Χθες είδα Die Hard τώρα εβαλα το Home Alone. Πλέον και επίσημα έχουμε Χριστούγεννα!!!
Printable View
Χθες είδα Die Hard τώρα εβαλα το Home Alone. Πλέον και επίσημα έχουμε Χριστούγεννα!!!
Αααααχ Χριστούγεννα!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...f6f527fb34.jpg
Κάθε φορά που έχει κάτι το PSN έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν 800 χρήστες που δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ εδώ μέσα και σέρνουν τον χορό στις βρισιές, παράπονα και κατάρες... :a038:
Φέτος επειδή θα έφευγα απο τις 15 του μηνός στο εξωτερικό και θα γυρνούσα σήμερα, δεν στόλισα τίποτα στο σπίτι.. Το είχα αφήσει και λίγο μπου@@λο πριν φύγω.. Γυρίζω κουρασμένος και ξενερωμένος οτι έχω να κάνω 1000 δουλειές και βλέπω οτι ήρθε κρυφά η κοπέλα μου, καθάρισε τα πάντα, μου στόλισε δεντράκι και απο κάτω περιμένουν και κάτι δωράκια!! Απίστευτο το πνεύμα των Χριστουγέννων!
Ακόμα δεν τα έχω ανοίξει, περιμένω να έρθει.. Για να δούμε τι μας έφερε ο Αγιος Βασίλης!
Ωπα ωπα για κατσε ρε φιλε...δηλαδη πηγες ταξιδακι Σουηδια/Δανια δεν ξερω που, μονος σου ή με φιλους...αφησες την κοπελα πισω και οταν γυρισες σου ειχε φτιαξει το σπιτι, σου στολισε δεντρο ΚΑΙ σου αφησε δωρα?
....................
Μπορω να εχω το τηλεφωνο της?:P:P
ΥΓ: Φωτο εφερες τουλαχιστον?
Χαχαχα... Οπως τα λές Κώστα!! Βέβαια έβαλα κι εγώ το χεράκι μου.. Επειδή είχε γιορτή στις 24, μου γκρίνιαζε οτι δεν θα ειμαι εδώ να της δώσω τα δώρα της. Οπότε κρύβω τα δώρα μέσα στο αμάξι της (εκεί που ειναι η ρεζέρβα, να μην τα βρει σίγουρα! χαχαχα..)
Και εκεί που περίμενε οτι δεν θα πάρει τίποτα για γιορτή/Χριστούγεννα της λέω πήγαινε στο αμάξι και τσέκαρε! Οπότε μετά έπρεπε να το ανταποδώσει κάπως!
Φωτό έφερα φίλε, μόλις χαλαρώσω λίγο θα ανεβάσω! Μακάρι να μπορούσα να μείνω κι άλλο..Με το ζόρι γύρισα λέμε!!
Μπραβο μπραβο, πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω τετοια:)
Τελικά μάλλον πάμε για γάμους με το νέο έτος!! χαχαχα... :first: Πολύ μπροστά τα δωράκια!
http://i59.tinypic.com/2q836a0.jpg
Kαι 2 φωτό για τον φίλο μου τον Κώστα! Μια συνηθισμένη νύχτα στις Pub της Σουηδίας..
Spoiler!
:a014::a014:
Και ναι ρε φιλε .. χιονιζει!
Καλημέρα
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Τέλεια χιονίζει να δούμε πόσοι θα πεθάνουν από το κρύο που δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο η τους έχουν κόψει το ρεύμα και δεν μπορούν να ζεσταθουν / Γιουπι χιονίζει παμε Αραχωβα ΤΕΛΕΙΑ.....
Οτι νανε ρε φίλε, μιζερια παντού,μην χασετε ευκαιρία, επειδή χιονιζει τυχαία στην ΕΠΑΡΧΊΑ που είμαι εγώ και ρίχνει χιόνι μετα απο χρόνια... άλλωστε και εσύ τώρα να φανταστω δεν είσαι στην ζέστη σου , αλλα μοιραζεις κουβερτες και τρόφιμα έξω
Πρώτον μίλησα σε εσένα? Δεύτερον τα "ρε φίλε" στα φιλαράκια σου εγω δεν σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα! Και όσο για το τι κάνω εγω ασε να ξέρω καλύτερα! Κάτσε στην "επαρχία σου " και απόλαυσε το χιόνι και κοίτα την δουλεία σου.
