Ναι... Την είδα... Το τραγικό είναι ότι παράτησε το άψογο x-men franchise στο έλεος του τραγικού Brett Ratner (με αποτέλεσμα το X-men 3 που ουδεμία σχέση έχει με τις προηγούμενες ταινίες της τριλογίας όσον αφορά ποιότητα) για να γυρίσει μία αν όχι κακή, πολύ αδιάφορη ταινία, το Superman Returns. Φοβερός σκηνοθέτης και ο Singer που έκανε 1 τραγικά λάθος επιλογή (για μένα) που του κόστισε πολλά, καθώς και σε εμάς τους φανς.
Πρωσοπικά ακόμα νιώθω μεγάλη πικρία όσον αφορά το θέμα του x-men 3. Το περίμενα πως και πως γιατί τα 2 προηγούμενα (ειδικά το 2ο)θεωρούσα ότι ήταν αριστουργήματα και η ξενέρα που έφαγα με το 3 δεν περιγράφεται. Βέβαια είμαι και παλιός φαν του comic και ίσως για αυτό να είναι έτσι καθώς πολύς κόσμος δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα με την ταινία (αν και όλοι λένε ότι ειναι κατώτερη των 2 προηγουμένων ταινιών). Για μένα η συγκεκριμένη ταινία ανήκει στην κατηγορία ταινιών που δεν υπάρχουν (ή που θα ήθελα να μην είχαν γυριστεί ποτέ) μαζί με τα Matrix 2 & 3, Pirates of the Caribbean 2 & 3 και Indiana Jones 4. Δυστηχώς ότι βλέπετε δεν ξεχνίετε.... :(
Πως τα κατάφερα όμως και απο το superman έφτασα στον Indy... ούτε εγώ ξέρω :p