φιλε Val η ταινία παίρνει όλα τα κλισέ και τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στις ταινίες τρόμου και τους αλλάζει τα φώτα.
Δεν υπάρχει κάτι αλλό παρόμοιο αλλα ναι δανείζεται ΚΑΙ απο το το evil dead (υπαρχουν και αναφορες στη ταινια).
φιλε Val η ταινία παίρνει όλα τα κλισέ και τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στις ταινίες τρόμου και τους αλλάζει τα φώτα.
Δεν υπάρχει κάτι αλλό παρόμοιο αλλα ναι δανείζεται ΚΑΙ απο το το evil dead (υπαρχουν και αναφορες στη ταινια).
Για δες το ρε Δημητρη και εσυ.
Αν πουν λιγοι ακομα οτι ειναι καλη αυτη η ταινια, σταματαω να βλεπω ταινιες για παντα:p
btw η κοπελα μου ειναι fan για του Whedon και ειχε υψηλες προσδοκιες και αυτη, αλλα με τραβαγε να φυγουμε πριν τελειωσει.:c030:
Καταρχήν να πω οτι πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή κάνουμε τεράστιο λάθος γράφοντας όλα αυτά που γράφουμε έτσι χύμα γιατί μπορεί να μην είναι μεν spoiler αλλά προϊδεάζουν αυτούς που δεν την έχουν δει την ταινία. Προτείνω όσοι δεν την έχετε δει να σταματήσετε να διαβάζετε αυτά που γράφουμε...
@Val: Δεν το έχω δει οπότε δεν μπορώ να σου πω. Σταμάτα όμως να σκέφτεσαι τι τύπος ταινίας είναι, και προσπάθησε να μην περιμένεις τίποτα. Προτείνω να την δεις και να σχηματίσεις την δική σου άποψη.
@PDS
Spoiler!
^^ Τι να μην περιμενω τιποτα βρε Δημητρη αφου 2 σε λιδες αυτο συζητατε, και να θελω δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου λολ! :)
Καλά ναι δίκιο έχεις τώρα... Εγώ πάντος έχω την συνείδηση μου καθαρή. Το μόνο που έχω γράψει εκτός spoiler είναι "να πάτε να το δείτε" και "αποφύγετε να ακούσετε/διαβάσετε οτιδήποτε για την ταινιά" :P
Spoiler!
Edit: @PDS
Spoiler!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dS9jc3BnLRc"]Cosmopolis - Official trailer #2 (english) - YouTube[/ame]
^^ΛΟΛ ελα ρε Kevin Durant και στο πανι λεμε! λοοολ :P
Οτι ειπε ο Chrono.
[YOUTUBE]cFv2xPvQfJ4[/YOUTUBE]
γιατί αυτό ο samuel jakson πρέπει να βρίσκετε σε όλες σχεδόν τις ταινίες δράσης και πάντα σαν αρχηγός. δεν βγάζω νόημα.
Λοιπον μολις γυρισαμε παρεακι Valkyre-Dragonpaul- Nikon απο την προβολη cabin in the woods. Θα συμφωνησω με τα παιδια... μου αρεσε αρκετα... τρελο γελιο και αρκετη πρωτοτυπια και θα ελεγα καμμια σχεση -ευτυχως- με το αηδιαστικο Drag me to Hell (το οποιο πιο πολυ προσπαθουσε μαλλον να αηδιασει με ολους τους εμετους το κοινο παρα να το διασκεδασει -ενιγουεη-).
Ειχε κατι σκηνες η ταινια που πεταχτηκα απο την καρεκλα απο τα γελια!Spoiler!
Βεβαια η βραδια ηταν επικη απο την αρχη, πριν δουμε την ταινια και σε αυτο οφειλουμε να ομολογησουμε οτι ευθυνεται ο Desmond aka "Μητσαρας"! Οπως ειδατε δεν τον ανεφερα στο παρεακι που τελικα ειδε την ταινια...!
Μητσαρα, εισαι Θεος ρε φιλε... μεγααααααλο ρησπεκτ!! χαχαχα :D :P
Νικο, it was an honest mistake!!!!! NOT :hysterical::hysterical::hysterical:
Λοιπον, αν και με προλαβε ο φιλος Δημητρης, ας πω και γω δυο λογια για την ταινια, ξεκινωντας με το εξης:
Νομιζω οτι για εμενα περασε ο καιρος που θα βγω απο την αιθουσα εχοντας δει μια τετοια ταινια και θα ειμαι ενθουσιασμενος. Οχι, βεβαια, επειδη μια τετοιου ειδους ταινια δε μπορει να ειναι αριστη για τα standards που εχουν θεσει ολες οι ταινιες του ειδους, αλλα επειδη τωρα ψαχνω αλλα πραγματα απο μια ταινια (βαθος, νοηματα και αλλες τετοιες κουλτουριαρικες κοινοτυπιες). Ωστοσο, παντα ειναι ευχαριστο ενα τετοιο διαλειμμα και εχοντας υπαρξει λατρης τετοιων ταινιων, νομιζω οτι ποτε δε θα σταματησω να τις βλεπω, οσο γραφικες, επαναλαμβανομενες και low value ειναι. Μονο που το Cabin in the Woods εκανε τη διαφορα. Ας τα παρουμε απο την αρχη....
