Kαλα οτι το TLOU με enhansed graphics, αν αληθευει ειναι σιγουρη αγορα, ειναι περιττο να το πω πλεον λολ :P
Printable View
Kαλα οτι το TLOU με enhansed graphics, αν αληθευει ειναι σιγουρη αγορα, ειναι περιττο να το πω πλεον λολ :P
Αν βγει collector's θα είναι η μοναδική που θα αγοράσω. Μπορούν να βάλουν artbook, φιγούρα, making of κ να την βλέπω στο γραφείο μου όταν γίνω παππούς κ να κλαίω.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω παιξει το left behind, θα εχει και βελτιωμενα γραφικα, σιγουρη αγορα. Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να ξαναπαιξω απο την αρχη το TLOU ειλικρινα...:a052:
Μολις πριν λιγες ημερες το αγορασα στα 27ε και το αρχισα απο την αρχη στο Hard. Πρωτη φορα που το ειχα τελειωσει ηταν στο normal.
Στο ps4 λογικα κατι θα φτιαξουν με το Touch Pad οπως και στη Lara.
Θα ειναι πολυ καλο και δεν μπορω να περιμενω...!!!
TLOU+DLC with enhanced graphics on ps4 = take my money please!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Μόλις μου έβγαλε στο ps4 καινούριο menu TV&Video και έχει μέσα app τον ΣΚΑΙ.gr
Attachment 4492
Attachment 4493
και τι κάνει? βλέπεις skai?
.......................ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?!
Παντελη εαν θελεις επιβεβαιωσε μας οτι δουλευει κιολας, για να το βαλω ειδηση στην κεντρικη σελιδα.
καλο σαν κινηση
αλλα κ λιγο καρβουνο
ετσι χαχα
δηλαδη τωρα βλεπεις κ skai ?
μονο εμενα μου φαινεται ανουσιο εντελως?? ποιο το νοημα δηλαδη?
Αντι να πατησω ενα κουμπι στην τηλεοραση, να καθομαι και να βλεπω skai απο το ps4?
γιατί να βλέπεις SKAI γενικότερα είναι η ερώτηση :P
Δεν είναι live είναι από το ΣΚΑΙ.gr, δεν με αφήνει να κάνω screenshot και έβγαλα με το κινητό
Attachment 4494
Attachment 4495
Attachment 4496
Attachment 4497
εχει νοημα για ελληνες που μενουν στο εξωτερικο μονο
Ειναι SD μόνο; Έτσι από περιέργεια
Sent using Tapatalk, one of the most overrated and useless apps since the original iPhone