το ξερω παιδες το ξερω
για αυτο και βουρτσιζω ελπιζοντας οτι το κακο θα αργισει να ερθει
του αδερφου μου που δεν τα πλενε του χαλασαν 6 πολυ και αλλα λιγο...holly shit dude!
Printable View
το ξερω παιδες το ξερω
για αυτο και βουρτσιζω ελπιζοντας οτι το κακο θα αργισει να ερθει
του αδερφου μου που δεν τα πλενε του χαλασαν 6 πολυ και αλλα λιγο...holly shit dude!
Οκ να ξερεις παντως οτι το βουρτσισμα δεν αρκει και δεν μπορει να σε προστατευσει απο την δημιουργια πετρας που μετα θα γινει ουλιτιδα και μετα το ενα και μετα το αλλο...
Νικο πηγαινε εσυ και κανε ενα test drive kαι πες μου...μετα που ξερεις μπορει να γινω κι εγω θα θαμωνας και να της λεω να με ποναει επιτηδες! :banana:
Αυτό με την Χριστίνα είναι δίκοπο μαχαίρι ρε Νικόλα,μπορεί να γλυκαθείς και να φύγεις φαφούτης στο τέλος!!
Πάντως και εγώ είχα ως πιτσιρικάς απίστευτα τραυματική εμπειρία με τα δόντια και αυτός ήταν και ο λόγος που μετά τους ξαναεπισκέφτηκα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις (my bad βέβαια..). Τώρα ποια το ξεπέρασα μια και άντρεψα :Ρ αλλά το χθεσινό ήταν το κάτι άλλο...
Kι εγω λογω ψυχολογικου δεν πηγαινα...πλεον ομως οχι δεν υπαρχει περιπτωση...θα πηγαινω τακτικα.
Mα ρε παιδια, ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα.
Προσωπικα εχω κανει και "σοβαρα" πραγματα σε οδοντιατρο, απονευρωση, αφαιρεση εγκλειστου φρονιμιτη (2 φορες). Μπορει να ειναι λιγο uncomfortable ολο αυτο το setting, να κουραζεσαι με το στομα ανοικτο 8 ωρες,να ξεροκαταπινεις, να σου σπαει τα @@ αυτο το σωληνακι με τον ηλιθιο ηχο που κολλαει στη γλωσσα σου αλλα πραγματικα δεν νομιζω οτι ειναι μια διαδικασια που ποναει πραγματικα.
Οχι οχι εγω δεν μιλησα για θεμα πονου. Προσωπικα εμενα αυτο που με ενοχλει (με αηδιαζει βασικα) ειναι οταν εχω απο πανω μου καποιον και μου βαζει τα δαχτυλα του μεσα στο στομα μου. Βαλε και την γευση που εχει αυτο το πλαστικο χειρουργικο γαντι και εδεσε το γλυκο. Ολοι οι υπολοιποι θορυβοι, τα σωληνακια, το γεγονος οτι δεν μπορεις να καταπιεις κλπ κλπ, απλα συνοδευουν το απαισιο feeling. θεμα πονου δεν ειναι, απλα καποιοι ανθρωποι το βρισκουν πολυ ανατριχιαστικο/αηδιαστικο σαν διαδικασια.
για αλλαγη θεματος λοιπον...
ρε παιδια τι εργαλειο αυτο το youtube μιλαμε απο τυχαιο βιντεο βρισκομαι σε τσακωμους και σε τρελους! πχ
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=c5OG4Rt-rKw"]TRELOS STIN ERMOU!!! POLU GELIO - YouTube[/ame]
ή
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1wJfOr52N4s"]treli gria - YouTube[/ame]
ειναι σαν να σε εχουν απαγαγει εξωγηινοι και να κανουν πειραματα πανω σου!
^^Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση θα σε βάζαν μπρούμητα όχι ανάσκελα :P
Όχι αυτό έχει να κάνει καθαρά με το ότι όταν είμουνα μικρός έπεσα μέσα σε ένα βαρέλι με ραδιενεργά playstation :P
Δε ξερω, αλλα προσωπικα δε μπορω να γελασω με κατι τετοιο. Κι αν εχω δει τετοιες περιπτωσεις στο δρομο.... Τους λυπαμαι πολυ αυτους τους ανθρωπους και δε μπορω να μη σκεφτομαι τι εχουν περασει και εχουν οδηγηθει σε αυτη την κατασταση. Ισως τους εχει λείψει η ανθρωπινη επαφη ή δεν ειχαν βοηθησει οταν επρεπε απο τους συνανθρωπους τους. Δε θελει και πολυ για να ξεφυγει το μυαλο του ανθρωπου, μη νομιζετε.
Απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που μαγνητοσκοπουν αυτους τους ανθρωπους και "ανεβαζουν" τα βιντεο στο YouTube. Τι να πω...
Υ.Π. Παρη, εννοειται πως αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με εσενα, ε;
Η ΣΑΠΙΛΑ της κοινωνιας και των ανθρωπων.
Ποιοι ειναι οι τρελοι θα ηθελα να'ξερα...Οι κυριες και οι τυποι που κανουν αμεριμνοι τα ψωνια τους,γραφοντας στα @@ τους τον αρρωστο,οι δυο στρατιωτικοι που απλα γελανε βλεποντας την Ειρηνη (η γρια),αυτοι που τραβανε το βιντεο,αυτοι που γελανε...???
Ή ολοι εμεις που απλα τα βλεπουμε,τα βλεπουμε,τα βιντεοσκοπουμε,τα ανεβαζουμε και στο youtube,γελαμε και τα γραφουμε ολα στα @@ μας ???
Αναρωτιεμαι αραγε ποιοι να χρειαζονται εξεταση απο ψυχιατρο ??Αυτοι οι 2 η ολοι οι υπολοιποι?(djpar βαζω και τον εαυτο μου μεσα,δεν τα λεω για εσενα,γενικα μιλαω)
^^ +rep
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο(και με τους δυο σας).:)
καλα ρε παιδια μην βαρατε αλλα αν πρωι κοντα στης 7.00 που μπαινω λεωφορειο εκει που καθεστε αμεριμνα και ακουτε μουσικη για να περασει η ωρα ξαφνικα σας σκουντισει μια γρια και σας βρισει επειδη δεν κανατε χωρο μην παραπονεθειτε...εγω παντος μετα απο αρκετα βρισιδια ε καθε φορα δινω και εγω ρεσιταλ...δεν παει αλλο
πω πω αυτες οι γιαγιαδες δεν παλευονται!
το facebook εχει καταντησει πολυ σπαμ ρε γαμωτο.Η τελευταια μαλακια που ολες οι γκομενες γραφουν εναν αριθμο και μετα cm...ελεος οτι παπαρια δουνε οτι κανουν οι ξενοι τσουπ κ εμεις!