Η απάντησή σου φαίνεται καθαρά να πηγαίνει σε μενα μετά το μηνυμα μου, θα μπορούσα να σου πω το ίδιο αλλα δεν θα το συνεχισω γιατι δεν έχει νόημα, έχεις δίκιο για το "ρε φιλε" αν σε ενοχλησε το παιρνω πίσω lol....
Και το χιόνι σταμάτησε ... τώρα δεν θα κρυωνει και δεν θα πειναει κανείς......
Καλή σου μέρα
Αν και άφησα όνομα το μείον ρεπ είναι από μένα αντε καλή χρόνια lol
Δε ξέρω αν το προσέξατε, αλλά με το που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Σαμαράς θα ζητήσει να διαλυθεί η Βουλή, είδαμε άσπρη μέρα :P
Αστο καλύτερα φίλε! Η μέρα που βγήκε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ήταν μια απο τις καλύτερες τις ζωής μου! Για διάφορους λόγους θα μου μείνει αξέχαστη.. (Οχι επειδή βγήκε ο Γιωργάκης! χαχαχα..) Και είδαμε μετά που καταλήξαμε! :yes:
να ξυπνας απο μεσημεριανο υπνο και να βλεπεις στην tv οτι αυτος που συναντουσες καθε σαββατο στην δουλεια και ανταλλασατε καλημερες ηταν ο Ξηρος... μπρρρρρρ!!!
Σοβαρά?? Ερχόταν δηλαδή έτσι άνετος?? Πάντως λογικό ειναι να μην τον καταλάβεις. Σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά ήταν! :a057:
http://i60.tinypic.com/5xt8x.jpg
ερχοταν ανετοτατος και το αστειο ειναι οτι μεσα τον κοσμο ξεχωριζε απο ολους (σε λαικες αγορες δουλευω, περνανε πολλοι καθημερινα)! παντα με ποδηλατο, γυαλια και καπελακι. μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν κανενας ξεχασμενος τουριστας που ηρθε για διακοπες και δεν εφυγε ποτε. μια φορα μαλιστα ειχε φερει και τσιπουρο για να μας κερασει επειδη ελεγε οτι γιορταζε!
Valiant Hearts ένα απίστευτο παιχνίδι που άξιζε κάθε σεντ που έδωσα.
Πραγματικά αξίζει να το παίξετε παιδιά.
Sent from my iPad using Tapatalk
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...4c839ce1cb.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
μετά από μεγάλη αποχη από τα video games λόγο τις δουλειάς μου αποφάσισα μιας και τα πράγματα στην δουλειά έχουν στρώσει και ίσος (μονο Σ.Κ.)να μένει κάποιο κενό για gaming αποφάσισα να πάρω το ps4. έχω χάσει επεισόδια και δεν έχω ιδέα πως θα μπω στο κλίμα και τι παιχνίδια να πάρω. το πακέτο που παράγγειλα είναι με 2 χειριστήρια και συνοδεύεται από το the lust of us & killzone.τι γίνετε με το psn account του ps3 το χάνω και πρέπει να ανοίξω άλλο;
Nα ευχηθώ καλή χρονια σε όλους
& ειδικά στους παλιούς που ξέρω πολλές εκπλήξεις για το νέο έτος.
Εννοειται οτι δε το χάνεις. Συνεχίζεις κανονικα με το ίδιο account και λειτουργείς παράλληλα και σε PS3, οπως και σε PS4.
Καλορίζικο!
Τurbo-X ούτε οδοντογλυφίδα δεν ξαναγοράζω !!!!
Ευτυχώς πήρα τα λεφτά μου πίσω, όταν αγρίεψα πολύ :)
Συγχαρητήρια σε όσους από το PS4Forums.gr κέρδισαν στο διαγωνισμό για το Game of the year 2014
http://www.gameworld.gr/component/content/article/165-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2014-05-19-05-36-14/20568-game-of-the-year-2014-oi-nikites
Arisks13
Kujo79
Alansirer3
Iras3
Enstikto
Karlat89
Mihalis13
Patkiout
Nikon
DimitrisKal1987
Kapa
Vicarious
Pavlos Laganas
Jden
Zodiac5120
Mα αυτος ο Νικον, καθε χρονια του πεφτει το φλουρι και το δωρο απο το διαγωνισμο!
