^^Παυλο το Intouchables το εχω δει ηδη 2 φορες!Καταπληκτικη ταινια!!!!ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Οσοι εχετε σκοπο να πατε κινηματογραφο αυτες τις μερες προτιμηστε την απο τα υπολοιπα ''σκουπιδαρια'' που παιζονται τωρα.
^^Παυλο το Intouchables το εχω δει ηδη 2 φορες!Καταπληκτικη ταινια!!!!ΤΑΙΝΙΑΡΑ!
Οσοι εχετε σκοπο να πατε κινηματογραφο αυτες τις μερες προτιμηστε την απο τα υπολοιπα ''σκουπιδαρια'' που παιζονται τωρα.
Κι εγώ, Νίκο, θα το δω άμεσα πάλι. Ήδη το "προμηθευομαι". Πολυ όμορφη ταινία!!!!
Λεω σημερα να δω το νεο Ghost Gider Spirit Of Vengeance το ειδε κανεις,λεει τπτ η να εχω και καμια εναλακτικη για καλο και για κακο;
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cCn-rmgECY0&ob=av3e"]Rise of the Guardians - Official Trailer #1 - Alec Baldwin MOVIE (2012) HD - YouTube[/ame]
παιδια λεω να δω σημερα το "Wrath of the Titans" se 3D.ειδα χθες το Clash.λετε να ειναι μουφα??Προλαβε να το δει κανεις?
^^Το ειδα εγω,σε 3D.Οτι πρεπει για cinema με παρεα και μπολικα pop corn.
Απο το Clash of the Titans παντως ειναι αρκετα καλυτερο και εχει πολυ εντυπωσιακες μαχες.Το Kraken μοιαζει με μυγα μπροστα σε αυτο που θα δεις εδω!
Σαν 3D δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ομως,μετριοτατο αλλα καλυτερο απο το 3D του Clash of the Titans.
Εγω το ειδα απλο. Δεν ξαναδινω λεφτα για 3d μονο για πολυ συγκεκριμενες ταινιες πια. Για παραδειγμα οταν ειχα δει το Clash 3d εφυγαν πολλα καντηλια μετα. Η ταινια ηταν ζητημα να ειχε 3 σκηνες που να ηταν 3d..η υπολοιπη το μονο 3d που ειχε ηταν οι υποτιτλοι. Το 3d αυτη την στιγμη ειναι τιποτα παραπανω απο ενα gimmick απλα για να τρωνε λεφτα.
Πιο συγκεκριμενα για το Wrath οντως ειναι καλυτερο απο το Clash αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι παραπανω απο μετριο. Πολυ καλα και καλοφτιαγμενα εφε και αρκετα εντυπωσιακο σε στιγμες. Τωρα σα ταινια ειναι ενα απλο popcorn movie..πας για τον χαβαλε και τις εκρηξεις :Ρ
Δεν κρινω μονο απο το συγκεκριμενο αλλα πιστεψε με εχω αφησει αρκετα λεφτα στο village για ουκ ολιγες 3d μουφες. Απο ναρνια μεχρι ρεζιντεντ, saw κ δε συμμαζευετε. Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ηταν αυτες που ειπα οκ γαμησε που ηταν 3d.
Μολις τελειωσα το nightmare before christmas το οποιο περα απο την ωραια ατμοσφαιρα δε με τρελανε ιδιαιτερα...
Τωρα κατεβαζω το alice in wonderland(αυτο που βγηκε προσφατα). Ελπιζω να μοιαζει με το alice madness returns...
Απο τις αγαπημένες μου ταινιες, τρομερό soundtrack, απίστευτο animation που με δυσκολία καταλαβαίνεις ότι είναι stop-motion και πολλοί καλοί χαρακτήρες και ιστορία.
Συμφωνώ με τον dragonpaul :P
Το Alice δεν είναι καλο, μην περιμένεις να μοιάζει με το Madness Returns γτ θα ξενερωσεις άπειρα.
+1
Εμενα και το Alice μου αρεσε, παντως. Σιγουρα δε "τις παιζει" με το TNBC, αλλα αρκετα ευπρεπες.
Ειδα το Hunger game s και μου αρεσε πολυ.
Αυτο ομως που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ειναι αυτη η κουκλα που παιζει στην ταινια... τι μωρο ειναι αυτο ρε παιδια... κυριολεκτικα την χαζευα σε μερικες σκηνες....
Εγω παλι ειδα το Wrath of the Titans , και φυσικα ΔΕΝ το συνιστω, ενταξει τα εφε ηταν πολυ καλα , το 3D μετριο , το σεναριο και οι ερμηνιες ομως σχεδον ανυπαρκτες.
The Nighmare Before Christmas = the best musical ever ότι και να λέτε....
Το έχω δει άπειρες φορές και θα το δώ άλλες τόσες στη ζωή μου :D
To Τιτανς 2 έχει κανέναν τιτάνα μέσα αυτή τη φορά; (γιατί το 1 μόνο στο τίτλο τους είχε :P) Και πάλι χλωμό να το δω στο cinema. Το 1 ήταν επιεικώς άθλιο....