αλλο bat man ηταν εκεινο! το Batman: Arkham City
Printable View
Βλέπω Batman και λέω "θα έδωσαν το Origins! Να και κάτι καλό!"
LOLOLOLOL
Το 2012 μας έδωσαν το Batman του 2011, το 2014 μας δίνουν το Batman του 2009.
Sony logic.
http://www.troll.me/images/history-c...ry-channel.jpg
παιχνιδαρα το dungeons and dragons για οσους δεν το εχουν παιξει.
φανταστειτε Cadillacs & Dinosaurs με RPG elements.
Πριν λιγο καιρο οταν διατυπωσα την αποψη μου περι + games στο επισημο playstation forum,
ειχα κατηγορηθει απο μελος (ισως & wannabe υπαλληλο της sony δεν εξηγειται αλλιως),
οτι η αποψη μου να ζητω να μπουν στο + παλαιοτερα ΑΑΑ games ειναι εντελως λαθος.
Μαλλον ομως χθες η Sony εισακουσε την γνωμη μου και μου εκανε το χατιρι.
Ευχαριστω λοιπον δημοσια τη Sony αλλα δυστυχως δεν πηγαν ολα ρολοι,
διοτι το Batman AA δεν ηταν στη λιστα παιχνιδιων που ειχα αναφερει.
Maybe next month.
Ειναι νομιζω προφανες οτι η Sony προσπαθει να "συμμαζεψει" καπως το value for maney του plus του παρελθοντος (πολυ ποιοτητα για λιγα λεφτα).
Προφανως ειδε/ακουσε οτι δεν ηταν σωστο το "πειραμα"/ταχτικη προ μερικων μηνων του τυπου "δεν δινουμε ΑΑΑ games και βολευεστε με INDY και β διαλογης" και επανηλθε στο σκεπτικο του να δινει ενα "καλό" game ανα μηνα, αλλα πιο παλιας εποχης.
Προσωπικα δεν εχω προβλημα αυτο το μηνα μιας και δεν το εχω παιξει αυτο το Batman, ουτε ομως και προκειται να το πιασω αμεσα οπως πιθανα θα ειχα κανει αν εχει δωσει καποιον πιο "φρεσκο" τιτλο.
Καλα για το ps vita δεν εχω να πω κατι....το πραγμα μιλαει μονο του....
Αυτος ο τιτλος δεν ειναι παλιας ειναι πολυυυ παλιας εποχης.
Εδω σε λιγους μηνες βγαινει ο 4ος τιτλος της σειρας και θα θυμηθουμε οι παλιοι χρηστες τον 1ο.
Η αλλαζονεια ομως της επιτυχιας μας εφερε εδω (ή ισως και το πλανο).
Παλια η sony εδινε φρεσκους τιτλους τωρα δινει οχι μπαγιατικους, αλλα ληγμενους.
Κατσε ομως να δεις που σε λιγους μηνες θα ειμαστε πολλοι "παλιοι + συνδρομητες".
@rookie
Διαφωνώ.Για μένα το προφανές είναι οτι από την στιγμή που επέβαλε το plus για το online gaming στο ps4, δεν έχει καμία πρεμούρα για το τι θα δώσει, ώστε να σπρώξει τις συνδρομές.
το spelunky ειναι οτι πρεπει για το vita.
Τρελες παιχνιδαρες το plus...Νομιζω οτι εχω nintendo 64
μπηκα εχτες στο plus κ ειχε του προηγουμενου μηνα.ξερετε ποτε θα βαλουν του οκτωβρη?
Aσε τη γκρίνια γι'αυτούς που ξεμείνανε στο PS3
και που έχουν κάθε δίκιο να γκρινιάζουνε,
καλά θα κάνουν να το κόψουν κιόλας το plus με 2 παιχνίδια κάθε μήνα κι αυτά παλιά ή μέτρια.
Στο PS4 την συνδρομή την πληρώνεις πρωτίστως για την πρόσβαση στο multiplayer, αν δώσει και κάτι καλό ευχαριστώ να λέμε,
μερικά καλούτσικα βέβαια έδωσε όπως Outlast, Resogun, Trine 2 ή όπως τώρα με το DriveClub Plus Edition.
Στο 4 είναι λίγο δύσκολο να δώσει παιχνιδάρες.
Από το 2015 όμως πρέπει να αρχίσει να δίνει ΑΑΑ τίτλους.
Kάποια παιδιά που δεν είναι hardcore gamers και που δεν παίζουν τα πάντα και στην τελική δεν τους ενδιαφέρουν τα indie games
και απλά παίζουν κάποιο συγκεκριμένο game online (FIFA, COD, BF4, Destiny κλπ κλπ)
ας κάνουν ένα δεύτερο Hong Kong account (το ορίζουν κι αυτό ως primary στο PS4 τους) και ας βάλουν ετήσια συνδρομή plus με 31 ευρώ.
http://www.play-asia.com/playstation...n-70-7exr.html
(εννοείται δίνει και plus Free games)
Θα φέρει και ο maxplay Hong Kong καρτούλες κάποια στιγμή για όσους δεν εμπιστεύονται ξένα μαγαζιά στο Internet όπου ίσως να έχει και λίγο καλύτερη τιμή.
Η Sony εκανε τη καβατζα της. Το ιδιο ειχε κανει και συνεχιζει να κανει η ms. Μας εχει καβατζωμενους με τις συνδρομες λογο multi, οποτε και τιποτα να μην δωσει δεν την χαλαει.
Απο τη στιγμη που ηξεραν οτι δεν μπορουν να δωσουν ΑΑΑ παιχνιδια στο PS4, εκαναν τη συνδρομη υποχρεωτικη για το multi και για να μην κοψουν τελειως τα παιχνιδια και υπαρξουν εντονες αντιδρασεις, δινουν Indie παιχνιδακια για να δικαιολογησουν την αρχικη ιδεα της υπηρεσιας.