπερβολη κατα τη γνωμη μου στα νουμερα.
Anyway, δεν λεω οτι δεν στεκει εν γενει, εχει καποια δυνατα points αλλα ειναι εντελως apologetic.
Τα "creatives differences" αφορούν την Hennig, όχι τον Richmond και έσκασαν ταυτόχρονα με το SP DLC του TLOU, όπου υπήρξε μια σαφής & controversial αλλαγή στο narrative.
Για τον Richmond λέει ότι ήταν σύμμαχος της Hennig και ότι πήρε μια καλή προσφορά από την Riot Games (εδώ είναι το ζουμί).
Μα παρακατω το λεει και γι αυτον ρε man
Μηπως να αποφασισει πρωτα?Quote:
Hennig/Richmond is about creative differences and ego
Aκομα και το πρωτο σεναριο μπαζει απο παντου, τι παει να πει πηρε offer απο την ταδε εταιρεια και εφυγε? Ειναι game director στο Uncharted 4 εδω και 2 χρονια, ετσι απλα του ηρθε μια προσφορα και αποφασισε να το παρατησει? Δεν εχει καμια λογικη αυτο οτ πραγμα.
Έχεις δίκαιο ότι στην σύνοψη τα βάζει μαζί, αλλά πιο πάνω τα διαχωρίζει. Ο Richmond έφυγε αφού βρήκε δουλειά αλλού πρώτα (σωστό τον βρίσκω), ενώ η Hennig έφυγε χωρίς να λέει ότι πάει κάπου αλλού.
Το περίεργο είναι ότι δεν είχαν καμία ρήτρα παραμονής στην ND ξέρω γω μέχρι να ολοκληρώσουν το Uncharted και την έκαναν έτσι απλά... πολύ χύμα μου φαίνεται.
Αν δεν είχε ρήτρα παραμονής, γιατί να κάτσει όταν αλλού του δίνουν ενδεχομένως περισσότερα;
Δεν νομίζω να το βλέπουν συναισθηματικά όπως οι fans. Όπως και με τους ποδοσφαιριστές που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, έτσι και εδώ: it's all about money.
Είναι λάθος των Sony/ND αν δεν έχουν προβλέψει να μην υπάρχουν αιφνίδιες παραιτήσεις στην μέση ενός project.
Μα ακομα και ρητρα παραμονης να μην υπηρχε, θα πρεπει να υπηρχε καποιο συμβολαιο. Ε το να βαζεις τον αλλον game director με το συμβολαιο του να ληγει περιπου χρονολογικα στα μισα του project που τον εχεις βαλει να αναλαβει ποιανου λαθους ειναι?