Καλημερα παιδια!
Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι... Ψαχνω προς περιοχη Πειραια, καποιο καλο εστιατοριο. Οταν λεω καλο, εννοω να ειναι αξιοπρεπες γιατι θελω να παω για μια "ειδικη" στιγμη....
Εχετε κατι να προτεινεται;
Printable View
Καλημερα παιδια!
Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι... Ψαχνω προς περιοχη Πειραια, καποιο καλο εστιατοριο. Οταν λεω καλο, εννοω να ειναι αξιοπρεπες γιατι θελω να παω για μια "ειδικη" στιγμη....
Εχετε κατι να προτεινεται;
Για δες και εδώ
Εγώ όταν είχα πάει εκεί...
Spoiler!
πάνε κάποια χρόνια βέβαια, αλλά δοκίμασε το "Tony Bonanno", Βασιλέως Παύλου 63 (Παπαναστασίου) Καστέλλα Πειραιά. 210-4111901.
Ιταλικό φαγητό, πολύ καλά κρασιά και εννοείται τα πληρώνεις (τότε - τώρα, δεν ξέρω καν αν υπάρχει το μαγαζί ή αν έχει χαμηλότερες τιμές), αν και είναι κάτι που δε με νοιάζει αν είναι να έχω άριστο φαγητό + σεφ της προκοπής + ποικιλία καλών κρασιών (οld εννοώ) και κυρίως άψογη εξυπηρέτηση.
Για One-on-One ραντεβού, σου συστήνω να κλείσεις τραπέζι στο "πάνω" διάζωμα, ώστε να έχετε θέα την θάλασσα.
Και από γλυκά έχει καλή ποικιλία (παρόλο που δεν τρώω, αλλά συνήθως οι γυναίκες τρώνε).
ΥΓ: Δυστυχώς άλλα μέρη στον Πειραιά δεν ξέρω, καθώς δεν συχνάζω, από καλά εστιατόρια ξέρω σε Κολωνάκι, Βουλιαγμένη / Γλυφάδα και Κηφισιά / Κεφαλάρι (και πέριξ) περιοχές. Αλλά εκεί......αν σου φανεί ακριβό το εστιατόριο του Πειραιά.......μην πλησιάσεις καν. (πχ. για ένα 2 ορεκτικά + ποτό, 2 κυρίως πιάτα + 1 σαλάτα + 2 συνοδευτικά + γλυκό + 2 μπουκάλια κρασί.......μίνιμουμ 250-350 ευρώ, 2006 εποχή.....για 2 άτομα....).
Άντε, η ώρα η καλή Αποστόλη :D
Φιλε μου θα σου προτεινα αυτο http://www.vassilenas.gr/. Ειναι λιγο ακριβο (30-35ε το ατομο με κρασι) αλλα αξιζει την προσπαθεια, σου προτεινω να παρεις το degustation που ειναι διαφορα πιατια σε μικρη ποσοτητα + κατι για να χορτασεις. Μπορει να μη λεει τπτ απο εμφανιση (αν και ειναι αρκετα προσεγμενο), αλλα εχει τρομερο φαγητο και επειδη ειχα φιλο που δουλευε παλια βοηθος σεφ ειναι πεντακαθαρο!
Α και αυτο που σκετομαι ειναι πως θα διαθεσω τα 50ε που κερδισα απο τη κληρωση του Μαξ!!! χαχα γατακια :D
:) παιζει να παρουμε απο κοινου ενα dlc?
Αν κανείς λάθος εσύ μπορεί να νοικιάσω Κ εγω το Hannah Montana Κ να κάνω Κ γω λάθος! :D
Ψηνομουν για το shadows of mordor!!!
Ωπα ρε μαγκες γιατι ειστε ετσι?? δωστε και σε μενα!!!! :fans:
Κέρδισα αυτήν την φωτογραφική μηχανη!!!! :P :P :P
No Way!! και ειναι αυτο που ηθελα για Χριστουγεννα :D
Ωραιος ρε Παυλε! Που εκαναν διαγωνισμο με τοσο ακριβο δωρακι?
