Και ο dragonpaul έχει μακ αλλά χρησιμοποεί σαφάρι πλοηγό.
Επίσης, iPhone 6S + iOS 13 + safari = δεν παρουσιάζει πρόβλημα.
@Χάρης
αχααχαχαχχαχααχαχαχαχ ο δικός μου έχει καταντήσει μετά από δέκα χρόνια μελο-μακ-άρονο. Λολ
Printable View
Και ο dragonpaul έχει μακ αλλά χρησιμοποεί σαφάρι πλοηγό.
Επίσης, iPhone 6S + iOS 13 + safari = δεν παρουσιάζει πρόβλημα.
@Χάρης
αχααχαχαχχαχααχαχαχαχ ο δικός μου έχει καταντήσει μετά από δέκα χρόνια μελο-μακ-άρονο. Λολ
Γιάννη και παύλο απο κινητό ή απο υπολογιστή σας τα κάνει αυτα? Λογικά είναι κάποιου είδους διαφήμιση.
Εμένα δεν μου βγαίνει πουθενά με chrome + adblock (ούτε στο λάπτοπ μου, ούτε στο mac της δουλειάς)
Προφανώς κανείς δεν έχει αντμπλοκ ούτε στον υπολογιστή ούτε στο κινητό.
Παύλο, βάλε στο iPad ένα adblock. Υπάρχει και κάνει εξαιρετική δουλειά.
AdGuard το όνομα αυτού.
Ωραιότατα! Θα το κάνω αμέσως!
EDIT: Την πάτησα... Τίποτα δεν ειναι συμβατό με το παλιο iOS που τρέχει στο δικό μου iPad.
Το φελέκι μου μέσα, σόρρυ ρε συ Παύλε, ξέχασα ότι έχουμε και αυτόν τον παράγοντα!
Βγηκε το forum απο το tapatalk? Γιατι δεν το βρισκω και το εχει αφαιρεσει απο τα δικα μου φορουμ
Αποψη μου, επρεπε να πεσει ban στον Fulgore για το υφος των posts του, δεν ειναι η 1η φορα που το κανει, η ειρωνια και ο χλευασμος ειναι σημα κατατεθεν του.
Επισης αποψη μου ειναι οτι δεν επρεπε να σβηνονται/edit τα επιμαχα posts (εκτος εαν π.χ. ειναι ρατσιστικα, βρισιες κλπ), γιατι πρεπει να φαινεται τι εχει ποσταρει ο οποιοσδηποτε,
το λεξιλογιο του και το επιπεδο του.
Ban και τα posts αναλλοιωτα για να φαινεται κ ο λογος του ban.
Μονο που δεν ειναι εδω το καταλληλο thread για να συζητηθει κατι τετοιο, κάποιοι mods εκαναν συσταση επειδη ετσι εκριναν, τωρα να γινει το thread λαικο δικαστηριο για τον fulgore δεν υπαρχει περιπτωση. Το παραπανω μηνυμα οπως και το παρον θα μεταφερθουν στο ‘παραπονα και προβληματα’ οπως και πιθανες απαντησεις. Εθεσες και θεμα να μην σβηνονται posts αν καταλαβα καλα οποτε συνεχιζουμε εκει την συζητηση.
Παρακαλω συνεχιζουμε on topic.
Δεν το βλεπω αυτο κρινοντας απο τις απαντησεις που δωθηκαν,εξου και οι 2-3 επεξηγησεις. Ισα ισα που βλεπω παραπανω τα σχολια να επικεντρωνονται στην δικη μου τοποθετηση συγκεκριμενα και να προσπερνανε/τοποθετουνται στο θεμα αυτο ή σε αυτα που γραφει ο συμφορουμιτης.
Εαν το θεμα ηταν ξεκαθαρο απο την αρχη,θα ηταν απλα τα πραγματα και στις υπολοιπες απαντησεις.
Τελος παντων για τα τελειωσει το θεμα απο μενα,περισσοτερες πληροφοριες πανω σε αυτο σε pm,εαν υπαρχει καποια απορια.
Σε αυτο το κομματι του post δεν εχω κατι να σχολιασω, το αν πρεπει να πεσει μπαν και σε ποιον θα το κρινει η διαχειριστικη ομαδα.
