εμενα σημερα το πρωι εγινε shipped το παιχνιδι απο blah.
εμενα σημερα το πρωι εγινε shipped το παιχνιδι απο blah.
μακαρι φιλε μου. παντως οσοι εχετε σκοπο αυτες τις μερες να παραγγειλετε απο το blah δειτε αυτο...
Christmas Delivery Information
Delivery times over the Christmas period can take a little longer than the rest of the year, please order early to make sure you receive your items in good time.
Last Order Dates for Christmas Delivery
- Shipments to the UK: Friday 19th December.
- Shipments to Europe: Friday 12th December.
- Rest of the World: Friday 5th December.
Kαι εγω σημερα χτυπησα απο μπλαχ.κομ το LBP και το bluetooth.
Ελπιζω να μην παρει κανα 15ημερο τωρα με τις διακοπες
re de to pisteuo xtes to porragila ki tora kitaxa ki eida ayto...........
Title: Little Big Planet (PS3) - £23.77
Status: Shipped 01 December 2008 06:33
και μενα ακριβως το ιδιο μου λεει :P
Εμένα μου ήρθε εν τέλει το LBP από play.com σήμερα το πρωί, από 17/11 shipped
Παρέλαβα και εγώ σήμερα το mgs4 και (τί πρωτότυπο) δεν είχε ζελατίνα και το δισκάκι δεν ήταν στην θέση του...
Πάντως ο κύριος snake δεν με απασχολεί,είναι σκληραγωγημένος και αντέχει τις κακουχίες.Μαζί παρέλαβα και το motorstorm2 και ενώ είναι με την ζελατίνα ακόμα,το κουνάω και το δισκάκι έχει και πάλι φύγει από την θέση του...θες να έχει πάθει καμιά ζημιά στα ακρόμπαρα ή ακόμα χειρότερα να έχει στραβώσει κανα στρόφαλο;Άντε να φτάσω τους υπόλοιπους μετά στις ευθείες...:p
Κατά τα άλλα μου ήρθε το πακέτο μετά από 6 μέρες και ο ταχυδρόμος τελικά έχει μεγαλύτερη ευαισθησία στα μεγαλύτερα πακέτα μια και δεν το πέταξε στην αυλή αλλά χτύπησε το κουδούνι.
ego giati na mi mporo na pexo kanena racing!!! pote den epexa !telos panton kalorizika ta paixnidakia sas.
Παιδιά πήγα κι εγώ στο play.com να πάρω το BioShock και μου βγάζει 2 επιλογές, η μία πιο φτηνή από την άλλη. Δεν παίζει να είναι μεταχειρισμένο ε; Εκτός από την επιλογή playtrade όλα τα άλλα είναι καινούρια έτσι; Μη πάθουμε καμιά ζημιά για 20 ευρώ διαφορά... Και από ότι βλέπω, καλύτερα να κάνω κουράγιο και να δω την 1η Ιανουαρίου κάτω από το δέντρο γιατί μάλλον τότε θα έρθει...
παιδια σε πιο site θα βρω φθηνο lbp?
Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι το blah.com εχει το πιο φτηνο.
Παντως ολα αυτα με τα νερα κατω απο τα δισκακια, το δισκακι να εχει φυγει απο την θεση του, τις μη ζελατινες σε ορισμενα παιχνιδια και τις καθυστερησεις στην παραλαβη νομιζω οτι το Play.com εχει αρχισει να χανει λιγο εδαφος(τουλαχιστον στο ελλαντα)
Μην ανησυχείτε για τα δισκάκια που έχουν φύγει από τη θεσούλα τους. Συμβαίνει πάρα πολλές φορές. Δεν είναι δα και τεθωρακισμένα, είναι εύκολο να βγουν με την μετακίνηση. Αν δεν έχουν γρατζουνιές, no prob...
Σήμερα μου ήρθε το LBP από το blah μαζί με ένα BluRay. Έγιναν Shipped τη Δευτέρα :1appl::1appl: