Καλησπέρα σας.
Νέος στο PS (μέχρι χτες χρήστης του XBX360) με id "Saint7GR" . Από παιχνίδι(α) μόνο Fifa15 (μέχρι στιγμής).
Ευχαριστώ, Χρήστος
Printable View
Καλησπέρα σας.
Νέος στο PS (μέχρι χτες χρήστης του XBX360) με id "Saint7GR" . Από παιχνίδι(α) μόνο Fifa15 (μέχρι στιγμής).
Ευχαριστώ, Χρήστος
βαλτε με κι εμενα: dspug7
Destiny και Fifa 15 για τωρα.
Αγόρασα και εγω προχθές το PS4.
kostma1990 FIFA 15 για την ώρα
Εχω μια απορια.
Θελω να αλλαξω το mail που εχω δωσει για τον Psn λογαριασμο μου και να δωσω αυτο που χρησιμοποιω πλεον.
Πηγα στην κονσολα εκει που πρεπει να γινει η αλλαγη, αλλα δεν με αφηνει να βαλω το καινουργιο.
Γιατι?
Διοτι καποια στιγμη απο το smartphone μου πηγα να συνδεθω στο Psn.....απο χαζομαρα εβαλα το mail που χρησιμοποιω και οχι αυτο που ειχα δωσει στο Psn, το συστημα "καταλαβε" οτι κανω νεο psn id (νεος χρηστης σα να λεμε), εγω σταματησα την διαδικασια στην μεση χωρις να δηλωσω psn id...κλπ.
Ετσι τωρα.....δεν μπορω να αλλαξω το e-mail σε αυτο που χρισιμοποιω (διοτι μαλλον το συστημα με βλεπει σαν λογαριασμο Psn), αλλα ουτε στον "αλλο" λογαριασμο (αυτον που ξεκινησα κατα λαθος) μπορω να δηλωσω το υπαρχον Psn-id μου (θελει αλλο).
Τι διαολο να κανω?
Πρέπει να ελευθερώσεις το email που θες. Φτιάξε ένα νέο mail και δήλωσε το στο account που θέλεις να ξεμπλοκαρεις το βασικό σου email.
Μετά βάζεις το βασικό σου email στο account σου.
psn indikos001
gta V ps4
Νεος σε ps4 αλλα εχω προβλημα στο psn κανω τα παντα κ δε μπαινω με τιποτα αυτο το verify το βγαζει κ σε εσας;
Οκ τα βρεικα παιδια λαθος δικο μου άπο games killzone k pro15
γεια σας παιδια, νεος και εγω στο ps4 , εχω the last of us & pes 2015.
psn id LamZoe
συγγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ... εκανα psn πως μπορω να βρω φιλους μεσω facebook??
Στο 1ο post δεν φαινονται ολα τα ID μαζεμενα ... θα πρεπει να ξαναασχοληθει καποιος να τα μαζεψει μαλλον ...
Έχω φτιάξει 5 λογαριασμούς, θέλω να κρατήσω 2, κάποια password έχουν ξεχαστεί. Πως μπορώ να τους σβήσω; Υπ όψιν ζητάει να κάνω sign in πρώτα αλλά αυτό δεν γίνεται.
Razr - Cm11 nightly
Id: Arxontas77
fifa 15 nba2k15.
Καντε add παιδες για λιωσιμο.
http://www.enternity.gr/Article/Game...unt/28605.html
PSN: Δυνατότητα αναβάθμισης του sub account σε master account
Καλησπέρα και από εμένα. Ειμαι καινουργιο μέλος καθώς πήρα το ps4 πριν 2 μέρες. Δε ξέρω ακόμη τι θα παίζω online αλλά έχω μια αγάπη για τα RPG γενικότερα. ψάχνω κόσμο που να ασχολείται, οπότε προσθέστε με ελεύθερα!
PSN ID: NerfthePotato
Καλώς σας βρήκα :)
DionushsPatra psn id
sarcin310
psn id
Takis_7 το νέο μου id πλέον παιδιά....σε ps4 εννοείτε....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια να κανω μια ερωτηση??Το παλιο psn id που χρησιμοποιουσα στο ps3 εχει καταργηθει η ισχυει ακομα?Σου δειχνει ας πουμε τα trophies του ps3?Εβαλα κανονικα τα mail μου κτλ αλλα νομιζω οτι με συνεδεσε με το δευτερο psn id που ειχα στον αμερικανικο λογαριασμο.Εχω μπερδευτει..
Ισχύει κανονικά, με τους κωδικούς σου κ.λπ. χωρίς να έχεις χάσει τίποτα απολύτως.
Το ότι σε συνέδεσε στον αμερικάνικό σου λογαριασμό, έχει να κάνει καθαρά με τα στοιχεία που έβαλες στο sign in (λογικά έβαλες τα στοιχεία σου του αμερικάνικου).