χααχαχαχ! Ναι το είδα!! Εμένα είναι από τα αγαπημένα sequence στο παιχνίδι! Άρρωστο πολύ!!!
Printable View
Τότε είσαι κι εσύ άρρωστος.
Ενημερωτικά στο λέω για να το ξέρεις, μην έχεις την πεποίθηση ότι είσαι κανά νορμάλ άτομο!
αχχαχαχαχαχαα αστειεύομαι εννοείται!
Πάω να ποστάρω κάτι (μεγάλο post, που δεν το δέχεται ούτε σπαστό σε κομμάτια) στο παρόν νήμα και μου βγάζει "403 forbidden" error.
Το αφήνω ως placeholder να το δει ο Slay...
ΥΓ: Και με preview post τα ίδια.
Έλα, βρήκα τι έφταιγε:
https://pastebin.com/uf6LT0xg
Το πρώτο βγάζει 403, το δεύτερο το πήρε κανονικά. Δοκίμασε το κι εσύ και πες μου.
Να σε βράσω ρε VBulletin με το parsing σου! :P
Τωρα τελευταια τα e-mail απο το forum πανε στα spam. Το μηνυμα που βγαζει ειναι αυτο:
Το περιεργο βεβαια ειναι οτι μερικα e-mail περνουν κανονικα. Αλλα ειναι πολυ λιγα. 9/10 πανε στα spam.Quote:
Be careful with this message
Gmail could not verify that it actually came from ps3forumsgr@gmail.com. Avoid clicking links, downloading attachments, or replying with personal information.
Να πω μια ιδέα; γιατί δεν βάζουμε στους νέους χρήστες κόφτει 50 μηνυμάτων ώστε να μπορούν να γράψουν σε νήματα όπως το xbox; για να τελειώνει η ιστορία με τους teraflop
Όσο και να το παίζουν πονηροί* κάποιοι, δουλεύει το μεταμεσονύχτιο πιγκάλ...
* κουτοπονηριά δηλαδή να μπαίνεις ώρα που νομίζεις ότι δεν θα βρεις moderation, αλλά δυστυχώς για αυτούς υπάρχει και βραδινό σκοπέτο.
Ήταν όντως σιωπηλο και αποφασισμένο το moderation
https://media.giphy.com/media/APb7NS...RVVl/giphy.gif
Αυτά τα GIFs σου ρε Λεωνίδα με πεθαίνουν όποτε τα βλέπω (δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, είναι όντως ένα κι ένα/spot on). Keep going!
Τωρα που εχει βγει και το ps5, το site δεν θα αλλάξει μπανερ, θα μείνει στου ps4 ; Και το όνομα θα παραμείνει ps4forums ;
Kαι υποψιν το έχω, και λογικα θα δουλέψει χωρίς προβήματα η μετάβαση, απλα επειδη τώρα είχαμε πολυ κίνηση λογω του Launch, και επειδη και εγώ έπηζα , θεώρησα σωστό να μην προσπαθήσω να κάνω κάποια αλλαγη. Προς τα χριστούγεννα που θα είμαστε όλοι λίγο ποιο χαλαρά, σκέφτομαι να κάνω τις αλλαγες.
Με την πρωτη αναγνωση ετσι το διαβασα :a050:Quote:
και επειδη και εγώ έπαιζα
Όταν συνδέομαι στο forum μου βγάζει αυτό το μήνυμα, ξέρουμε τί παίζει;
Spoiler!