^^
-rep γιατί με γλωσσόφαγες, το φλουρί φέτος όχι μόνο δεν έπεσε σε μένα αλλά έπεσε και στην πεθερά μου, διπλή γκαντεμιά δηλαδή.:P
Πέρα από την πλάκα όντως θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό όχι τόσο σε διαγωνισμούς κλπ αλλά στη ζωή γενικά για πολλούς λόγους τουλάχιστον μέχρι σήμερα, το ίδιο εύχομαι για όλους.:a055:
EDIT: Δεν με αφήνει για -rep.:a122:
Υπάρχουν κίνδυνοι στην εγχείρηση ρινικου διαφράγματος ; Έχει κάνει κανείς την επέμβαση ;
Υπαρχουν. Ειναι οι λογοι που μεχρι στιγμης με κανουν κι εμενα να περιμενω και να το καθυστερω οσο γινεται. Φυσικα οι κινδυνοι ειναι μικρη πιθανοτητα αλλα υφιστανται.
Εχω φιλο που εκανε την επεμβαση και μετα ενιωσε αλλος ανθρωπος. Και δεν τον ξαναπασχολησε ποτε το προβλημα αυτο. Ταυτοχρονα ομως εχω και γνωστο που το εκανε και απο τοτε το εχει κανει αλλες 2 φορες. Ειναι πολλοι παραγοντες παιζει και ο οργανισμος του καθε ανθρωπου πως αντιδραει. Μετεγχειρητικα επισης δεν περνας ομορφα, για 4-5 μερες δεν εχει πλακα αυτο που βιωνεις, αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο.
Θα σου προτεινα να δοκιμασεις τις ρινικες πλυσεις. Ειναι κατι το οποιο δεν ειναι καθολου ευχαριστο (για εμενα, αλλοι δεν εχουν θεμα, αλλα εμενα με αηδιαζει η ολη διαδικασια) αλλα οντως κανει δουλεια. Εμενα με βοηθησε.
Εαν φυσικα εισαι στο απροχωρητο και υποφερεις καλο θα ηταν να κοιταξεις να κανεις την επεμβαση. Επεμβαση ρουτινας ειναι, απλα οπως καθε επεμβαση μπορει και λογο οργανισμου να μην ειναι μια κι εξω.
Ευχαριστώ Valkyre. Κάνω πλύσεις με nasaline που με βοηθούν σχετικά αλλά δυστυχώς το δεξί ρουθούνι ειναι σχεδόν μόνιμα βουλωμένο σε μεγάλο ποσοστό. Έχεις ψαχτεί με κέντρα κ ιατρούς για το θέμα για να προτείνεις κάτι ; Προσωπικά χειρουργος φίλος του πατέρα μου με προέτρεψε να μου κάνει την επέμβαση λέγοντας μου ότι ειναι ρουτίνας.
Eαν εισαι μονιμα βουλωμενος δεν λεει φιλε, καντο. Εγω θα ειχα τρελαθει εαν ημουν σε αυτην την κατασταση. Οχι δεν εχω φτασει να ψαχτω για γιατρους. Ο φιλος μου το ειχε κανει σε ιδιωτικη κλινικη με εναν πολυ καλο γιατρο και ειπε τα καλυτερα. Αλλα δεν εχω στοιχεια κλπ (μπορω να βρω αν θες). Ομως εφοσον εχεις κοντινο προσωπο και εφοσον μιλαμε για επεμβαση ρουτινας ισως θα επρεπε να πας κατα εκει μερια. Υπο την προυποθεση φυσικα οτι το κοντινο προσωπο εινια καλος γιατρος εννοειται.
ΥΓ: Οι πλυσεις μονο εμενα μου προκαλουν αηδια λολ? Τις πρωτες φορες πηγα να ξερασω...
Την έκανα το 2003 στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα με τοπική αναισθησία. Οι επόμενες μέρες ήταν κάπως, ειδικά όταν πήγαν να μου βγάλουν τη γάζα ζορίστηκα αρκετά. Είδα βελτίωση αλλά μικρή. Όπως είπε και ο Δημήτρης είναι ανάλογα με τον άνθρωπο και το μέγεθος του προβλήματος. Αν την κάνεις πάντως μην την κάνεις καλοκαίρι γιατί θα είσαι πολύ ευαίσθητος στον ήλιο. Την έκανα Ιούνιο και ξέρω τι σου λέω.
Ειδα σημερα στον δρομο, μια παρεα πιτσιρικαδων να κρατουν selfie stick και να βγαζουν φωτογραφιες...οχι αλλο καρβουνο!!!
Βοήθεια συμφορουμίτες!
Χάλασε ο στρογγυλός διακόπτης που σηκώνει την τάπα της μπανιέρας(:frusty:)!
Καμιά ιδέα πώς να βγάλω την :censored: τάπα????