διάλεξες το free delivery?
τα αγορασες από το amazon ή μέσω 3ου πωλητή που διαθέτει τα βιβλία του μέσω amazon?
διάλεξες το free delivery?
τα αγορασες από το amazon ή μέσω 3ου πωλητή που διαθέτει τα βιβλία του μέσω amazon?
Ναι αυτό έγινε τελικά.. Δεν το διάλεξα.. Την ακύρωσα. Αλλά τώρα δεσμεύτηκε το ποσό και θέλει 10 μέρες για να αποδεσμευθεί.. Noobas όσο δεν πάει. Thanks ρε φίλε! Πάρε και ένα rep!
Αν κερδίσεις δημοπρασία στο ebay και ο πωλητής δε στέλνει Ελλάδα, είναι δυνατόν ύστερα από συννενόηση να στο στείλει; Έχει τύχει σε κάποιον;
Ευχαριστώ φίλε μου. +rep
Πάντα σε όλα τα μαγαζιά πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα, γιατί στην μετατροπή κλέβουν.
http://corporate.visa.com/pd/consume...r_ex_rates.jsp
Το έχω ξαναπεί, οι προπληρωμένες (στην Ελλάδα τουλάχιστον) είναι μεγάλη απάτη με τις προμήθειες που έχουν.
Οι χρεωστικές είναι πολύ καλύτερες. Έχω της Πειραιώς και οποιαδήποτε κίνηση και αν γίνει στον λογαριασμό (ακόμα και 1 cent) μου έρχεται άμεσα email.
Οι τράπεζες στην Ελλάδα εκμεταλλεύονται την τεχνοφοβία του μέσου Έλληνα ότι θα του κλέψουν οι hackers την χρεωστική... όπως είπα όμως, με άμεση ειδοποίηση στο email (είναι χωρίς χρεώση) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μετά τα σχόλια των παιδιών σχετικά με τις καθυστερήσεις του zavvi, παρήγγειλα το Uncharted 3 GOTY από το amazon, όπου ήταν δύο λίρες ακριβότερο (21,99). Εκτός του ότι δεν χρεώθηκαν μεταφορικά, παρήγγειλα το προηγούμενο ΣΚ, Δευτέρα (29/10) έγινε dispatch και σήμερα (2/11) το βρήκα στην πόρτα μου. Όπως και να το κάνουμε το amazon σε αυτά είναι εγγύηση, για 2 λίρες διαφορά δεν θα μπορούσα να αντέξω όλη την αγωνία με το zavvi (είμαι και αγχώδης)
Και καλα εκανες, η διαφορα των 2 λιρων ειναι αμελητεα σε συγκριση με την ταλαιπωρια απο το συγκεκριμενο καταστημα. Mπορει να ειναι λιγο τσιμπημενο σε καποια προιοντα αλλα οπως λες κι εσυ ειναι εγγυηση σε χρονους αποστολης αλλα και απο αποψη αξιοπιστιας.
Btw, dispatched 27 Σεπτεμβριου (λολ) το παιχνιδι, τους εστειλα μηνυμα μετα τις 20 εργασιμες οπως λενε και μου απαντησαν οτι μου στενουν replacement το οποιο εγινε dispatched προχθες (yeah sure :c055gfe:).
Και για ακομη μια φορα, καλα να παθω, δεν εβαλα μυαλο με το Mass Effect 3 που το περιμενα κανα μηνα. Never again.
γιατί δεν ζήτησες refund? ή δεν σου δώσανε επιλογή?
Στο μηνυμα που τους εστειλα συγκεκριμενα ειπα refund αλλα δεν μου εδωσαν επιλογη. Μου ειπαν αυριο θα γινει dispatched ενα replacement και θα το εχεις μεχρι τις 8 Νοεμβριου. Αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε υποθετω οι δικαιολογιες τελειωνουν και ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν τα χρηματα μου.
Ε αυτο παιζει και να γινει αλλα τι να κανω? Αν δεν τους εστελνα μηνυμα θα εχανα το δικαιωμα να ζητησω refund/replacement μιας και οι πονηρουληδες λενε οτι αν περασουν 40 μερες δεν μπορουν κανουν τιποτα.
Και εμένα με το Batman έτσι κάνανε,αλλά η 2η ''παρτίδα'' ήρθε τελικά μετά από ένα 15μερο.Επιφυλάσσομαι πάντως να ξανααγοράσω από αυτούς γιατί αν είναι να έρχονται όλα τα παιχνίδια μετά από 20 μέρες minimum και με το άγψος αν έρχονται ή αν θα πρέπει να τους στείλω ότι δεν ήρθε κτλ,αρχίζω να λοξοκοιτάω και σε άλλα μαγαζιά σιγά-σιγά.
για την τράπεζα Κύπρου, οι χρεωστικές δεν έχουν χρεώσεις. Μιας και την συνδέεις με τραπεζικό λογαριασμό και όταν αγοράζεις με την κάρτα ουσιαστικά τραβάει χρήματα από τον λογαριασμό.
τώρα για την Πειραιώς...δεν ξέρω...αλλά νομίζω θα έχουν το ίδιο "Σύστημα".
λολ μ' αυτα που διαβαζω δεν ξερω τι να κανω... ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω απο zavvi!
παιδια ενας φιλος μου θελει να κανει παραγγελια απο amazon.το ερωτημα ειναι την διευθυνση του σπιτιου του θα την γραψει με ελληνικους η αγγλικους χαρακτηρες?
Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, πέρα από προμήθεια 2% για όλες τις συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης, με μέγιστο τα €6 (άρα για ποσά άνω των €300 δεν πληρώνεις παραπάνω). Για κάποιον άγνωστο λόγο αυτή η προμήθεια δεν ισχύει όταν ψωνίζεις από Amazon UK.
Btw, σήμερα πέταξα στην ανακύκλωση διάφορες συσκευασίες που είχα μαζέψει εδώ και καιρό από αγορές εξωτερικού και παρατήρησα ότι τα TheHut/Zavvi/Sendit έχουν χρησιμοποιήσει ταχυδρομεία από Ουγγαρία, Ολλανδία και Σουηδία... δεν θυμάμαι όμως κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση, πέρα από όσες συμβαίνουν τα Χριστούγεννα λόγω φόρτου.