Ηταν διαγωνισμός LIFO και Interamerican any time, μέσω του Instagram. Εαν μπείτε στο Inst μου (υπογραφή μου), θα δείτε μια φωτο ασπρόμαυρη με έναν τύπο που ανοίγει τα χέρια. Στα σχόλια απο κάτω, μου ανακοινώνουν οτι κέρδισα.
Βεβαια, εχω DSLR μηχανή, αλλα ας βρίσκεται κι αυτη σε διαθεσιμότητα. Εχει και οπτικό 50Χ!!!!!
Συγχαρητήρια Παύλο !
Ευχαριστω! :)
Καλημέρα! Παύλε, αν θυμάμαι καλά (είχα γράψει για την H400, όχι για την HX400 αλλά είναι κάπως κοντά στα σπεκς) φιλμάρει και σε 4Κ! (asswide :P)
May the photoshooting be with you
Αληθεια;;; Δεν ήξερα οτι παρουσιάζεις και τέτοιου είδους "μαχανηματακια". Αν εχεις πρόχειρο link...
Τωρα ειμαι στο δρόμο και τη δοκιμάζω.
Ευχαριστω!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις προτάσεις! Σας εκτιμώ πολύ!
Χίλια ευχαριστώ! Καλές γιορτές να έχουμε!
http://www.zougla.gr/technology/arti...zom-tis-agoras
όπως σου είπα, είναι για την H400, όχι για την HX400 που κέρδισες. Αλλά έχουν αρκετές ομοιότητες. (το άρθρο δεν είναι και από τα καλύτερά μου, έχω καλύτερα - όσο αφορά φωτ. μηχανές)
Έχει ψωνίσει κανείς από sportsdirect?
η μισή Ελλάδα πρέπει να παίρνει από sports direct :)
Οχι ρε, ολα ειναι μια χαρα!
Και έρχονται και πολυ γρήγορα, 1 βδομάδα συνήθως.
Εγω ειδικα φόρμες,T-shirt και ζακέτες μόνο απο εκει παίρνω.
Γενικα αξίζουν πολυ τα lonsdale.
Καλά το sportsdirect τα σπάει. Εδώ έχει πάρα πολλά καταστήματα, ορισμένα θηρία που έχουν τα πάντα. Αθλητικά, Casual, Oρειβατικά, τσάντες, αξεσουάρ για ποδήλατο, βασικά ότι μπορείς να φανταστείς πουλάει. Και οι τιμές του δεν παίζονται. Εγώ ρούχα για το gym ψώνισα και κάλτσες με το τσουβάλι. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει τι θα φοράω στο gym, οπότε πήγα και πήρα τα φθηνότερα που βρήκα. Lonsdale, no fear και everlast. Σορτσάκια και t shirts 4-7£ max. Πάρε άφοβα Desmond!
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το borderlinx.com; αν κατάλαβα σωστά είναι σαν μεσάζοντας, αν θες να αγοράσεις κάτι από Αμερική και δεν στέλνει Ελλάδα το κατάστημα, το παραλαμβάνουν αυτοί και το στέλνουν σε σένα. Πόση προμήθεια κρατάνε; Γενικά εντυπώσεις, αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
Καλά Χριστούγεννα σε όλους ανοικτές τις πόρτες σας να μπουν παιδικές φωνές στο σπίτι δώστε χαρά στα παιδιά μην κλεινομαστε στο καβουκι μας, μην ξεχνάμε τα δικα μας παιδικά χρόνια πως περίμεναμε αυτές τις μέρες!!!
Γέλιο σήμερα το πρωί σπίτι. Είχα κοιμηθεί στην κοπελιά και γυρνάω το πρωί στο δικό μου. Λέω, θα χτυπήσω το κουδούνι και θα κάνω παιδική φωνή όταν μιλήσει η μάνα μου λέγοντας "για τα κάααααλαντα". Μου ανοίγει, ανεβαίνω πάνω, χτυπάω το κουδούνι και γρήγορα ξαναπάω στο ασανσέρ με την πόρτα του ανοιχτή. Με μία αγριοφωνάρα ξεκινάω να λέω τα κάλαντα..χαχαχα έκλαψα με το όλο σκηνικό :P