Καταρχην προκειται για μια ταινια μιξης τρομου και γελιου. Υπηρξαν πολλες στιγμες που ολη η αιθουσα πεταγοταν απο τα γελια. Θελοντας η ταινια να κανει τη διαφορα, "κομματιασε" κυριολεκτικα ολα τα κλισε που εχουμε δει σε ταινιες τρομου/splatter. Απο το πως ξεκινα, πως εμφανιζεται ο τιτλος (οπως ανεφερε και ο Δημητρης), μεχρι και τι γραμματοσειρα χρησιμοποιηθηκε για τον τιτλο. Και εκει που σε κανει να πιστευεις οτι προκειται να δεις "μια απο τα ιδια με απ'ολα", ξαφνικα το ξεχνας. Δυστυχως δε μπορω να επεκταθω παρα πολυ χωρις να υποπεσω σε spoiler, οποτε θα ειμαι πολυ φειδωλος με τα λεγομενα μου.
Στοιχεια που εχουμε ξαναδει, η ταινια τα "παιρνει πισω" και τα ανακατασκευαζει στα δικα της μετρα. Μοιαζει να κοροϊδευει :makefun: ολους τους προγονους της -λεγε με ταινια τρομου- και να θετει αλλα θεμελια (που, ομως, κατα την προσωπικη μου αποψη, δυσκολα κτιζεται κατι νεο επανω σε αυτα). Ακομα και η κλασικη συνθεση παρεας/πρωταγωνιστων, εχει λογο που ειναι αυτη που ειναι, οχι μονο για τη δομη και την εξελιξη της ιδιας της ταινιας, αλλα και να "πικαρει" ολες τις υπολοιπες ταινιες. Μεχρι το απροσμενο.... Χμμμ... No more. Οποιος θελει παει και τη βλεπει και δε θα χασει.
Σιγουρα μια ταινιας αναφορα για εμενα -σε πολλαπλα, ισως, επιπεδα- που αξιζει και με το παραπανω τις πολυ καλες κριτικες που εχει παρει. Σιγουρα θα την ξαναδω, αλλα απο τα "γνωστα μερη". Μια απορια εχω μονο....
ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ (PDS), ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;
:makefun::makefun::makefun::makefun::makefun:
Σιγουρα επαιζε αλλη ταινια στον κινηματογραφο που πηγα γιατι ολοι εβγαιναν βριζοντας.
Αλλος εβριζε τον φιλο του ''δεν ξαναβλεπω μαζι σου ταινια''
Αλλοι βαραγαν facepalms κτλ
χεχε
Ως κωμωδια θα μπορουσα εν μερη να κατσω να την δω.Αλλα πηγα να δω θριλερ τρομαρα μου:c055gfe:
Περιμένω να τήρησεις την υπόσχεση σου και να μην ξαναδεις ταινία... Χαχαχαχαχα!!!!!
Tαινια τρομου σιγουρα δεν θα ξαναδω.Καθε φορα που δοκιμαζω να δω νεες ταινιες(θριλερ/τρομου),ειμαι σε φαση
http://www.terrariaonline.com/attach...meme-jpg.3008/
Παμε για την επομενη.
Η μια ομως μου βγαινει μουφα ή αλλη τελικα ειναι κωμωδια.Ε ως εδω!Φτανει:ice:
Πάντως, πρέπει να παραδεχθεις πως μόνο σε εσένα και στην αίθουσά σου δεν άρεσε η ταινία. Δεν έχει πει κανεις άλλος κακο λόγο γι'αυτη.
Το "ταινία τρόμου" γενικότερα, θα συμφωνήσω πως ειναι κάπως overrated στις μέρες μας. Δε νομίζω ότι κανεις περιμένει να τρομάξει με τέτοιες ταινίες. Ποιο πολυ παει για την splatterια. Αν και αλλιώς επιδρά στον καθένα το καθε είδος. Πχ, εγώ που δεν τρομάζω με τίποτα, ωστόσο οι ταινίες τρόμου που με "πιάνουν" περισσότερο, ειναι αυτές που έχουν θέμα υπερφυσικο. Άλλοι τρομάζουν στη θέα του αίματος κλπ κλπ.
Το CITW γι'αυτο που δημιουργήθηκε, κάνει τέλεια τη δουλειά του.