παιδιά εγώ επειδή από κωτσόβολο πήρα το ps4 μου είπαν ότι είμαι από του πρώτους που το έκαναν προπαραγγελία και δεν έχει και πολύ καιρώ!!!και ότι θα έχουν πολλά κομμάτια...
Printable View
παιδιά εγώ επειδή από κωτσόβολο πήρα το ps4 μου είπαν ότι είμαι από του πρώτους που το έκαναν προπαραγγελία και δεν έχει και πολύ καιρώ!!!και ότι θα έχουν πολλά κομμάτια...
καλα και εγω ειμαι 2ος στα 509 αλλα αν δεν ερθει δεν πιστευω τιποτα,οπως και να εχει thnx για την ενημερωση να ξερουν και αλλα παιδια τι παιζει μηπως και πανε να κανουν τωρα παραγγελια
τίποτα ρε εσύ τι ευχαριστώ!!!πάντως λογικά και τα αλλα καταστήματα κωτσόβολος θα έχουν κομμάτια και μακάρι οποια παιδιά θέλουν να πάρουν ps4 και να μην έχει ελλείψει...
Εξαφανιστηκε το μεγαλο bundle ΚΑΙ απ τον Κωτσο!!! Κατι εμαθαν απο χτες τα μαγαζια κ το εβγαλαν απ το site τους
Μου ήρθε e-mail από το Γαλλικό amazon σχετικά με την καθυστέρηση του πακέτου (ήταν να παραλάβω χθες). Μου γύρισαν την διαφορά 8¤ που πλήρωσα παραπάνω για express.
Ένα κομμάτι από το email
===
However, occasionally, circumstances beyond our control can delay this estimated delivery time.
Although the majority of the packages reach their destination within the time advertised, it may happen that in a few cases, certain packages are delayed. I offer my sincere apologies for any inconvenience caused.
However, in order to compensate this delay, I requested a refund of an amount of 8,00 EUR (the difference in the shipping eclair and the normal shipping) to be made on the account linked to the the payment card used for this order and should appear on your next bank statement.
===
συγγνώμη αυτό γιατί έγινε ακριβώς???και εμείς που έχουμε κάνει προπαραγγελία αυτό με τα 509 ισχύει όμως ε???Quote:
Εξαφανιστηκε το μεγαλο bundle ΚΑΙ απ τον Κωτσο!!! Κατι εμαθαν απο χτες τα μαγαζια κ το εβγαλαν απ το site τους
Λογικά εξάντλησαν το quota τους.
καλα ποσα bundle θα δωσουν νομιζετε λογικα τα περισσοτερα ειναι σκετα
Γενικά από μια βόλτα χθες στα μεγάλα γνωστά μαγαζιά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ακόμα δεν ξέρουν πόσα κομμάτια θα πάρουν και μου φαίνεται περίεργο.
Λίγο μπάχαλο ή φάση δηλαδή.
Πάντως η κοινή γραμμή όλων είναι πως έχει γίνει τις πουτάνας από προ παραγγελίες και σε ερώτηση αν θα έχουν στα μαγαζιά τις 13 η απάντηση ήταν πολύ δύσκολο αλλά εξαρτάται από πόσα κομμάτια θα έρθουν στο μαγαζί τους....
Αυτά που λες είναι το μόνο σωστό. Όλες οι υποσχέσεις που δίνουν είναι απλά εικασίες. Κανείς δεν είναι σίγουρος.
οχι ρε μην το λες αυτο αφου δεν γινεται 13/12 να μην εχουν να δωσουν ps4 και αν παει καποιος για να κανει την αγορα! τι δεν θα εχουν να του δωσουν. Μαγκες εγω το ελεγα αν δεν παρουν επιπλεον κομματια τα μαγαζια απο τα preorder τοτε αναγκαστηκα δεν θα βγαλουν στο ραφι,δεν γινεται να εχει κανει καποιος preorder και να του το ακυρωνουν για να το βγαλουν ραφι
ναι αλλα λογικα η sony hellas θα δωσει λιγοτερα bundles μιας και δεν θα πουλησουν τοσο οσο τα απλα.
Ακριβώς επειδή θα δώσει λιγότερα (π.χ. ας πούμε αναλογία 90 σκέτα/10 bundles), θα εξαντληθούν και πιο εύκολα.
ε ναι λογικο ειναι
Παιδια πιστευω μεχρι τελη Δεκεμβριου το πολυ , οι περισσοτεροι θα το εχουν.
Κατι για τελη Ιανουαριου κτλπ που διαβαζω , ή για εξαντληση για κανα 3-4 μηνο , δεν υπαρχει περιπτωση ..
Ποσα ps4 νομιζετε θα πωληθουν σε ολη την Ελλαδα το πρωτο με δευτερο μηνα κυκλοφοριας του ? !
Με λιγα λογια πιστευω θα το παρουμε χωρις μεγαλη καθυστερηση τουλαχιστον το 95% .
