και το κουμπακι το αλλο ποθ λεει VTS? τι νταλκα βαραει? το πατησα κανα 2-3 φορες γιαυτο ρωταω :)
και το κουμπακι το αλλο ποθ λεει VTS? τι νταλκα βαραει? το πατησα κανα 2-3 φορες γιαυτο ρωταω :)
VSS είναι (virtual surround sound).
Δεν έχω το Gold αλλά υποθέτω θα έχουν ίδια λειτουργία με το Pulse headset,
πατώντας το εναλλάσεις από 7.1 σε stereo και πάλι πίσω, βγάζει το ανάλογο εικονιδιάκι στο PS4 σε κάθε πάτημα.
ευχαριστω πολυ παιδια θα το ξαναδω το βραδυ μολις τελιωσω απο την δουλεια μου..παντως μου αρεσαν αρκετα(αν και παντα επαιζα με home cinema τα logitech Z5500)
Για να δουλεψει αυτο το μαραφετι στο ps4, θελει καποιο κολπο? Ενω στο ps3, δουλεψανε μια χαρα, στο 4 δεν περνουν χαμπαρι λεμε.
Μαλλον, θα εχει θεμα το 4, γιατι οτι βαζω στις usb, δεν λειτουργει.
Εγώ περιμένω τα λευκά ακουστικά.
αξζουν για αγορα η να παρω τα Pulse Headset?
Πάρε το Gold γιατί σαν να άρχισε να κόβει την υποστήριξη η Sony στο Pulse.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post537980
για να δουλεψει πρεπει να εχω το stick συνδεμενο?
Προφανώς ναι
η μπαταρια του σαν να πεφτει λιγο γρυγορα η ειναι η ιδεα μου? πρεπει να βγαζει το δικο μου κανα 6ωρο ετσι οπως το υπολογιζω γτ παιζω κανα 3ωρο την ημερα και θελει καθε 2 μερες να το φορτιζει..
Δεν ειναι ιδεα σου... Δυστυχως, δεν κραταει και παρα πολυ η μπαταρια. Προσωπικα εχω συμβιβαστει με αυτο και μετα απο παιχνιδι παντα ελεγχω τη σταθμη και εχοντας το PS4 σε standby τα φορτιζω εκ νεου.
Οποτε σε κανα χρόνο και βάλε αν μας κρατάει με τα βίας 1 μέρα (3 ωρες η μπαταρία)
Sent from my iPhone using Tapatalk
εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι'αυτα.αξιζει λετε τα 80 κατι ευρω?
Άποψη μου ειναι οτι αξίζει. Αν παίζεις μόνο με τον ήχο της τηλεόρασης και μετα πας στα ακουστικά θα ακούσεις ήχους που δεν ακουγες πρίν και θα καταλαβαίνεις και απο ποια κατεύθυνση ακούγονται. Γενικά ο ήχος τους είναι πολύ καλός.
οχι δεν παιζω με τον ηχο της τηλεορασης,παιζω με αυτα παντα logitech z623,τα οποια αγγιζουν το beast mode!!!
αλλα νομιζω οτι θα υπαρχει διαφορα με τα ακουστικα προς το καλυτερο βεβαια....
διαφορα παντα υπαρχει υπερ των καλων ακουστικων όπως τα gold