ελπίζω να υπάρξει...εντάξει τα προβλήματα με τα frames δεν φτιάχνουν, αλλά κάτι issues σχετικά με co op, bugs, glitches (συμπεριλαμβανομένου του infinite souls glitch) πρέπει να τα φτιάξουν
Printable View
ελπίζω να υπάρξει...εντάξει τα προβλήματα με τα frames δεν φτιάχνουν, αλλά κάτι issues σχετικά με co op, bugs, glitches (συμπεριλαμβανομένου του infinite souls glitch) πρέπει να τα φτιάξουν
Περιμενουμε το patch 1.04 που θα διορθωσει καποια προβληματα. Το framerate πεφτει οταν αλλαζει τοσο εντονα και τοσο γρηγορα το περιβαλλον, οταν αλλαζεις κοσμο ας πουμε, το θεωρω φυσιολογικο. Μερικες φορες εχω παρατηρησει οτι πεφτει το framerate αλλα μαλλον ειναι lag συνδεσης λογω του οτι παιζω συνδεδεμενος και μπορει να κατεβαζω/ανεβαζω κανενα torrent εκεινη την ωρα και αυτο ισως να επηρεαζει το παιχνιδι. Για glitch για απειρα souls δεν ξερω. Για πες :P
To εχω υποψιν enstikto, thanks, και τον baphomet που το επιβαιβεωνει, αλλα δεν εχω σκοπο να αλλαξω ολα τα covenants. Εχει παρα πολλα. Τρεις φορες εχω αλλαξει μεχρι στιγμης και δεν εχει δειξει να επηρεαζει αρνητικα το παιχνιδι μου. Παλι φιλος τους ειμαι αλλα μπορω και να αγοραζω απο αυτους, απλα δεν μπορω να κανω quests για αυτους. Νομιζω ομως οτι μπορεις να κανεις παλι join καποιο covenant που αφησες. Δεν τα αλλαζω ομως συνεχεια, το μονο που θελω ειναι να αγοραζω απο αυτους προς το παρον, δινοντας τους souls. Αν ειναι να μου δωσουν καλυτερα rewards μεσω καποιων quest, τοτε ειναι και που θα καταληξω και δεν θα ξαναλλαξω.
ψάξε στο youtube για infinite souls glitch και θα το βρεις
τα frames δεν είναι όταν αλλάζεις μόνο περιοχή και ούτε θέμα λαγκ...η πιο τραγική περίπτωση με πτώση των frames είναι στο Darkroot Garden με 3 τεράστιες γάτες...εκεί τα frames πέφτουν σε σημείο που νομίζεις ότι θα crushάρει η κονσόλα
kante to bug me ta inf souls twra p prolavenetai!tuxeroi :'(
μπα εγώ δεν ασχολήθηκα, χάνεται όλο challenge του παιχνιδιού...ποιος ο λόγος να ασχοληθείς αν το βγάλεις "νερό" επειδή είσαι 100+ level
vasika ta black phantoms skeftomoun alla epeidh den exw asxolh8ei ka8olou me to 8ema asto.
Παντως δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις το glitch. Πρεπει να πας σε συγκεκριμενους κοσμους, να εχεις αντικειμενα, ειναι ολοκληρη ιστορια... Σιγουρα ειναι μλκια να παει καποιος να μαζεψει εκατομμυρια souls κατευθειαν και να τουμπανιασει, δεν θα το ευχαριστηθει το ιδιο και μαλλον θα το χαλασει αμα το παρακανει. Αλλα μπορει να δωσει και μια λυση ειτε καποια στιγμη αργοτερα σε NG+ να βοηθησει για platinum. Υπαρχουν εχθροι που οσο level και να εχεις δε χαμπαριαζουν και ειδα να λενε οτι αναλογα το level σου ειναι και το level μερικων εχθρων, δεν ξερω, δε νομιζω ομως. Το οτι μπορεις να το κανεις αυτο παντως ακομα, δειχνει πως δεν τους νοιαζει αφου θα επρεπε να μην πρεπει να γινεται στην τελευταια εκδοση που βγηκε, αλλα δεν εχει βγει ουτε ιαπωνια μαλλον το patch.
Edit
H τελευταια εκδοση ειναι η 1.03 για ολους
Dark Souls Enemies Trailer
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=tGIBJoOLFuE
Αφήστε τα glitches και τισ βλακείες, πληρώσατε για ένα Challenge game και θα το κάνετε piece of cace? τσάμπα τα λεφτά αν είναι έτσι παιχτε με glitch μια ωρίτσα, τερματίστε και φυλάχτε το μετά....
Παρόλα αυτά παίδες όποιος θέλει να παίξουμε παρέα και διαθέτει Humanity (γιατί εγώ έχασα το τελευταίο όταν πήγα πρόωρα στο tomb of giants) ας με κάνει add: Kyriarxos και να ξέρετε έχω και πατέντα με wireless headphones για chat μέσω pc και παράλληλο gaming στο ps3! όποιος θέλει παίζουμε και παρέα! νομίζω είμαι στο 55 lvl τώρα!
Διαβασα σε review οτι σε σχεση με το demon's το dark souls ειναι αδικο προς τον παιχτη(πολυ δυσκολοι εχθροι εμφανιζονται μαζι κλπ).Ισχυει αυτο η λενε βλακειες?
Θα ελεγα οτι η τακτικη "σπευδε βραδεως" ειναι σωτήρια για το συγκεριμενο.
Αν παρασυρθεις το πληρωνεις πολυ ακριβα.
Το τερματισα μετα απο 68 ωρες :D παμε για ng+
Σε λίγες μέρες θα περάσει ένας μήνας από τότε που έχει φύγει από Zavvi. Άντε να δούμε πότε θα έρθει (άμα έρθει)
^ Same κατασταση κι εγω φιλε. Αντε να δουμε...
Απο το Zavvi το πήρα και εγώ και ήρθε....στις απεργείες των τελωνειακών οφείλεται η καθυστέρηση πιστεύω.
Κι εγω που μενω Αθηνα, κανονικα δεν επρεπε να το εχω πιο νωρις(λεμε τωρα..); Τεσπα, αναμενουμε...
Παιδια, με wanderer ειναι θεωρω πιο βατο το game! Δεν εχω δοκιμασει ολα τα class περα απο τον warrior και το wanderer! Eιμαι στο σημειοSpoiler!
:swordfight:
Να ρωτησω κατι, οταν γινεται invade, το παιχνιδι σε προειδοποιει?Spoiler!