Των 95% των φορουμάδων/hardcore gamers θες να πεις... :P
Όταν η ζήτηση είναι διπλάσια της προσφοράς, τότε πολλοί θα φάνε χυλόπιτα φέτος.
Ξεχνάς την ιδιαιτερότητα ότι κανονικά δεν ήταν να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και με πατέντα εξασφαλίστηκαν λίγα κομμάτια για την Ελλάδα. Δηλαδή είναι λίγο περίεργη η φάση με το PlayStation στην Ελλάδα. Εδώ τα ευρωπαϊκά Amazon που δεν παίζουν με τέτοια θέματα έχουν δηλώσει για εξάντληση του στοκ και επόμενη παραλαβή Ιανουάριο με Φεβρουάριο
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Νταξει, μωρε... Ποιος Κυπριος δεν εχει εστω και εναν γνωστο στην Ελλαδα;;;;
OK, αλλά με 3-5.000 κομμάτια και το έδαφος θα προετοιμαστεί εδώ από τους λυσσασμένους που θα το τσιμπήσουν, και προσωπικά δεν νομίζω ότι ένα τέτοιο νούμερο προκαλεί το οποιοδήποτε πρόβλημα από όποια αγορά κι αν πούμε ότι μπορεί να το "στέρησαν". Αξίζουν συγχαρητήρια νομίζω σε όποιους το κατάφεραν (πιστεύω με προσπάθεια) και στην ίδια την Sony που το αποφάσισε.
http://www.gameslife.gr/erxetai-kai-...n-ellada-23090
just sayingQuote:
Τα PS4 που θα αποσταλούν κατ’ αρχάς στη χώρα μας, όπως μάθαμε, αναμένονται να παίξουν ανάμεσα στα 20.000 και 35.000 με τη ζήτηση ωστόσο να είναι… διπλάσια αφού εκτιμάται πως σε πρώτη φάση θα μπορούσαν να διατεθούν μέχρι και 60.000 τεμάχια!
Το αναλύσαμε σε προηγούμενη σελίδα αυτό με τα νούμερα του συγκεκριμένου site. Αν υπολογίσω τα δεδομένα που ξέρω εγώ αλλά και άλλοι από κάποια καταστήματα για τα preorders και τι περιμένουν από την επίσημη αντιπροσωπεία, τις οικονομικές συνθήκες και τις γενικές πωλήσεις του PS3, δεν βγαίνουν με τίποτα αυτά τα νούμερα. Ένας στους 166 Έλληνες (στα 10μύρια) θα πρέπει να πάρουν PS4 day1, αν λάβουμε υπόψη μέσο όρο τετραμελείς οικογένειες στην Ελλάδα, μία οικογένεια ανά 40 περίπου ήθελαν θα κάνουν Χριστούγεννα με μία κονσόλα με τα νούμερα τους, αλλά θα κάνουν μία ανά 80 με 100 (20-35Κ).
Edit
Τώρα που το σκέφτομαι. Θα είχαν νόημα τα νούμερα τους ΑΝ δεν είχαν προσθέσει το τελευταίο μηδενικό. 2.000 - 3.500 θα διατεθούν και ίσως να μπορούσε η αγορά σύντομα να απορροφήσει περί τις 6.000.
Εδω στη Χιο, μιας και ειμαστε νησι και επαρχια, πηγα στο καταστημα της Sony και ρωτησα αν θα την εχουν 13/12. Θελω να παρω το bundle των 510 ευρω, και μου ειπαν οτι θα φερουν κομματια αλλα για ποτε ακριβως δεν ξερουν ουτε εκεινοι
Βεβαια πρεπει να υπολογιζουμε πως πολλοι εχουν κανει προπαραγγελιες σε 2-3 μαγαζια απλα για να ειναι σιγουροι πως θα βρουν... Αυτο ανεβαζει τα νουμερα αλλα στην ουσια τα μεταβαλλει σε πλασματικα
Κατ' εμε, οσοι εχουν κανει διπλες και τριδιπλες προπαραγγελιες, καλο θα ηταν, αφου βεβαιωθουν οτι θα παραλαβουν την κονσολα απο τη μια προπαραγγελια τουλαχιστον, να δωσουν τη δυνατοτητα σε παιδια που δεν εχουν προπαραγγειλει, να παρουν κι αυτα την κονσολα.
Μια ιδεα ειναι να ανοιξει και ενα σχετικο νημα... Just sayin...
Καλή ιδέα είναι, απλά έχει πολλή ταλαιπωρία αν δεν μένουν στην ίδια πόλη.
