Το Himym είναι από τις πιο ωραίες κωμωδίες αυτή την εποχή. Δεν έχω δει τα φιλαράκια(λίγα επεισόδια μόνο) και δεν ξέρω αν μοιάζουν αλλά είναι από τις πιο ευχάριστες σειρές που βλέπω! Επίσης Big Bang Theory και Community προτείνω από κωμωδίες!
Printable View
Το Himym είναι από τις πιο ωραίες κωμωδίες αυτή την εποχή. Δεν έχω δει τα φιλαράκια(λίγα επεισόδια μόνο) και δεν ξέρω αν μοιάζουν αλλά είναι από τις πιο ευχάριστες σειρές που βλέπω! Επίσης Big Bang Theory και Community προτείνω από κωμωδίες!
Το Friends ειναι μια σειρα που πρεπει να την εχω δει πανω απο 5 φορες. Εννοω και τους 10 κυκλους. Απιστευτη!!!! Απλα, οπως και να χει, τωρα πλεον φαινεται η "ηλικια" της. Το χιουμορ ειναι εκεινης της εποχης.
δε θα το λεγα, το seinfeld που ειναι ακόμα παλιοτερο το προτιμω και τωρα απο αλλα sitcom οπως το tbbt και himym.
Α και seinfeld > friends ( για μένα )
Ακόμα μια σειρά που φαίνεται θα με κρατήσει για το καλοκαίρι.Nine lives of chloe king.Αν και στο πρώτο μισό φάινεται λίγο ξενερουά η υπόθεση μετά φτιάχνει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Παιδιά μην ξεχνάτε οτι έχουμε και GoT thread. Τα μετέφερα εκεί τα posts...
Εχω ξεκινησει να βλεπω Moonlight στο Star καθε μερα.Η σειρα ειναι πολυ ωραια,αν και δεν τα καταλαβαινω ολα επειδη δεν αρχισα απο την αρχη,αλλα απο το 15ο επεισοδιο.Ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει πολλες στιγμες δρασεις.Πολυ συμπαθητικος ειναι ο βρικολακας-γερος που για την ακριβεια ειναι το αντιθετοSpoiler!
Oι χαρακτηρες ειναι διαφορετικοι (αυτο ελειπε να ηταν και ιδιοι :P)
αλλα γενικα η ολη "φαση" εμενα προσωπικα μου βγαζει φαση απο friends ..Δηλαδη με λιγα λογια αν παω να δω HIMYM η Big Bang Theory κτλπ βαριεμε κατευθειαν επειδη νιωθω οτι τα εxω δει "ολα" σε φαση comedy στα friends ..
πολυ καλη η πρεμιερα του true blood!Δεν το περιμενα!μακαρι να παρει τα πανω του μετα την 3η!
Ρε συ, δε μου άρεσαν καθόλου τα δυο πρώτα επεισόδια. Μακάρι να ανεβεί, γιατί, προς το παρόν, δε με "εχει".
Μου αρέσει πολύ το How I met your mother, πολύ καλό το τέλος του πρώτου κύκλου όπως και τα 2 πρώτα επεισόδια του δεύτερου.
Ανακοινώθηκαν νωρίτερα και οι φετινές υποψηφιότητες των βραβείων Emmy.
Πέρα από τις αναμενόμενα πολλές (και απόλυτα δικαιολογημένες) υποψηφιότητες των Boardwalk Empire και Game of Thrones, καταχάρηκα τις υποψηφιότητες για την τελευταία σεζόν του Friday Night Lights (Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actress για την Connie Brighton, Outstanding Lead Actor για τον Kyle Chandler, Outstanding Writing για το finale) αλλά και αυτές του Justified, που μπορεί να μην τσίμπησε για την μεγάλη κατηγορία (Drama) αλλά οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς πήραν από μία υποψηφιότητα σε κάθε κατηγορία (Lead Actor o Timothy Olyphant, Supporting Actor o Walton Goggins, Supporting Actress η Margo Martindale, Guest Actor ο Jeremy Davies).
Game of Thrones και Boardwalk Empire θα σφαχτούν για Outstanding Drama Series, αλλά με τα Mad Men και The Good Wife υποψήφια, και τα Dexter, Friday Night Lights μάλλον ουτσάιντερ, ποτέ δεν ξέρεις.
Κατά τ' άλλα χαμός θα γίνει στην κατηγορία για τον Lead Actor ελλείψει του Bryan Carston (το Breaking Bad ξεκινάει τώρα, δεν μπορούσε να υποβάλλει κάποιο επεισόδιο φέτος δηλαδή). Ο Michael C. Hall για άλλη μια φορά υποψήφιος, όπως και οι Kyle Chandler, John Hamm, Hugh Laurie, με τον Steve Buschemi να προστίθεται στην λίστα όπως ήταν αναμενόμενο, οι οποίοι μαζί και με τον Timothy Olyphant που είναι υποψήφιος για πρώτη φορά κάνουν μία φοβερή εξάδα.
Μερικές από τις σημαντικές κατηγορίες είναι οι εξής (υπάρχουν και άλλες πολλές ακόμη):
Spoiler!
H καλύτερη δραματική σειρά της χρονιάς και η πιο έξυπνη κωμωδία των τελευταίων ετών απο 0 υποψηφιότητες. Αστεία πράγματα. Κλασικά Emmy δηλαδή.
Χαρηκα με μερικές όμως, οπως τους 3 του Justified και η Archie Panjabi του Good Wife.
Φαντάζομαι εννοείς το Community και το...; Sons of Anarchy; Treme; Terriers; Για πες, ποια δραματική λες;
Πάντως οι υποψηφιότητες του Game of Thrones ίσως ανοίξουν το δρόμο μελλοντικά για περισσότερες υποψηφιότητες σε fantasy (και γιατί όχι, και σε scifi - επιτέλους δηλαδή!) σειρές.
Εντάξει, γενικά ποτέ δεν μένουμε ικανοποιημένοι, και για την ακρίβεια, μιλάμε για τον θεσμό που έχει δώσει στο The Wire... 2 υποψηφιότητες. Οπότε, κουβέντα να γίνεται!
Τerriers ;) μεγάλη αγάπη.
Το Sons of Anarchy είχε φέτος την χειρότερη του σεζόν, και το Treme δεν έχω δει ακόμα την 2η αλλα εννοειται θα το ηθελα μέσα αν γινόταν.
Χαιρομαι για το GoT για τον λόγο που είπες και ας μην είμαι φαν της σειράς ( οχι ιδιαίτερα δηλαδη).
Επισης βρηκαν και χωρεσαν ολους απο το modern family αλλα ενας φετινός Glover πουθενά.
Ή οι Parsons και Galecki που δεν προσφεραν κάτι καινούριο στη σειρά αλλα πηραν υποψηφιότητα.
Απο κωμωδίες στα θετικά το Parks και η Poehler που για μένα δεν έχει αντιπαλό στην κατηγορία της, ασχετά που το πιο πιθανό ειναι να το χάσει.
Ανάμεικτα συναισθήματα. Χάρηκα για Friday Night Lights και Parks and Recreation αλλά ούτε μία υποψηφιότητα για το Community? WTF!!