Το Sportsfriends έχει εύκολο 100% στα trophies,
το μόνο δύσκολο είναι ένα τρόπαιο που απαιτεί τρία DS4
αλλά μην ξεχνάτε ότι το Vita μέσω remote play λογίζεται ως ένα επιπλέον ξεχωριστό controller.
Printable View
Το Sportsfriends έχει εύκολο 100% στα trophies,
το μόνο δύσκολο είναι ένα τρόπαιο που απαιτεί τρία DS4
αλλά μην ξεχνάτε ότι το Vita μέσω remote play λογίζεται ως ένα επιπλέον ξεχωριστό controller.
Το sportfriends δεν απαιτεί και την ύπαρξη κάμερας PS4 για κάποιο περιεχόμενο ή όλο; Ουάου, πρέπει να είναι ο δεύτερος τίτλος που το απαιτεί μετά από αυτό που ερχόταν μαζί με την κονσόλα, πως το λεν.
Δεν απαιτεί κάμερα, μόνο για το playroom είναι προς το παρόν.
κοίτα που μ αρέσουν τα παιχνιδακια αυτο το μήνα lol... δε γινόταν να έχουν το all stars και στο PS4? για co-op οτι πρέπει
Το ΤxK έσπασε όλα τα ρεκόρ, το διέγραψα στα 30 δευτερόλεπτα. :P
Aυτό το Don't Starve στο Vita τι το θέλανε και μας το δώσανε τζάμπα με το plus?
Kόλλησα πάλι.
^^ δε το κατέβασα καν το συγκεκριμένο, το Velocity το ξεκίνησα στο Vita και μετά λίγο στο ps4 με το Cross-save, κολας... το All stars είναι φοβερό btw, αλλα επiδή τα πολλά controllers τα έχω στο PS4 θα ήθελα να το έχουν βγάλει και εκεί, θα ήταν όλα τα λεφτα για co-op
ΟΚ, τσίμπησα. Τι πρόλαβες βρε αθεόφοβε να δεις σε 30"; Ωστόσο, δεν έχω ασχοληθεί ακόμη μαζί του, αλλά από τα screenshots που είδα στο store μου θυμίζει remake του tempest, κάνω λάθος; Αν δεν σου άρεσε ποτέ το παιχνίδι αυτό, τότε ΟΚ, να το δεκτώ. Αλλά πάλι 30" νέο ρεκόρ είναι αυτό.
Το Don't Starve είναι free με το plus η καταλάθος μπήκε free.
Ειναι cross buy οποτε οποιος το κατεβασε τον Γεναρη στο ps4 που το ειχε δωσει δωρεαν το plus, του το βγαζει δωρεαν και στο vita.
Δεν έχεις Vita Γιώργο, γι' αυτό μιλάς, εσύ μπορεί να το διέγραφες και στα 15 δευτερόλεπτα. :P
Παίδες, 1vs1 online με φίλο στο Vita έχει το Battle Royale;
Σας είδα, όλοι μέσα ήσασταν :P
Προσπαθούσαμε με τον WISE να παίξουμε αντίπαλοι αλλά δεν τα καταφέραμε... το θέμα είναι ότι διάβασα στο net ότι υπάρχει 1vs1 online, αρκεί ο άλλος να είναι στην friendlist. Δεν έλεγε πως όμως, ενώ ούτε αν είναι διαφορετικά στο PS3 από το Vita (εμείς στο vita ήμασταν).
Τονυ σβησε κανενα πμ!! ;)