παιδια καλησπερα εκανα προπαραγγελια απο κωτσοβολο την παρασκευη 29 του μηνος και μου ειπαν να περασω 14 η 15 να παραλαβω και μου ειπαν οτι δεν θα εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα ενω στο puplic μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα ακομα και με προπαραγγελια μηπως τα παραλενα ορισμενα μαγαζια εγω μιλαω για βολο υποψιν
Παντως αυτο που με καθησυχαζει ειναι οτι και να μην το παρω 12 ακριβως δεν χαθηκε ο κοσμος .
Καλως κακως το launch δεν ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη games στo ps4 .
Tο θεμα ειναι να το εχουμε στανταρ μεχρι κατα τις 20 του μηνος (Destiny , The witcher 3, ..) I can't F'N Wait ! !!
Μου ήρθε μήνυμα πριν από λίγο από Κωτσόβολο πως η παραγγελία μου θα καθυστερήσει λόγω αναβολης παλαβής των προιόντων από τον προμηθευτή...
Ελπίζω να εννοούνε την παραγγελία μου για το DS4 σε μπλε χρώμα...Γιατί αν είναι για το PS4 δεν μας βλέπω καλά..
Έστειλαν σε κανέναν αλλον σήμερα μήνυμα από αυτού που είχαμε κάνει την παραγγελία με τα 344 ευρώ;;;
Καλημερα ,καλο μηνα ,καλη εβδομαδα καταρχας.Ρε παιδια γιατι να μην εχει στα μαγαζια 13 του μηνος ειναι δυνατον να μην εδωσαν μερικα εξτρα απο τις προπαραγγελιες τους τα μαγαζια?Τουλαχιστον τα μεγαλα ...μηπως το κανουν επιτηδες για να μας κανουν να το παρουμε απο οπου το βρουμε?Δε μπορει ενα μαγαζι σα το πλαισιο να μην εχει παρει οσο πρισσοτερα μπορει εφοσον θεωρει οτι θα φυγουν αμεσα,δε μπορει να μην εχουν μια καλη εικονα για το τι θα δωσουν δεδομενου οτι η κριση αυτη εχει χρονια στην Ελλαδα και λιγο πολυ γνωριζουν την αγοραστικη δυναμη που εχουμε ,εστω αυτην που εχουμε...
Αυτα ειναι τακτικες της sony ελλας το κανουν επιτηδες ...το πιστευω μεσα μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος damn!..Το καταφεραν
Αρχιζω τηλεφωνα μηπως βρω κατι ,οτι βρω για θεσσαλονικη θα ενημερωσω ,αν εχει βρει καποιος κατι ας ενημερωσει
Μηπως να ανοιγε ενα θεμα μονο με τετοια πληροφορηση διαθεσιμοτητας των μαγαζιων κτλ ωστε να γινει χρησιμο για οσους θα ψαχνουν κ δε θα βρισκουν;;;
σε μια συγκριση με το mediamarkt της γερμανιας που βαζεις το πλαισιο? στο λεω αυτο γιατι το διαθεσιμο στοκ του mediamarkt εξαφανιστηκε οπως θα ειδες και απο τα video σε ελλαχιστα δευτερολεπτα.
- - - Updated - - -
το παρον θεμα εχει ΚΑΙ αυτον τον σκοπο.
γνωριζει κανεις αν τελικα τα ps4 που θα εχουν ερθει στην ελλαδα ειναι made in japan ?
εξαντληθηκε αλλα ειχε κομματια να βαλει περα απο προπαραγγελιες....εστω και ετσι με τρεξιμο κοντρα ποιος θα παρει χαχα
(για το mediαmarkt το ειπα αυτο)
και εν παση περιπτωση οταν λενε launch 13 του μηνος τι εννοουν μονο προπαραγγελια ?τι ειν τουτο απο που το ξερω γω?αμερικανικα κολπακια?εμενα μου ηρθε mail 29 νοεμβρη ps4 lanched go get it τι εννουσαν να ειχα κανει προπαραγγελια?κανονικα πρεπει να υπαρχει και στο καταστημα εστω και περιορισμενα, θα μου πεις τι ψαχνεις...το θεμα ειναι να το βρουν αυτοι που το θελουν και για διαφορους λογους δε πραπαραγγειλαν
νομιζω πως εκεινη τη μερα θα χαθει το τοπι!!!
Απο την μια ειναι λογικο να υπάρχουν κονσόλες στα ράφια αλλα απο την αλλη ειναι παράλογο να βάζεις σε αναμονή κάποιον που εχει κανει προπαραγγελια τόσους μήνες πριν..
Κανονικα επρεπε κάποια στιγμή να σταματήσουν να δίνουν τη δυνατότητα για προπαραγγελια..
Παντως 10 μέρες στην ουσία πριν την κυκλοφορία και να είμαστε τόσοι που έχουμε κανει παραγγελία τόσους μήνες πριν και να μην ξέρουμε τι θα γίνει ειναι αστείο..
Εσείς που παρακολουθείτε και ξένα φόρουμ εχει γίνει παρόμοιο μπάχαλο σε άλλες χώρες;;;