Με αυτο το κομματι διαφωνω εντελως, προτεραιοτητα ειναι τα νηματα να ειναι "καθαρα" για ειναι ευκολη η πληροφορηση, η αναγνωση και η συζητηση, οχι να μπαινει ο καθε ανυποψιαστος που δεν τον ενδιαφερουν καν οι διενεξεις και να διαβαζει την χοντραδα/ειρωνια του καθενος. Με αυτο τον τροπο προστατευονται οι χρηστες απο offtopic και προσβλητικα σχολια και δινεται χωρος σε ουσιαστικα πραγματα και οχι σε ανουσιες αντιπαραθεσεις. Δευτερον αν ενα υβριστικο/προκλητικο σχολιο παραμεινει η πιθανοτητα να εκτροχιαστει το thread με περαιτερω απαντησεις ειναι πολυ μεγαλυτερη. Τριτον, εδω μεσα δεν ειναι δικαστηριο ουτε κρινεται η προσωπικοτητα κανενος. Οποιος παραβαινει τους κανονες "τιμωρειται" αναλογα με το ποσο σοβαρο ηταν το παραπτωμα. Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι το φορουμ ειναι ενας χωρος ανταλλαγης αποψεων και τιποτα παραπανω, το να δινουμε προεκτασεις "σταμπας" διαστρεβλωνει κατα πολυ τον ρολο που πρεπει να παιζει μια τετοια πλατφορμα επικοινωνιας.
Το οτι το θεμα δεν ηταν ξεκαθαρο/ατοπο/ανακριβες σου δινει το δικαιωμα να εισαι επιθετικος και αγενης? Γιατι και απο το παραπανω post παλι απαντηση δεν μου εδωσες επι της ουσιας. Επειδη ειδα το post σου πριν κανεις edit, δεν ισχυριζομαι οτι αυτο που ειπες ηταν τοσο προσβλητικο η οτι με σοκαρες ξερω γω, απλα σου κανω μια συσταση βλεποντας οτι γενικοτερα τα posts σου τελευταια ειναι edgy. Αυτο βλεπω, αυτο σου λεω οπως οφειλω.
Και να κανω και ενα γενικοτερο σχολιο.
Υπαρχει μια μεγαλη επιθετικοτητα σε πολλα posts τελευταια στα θεματα των κονσολων, του pc κτλ. Επιθετικοτητα εντελως δυσαναλογη με το περιεχομενο των posts που υποτιθεται οτι "προκαλουν" την απαντηση. Απο αυτο αλλα και απο αναφορες χρηστων εχω συμπερανει προσωπικα οτι εχουν μεταφερθει κοντρες απο αλλoυς χωρους εδω μεσα και οτι δυστυχως ειμαστε αναγκασμενοι ολοι εμεις οι υπολοιποι να παρακολουθουμε κοντρες που δεν εχουν καμια ουσια μιας και δεν ειναι κοντρες με αντικειμενο, ειναι κοντρες προσωπικης αντιπαθειας που δεν εχουν πως να εκφραστουν και εκφραζονται με αυτο τον τροπο. Δλδ στοχευμενες απαντησεις σε ενα post που δεν εχει καμια αιχμη, μονο και μονο επειδη ο χρηστης που απανταει δεν χωνευει τον χρηστη που ποσταρε επειδη τον ξερει απο "αλλου".
Καντε την χαρη σε ολους εμας που δεν εχουμε καμια σχεση με ολο αυτο και καντε ignore τους χρηστες που εχετε προηγουμενα (ουτε καν απο το παρον φορουμ), δεν φταιμε σε τιποτα να διαβαζουμε ανουσιες διενεξεις. Εχετε κουρασει αρκετα.
Ignore η pm, λυσεις υπαρχουν.
Προφανεστατα και τα ποστ πρεπει να σβηνονται. Τα θρεντ εχουν ενα σκοπο και αυτος ο σκοπος δεν ειναι να υπαρχει ενας τεραστιος ογκος μηνυματων που και οφφτοπικ ειναι και μπορουν να εχουν μεσα ασχημους εκατερωθεν χαρακτηρισμους που ερχονται σε πληρη αντιθεση με τους κανονισμους του φορουμ.
Αν ο Χ τσακωνεται επι 2 σελιδες με τον Ψ και δεν προσφερουν τιποτα στο θεμα του θρεντ, ειναι δυνατον να μεινουν τα ποστ εκει? Τι εικονα θα ειναι αυτη για καποιον ο οποιος θελει απλα να ενημερωθει και οχι να βλεπει τους αλλους να σκοτωνονται?
Ειναι κατι που θα πρεπει τα μελη του φορουμ να μας δειξουν εμπιστοσυνη. Δεν ειναι ενας που παιρνει τις αποφασεις ειναι μια ομαδα. Μπορει και να διαφωνουμε μεταξυ μας στην διαχειριστικη ομαδα σε μερικα θεματα, αλλα γι αυτο ειμαστε πολλοι για να ακουγονται ολες οι αποψεις και οι αποφασεις να παιρνονται οσο το δυνατον πιο δημοκρατικα. Επισης μην ξεχνατε οτι τα ποστ μπορει να μην φαινονται σε εσας, ομως εμεις εξακολουθουμε να εχουμε προσβαση σε αυτα. Δεν ξεχνιονται δηλαδη ουτε διαγραφονται απο το "ιστορικο" ενος χρηστη οσον αφορα την συμπεριφορα του.