Ναι και απορω.
Διαβαζω πχ αυτο το thread απο την αρχη του και οταν μια ταινια θεωρειται απο πολλους καλη.8/10 φορες θα μου αρεσει και εμενα πολυ, ενω τις 2/10 που δεν θα μου αρεσει ή απλα δεν θα με ενθουσιασει,θα καταλαβω γιατι αρεσει στο κοσμο.
Εδω σηκωνω τα χερια ψηλα.Δεν μπορω να δω κατι θετικο και εξακολουθω να την θεωρω κακη ταινια.
(ισως μαλλον θεωρω ως θετικο την προσπαθεια να δωσει κατι διαφορετικο,ασχετα αν πιστευω οτι δεν καταφερνει τελικα να το περασει ικανοποιητικα ως αποτελεσμα).
Παιξε το καινουριο Sillent hill και θα τρομαξεις 10Χ περισσοτερο απο τις ταινιες τρομου των τελευταιων χρονων.Quote:
Το "ταινία τρόμου" γενικότερα, θα συμφωνήσω πως ειναι κάπως overrated στις μέρες μας. Δε νομίζω ότι κανεις περιμένει να τρομάξει με τέτοιες ταινίες. Ποιο πολυ παει για την splatterια. Αν και αλλιώς επιδρά στον καθένα το καθε είδος. Πχ, εγώ που δεν τρομάζω με τίποτα, ωστόσο οι ταινίες τρόμου που με "πιάνουν" περισσότερο, ειναι αυτές που έχουν θέμα υπερφυσικο. Άλλοι τρομάζουν στη θέα του αίματος κλπ κλπ.
Το CITW γι'αυτο που δημιουργήθηκε, κάνει τέλεια τη δουλειά του.
Το λαθος μου τελικα ειναι οτι δεν διαβασα κανενα review για την ταινια.Και εδω διαφωνω με enstikto.Αν διαβαζα και ηξερα τι παω να δω,ισως να μην ειχα απογοητευτει τοσο πολυ.
Τεσπα ταινια ειδα,δεν μου εκαναν βασανιστηρια.
Θα το ξεπερασω το ''σοκ''.:c055gfe: