Τα χειριστήρια πάντως δεν κρατάει η μπαταρία.....
Printable View
Τα χειριστήρια πάντως δεν κρατάει η μπαταρία.....
Ναι, όντως. Αντί να έχουμε ενα ασύρματο χειριστήριο που το ενίοτε το συνδέουμε καταντήσαμε να έχουμε ένα ενσύρματο που το αποσυνδέουμε που και που..
Φθορά ιδιαίτερη δεν έχω δει αλλά τα L1/R1 δεν με προϊδεάζουν για αντοχη στον χρονο.
Εγώ πάλι δεν έχει τύχει ακόμα να πω δεν μπορώ να παίξω επειδή δεν έχει φορτίσει το ds4 και το pc, το laptop, μια τηλεόραση με usb είναι μια χαρά συσκευές να το φορτίζεις όσο τα χρησιμοποιείς και δεν παίζεις.
Αυτό λεω και εγώ Νικο, πρεπει να έχουμε το μυαλο μας συνέχεια στην φόρτιση του ενω με το ds3 δεν είχαμε τετοιο θεμα.
Καλά εκτός ότι το ds3 δεν ξεφόρτιζε τόσο γρήγορα (και λογικό χωρίς αυτά που έχει πάνω το ds4) είχαμε και 2-3 οπότε παίζαμε με το ένα και φορτίζαμε τα άλλα....μόλις σκάσει το κοκκινάκι θα λυθούν όλα.:P
Παιδιά, εγώ παίζω εναλλάξ με τα δυο χειριστήρια. Για την ακρίβεια, οταν τελειώνει η μπαταρία στο κοκκινο χειριστήριο που μου αρεσει να παίζω, το συνδέω και παίζω με το μαύρο μέχρι να φορτίσει.
Κοινώς, έχω το ενα σα ρεζέρβα. Σαφώς, εαν εχει κανεις ενα μονο χειριστηριο, ειναι αλλιώς.
^^Εμ το είπα εγώ ένα κοκκινάκι είναι η λύση.:a050:
Ναι!!!!! Τα αλλα ειναι μουφες!!!!!!!
Και γω 2 εχω (κοκκινο) αλλά τωρα με τα σχολεία κλειστά μέχρι να παω σπίτι το κοκκινακι..... Ειναι off.... Και το μαυρο οριακο.... Χαχα νανε καλά ο γιοκας μου
Κόκκινο κ εγώ ως βασικό χειριστήριο
Eγώ πάλι το φορτίζω με φορτιστή από κινητό (πρίζα έχω δίπλα στον καναπέ) οπότε δεν τίθεται θέμα όσον αφορά τη μπαταρία.
Απενεργοποιηστε δόνηση, λιγότερο τσατ περισσότερη μπαταρία, εγώ το φορτίζω σε ένα λαπτοπ που έχω δίπλα μου
Sent from my XT910 using Tapatalk
Οκ, αρα η λύση ειναι:
1ον αγοραζουμε 2ο χειριστήριο,
2ον απενεργοποιούμε οτιδήποτε παπατζιλικη έχει, ασχετα που εχει σχεδιαστεί να δουλεύει ΜΕ αυτά,
3ον φροντίζουμε να παίζουμε παντα δίπλα σε μπρίζες ή λαπτοπ
τα λεω μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά οκ, λυσεις υπαρχουν το ξερω αλλά το πρόβλημα υπαρχει. Οχι πολυ σοβαρο αλλα υπαρχει, για την ακρίβεια ενοχλητικό θα ελεγα πως ειναι περισσότερο.
Ναι, η διάρκεια ειναι πολυ μικρη, αλλα με δυο χειριστήρια (το ενα πρεπει να ειναι κόκκινο*) το πρόβλημα, σχεδόν, εκμηδενιζεται.
* :P :P :P
Επειδή κάποιοι κάνανε αναφορά για φθορά L3,R3, να προσθέσω ότι κ' εγώ έχω αρχίσει να εντοπίζω μικρή φθορά στο ένα χειριστήριο στο L3 stick. Αυτό έγινε παίζοντας FIFA 14 online όπου ασυναίσθητα στο αριστερό μοχλό ασκώ πίεση προς κάθε κατεύθυνση που θέλω να πάω με πολύ δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από περίπου 30 παιχνίδια online (όχι συνεχόμενα) εκ των οποίων φαντάζομαι ότι το πολύ τα 20 ήταν με εκείνο το χειριστήριο, το L3 να έχει μια μικρή φθορά. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε παρά την δύναμη που ασκούσα να είχε αντέξει, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο αντιχειράς μου είχε σχεδόν μελανιάσει και ότι μετά από επιστροφή από ταξίδι 6 ημερών ακόμα ήταν ευαίσθητος :P. Λογικά δικό μου το φταίξιμο.
Άμα είχε μελανιάσει ο δικός σου αντίχειρας και απλά "έχεις αρχίσει να εντοπίζεις μικρή φθορά" τότε μιλάμε για χειριστήριο από μπετόν όχι από πλαστικό.:P
Πέρα από τις κρυάδες μου πιστεύω με νορμάλ χρήση θα έχει και μια νορμάλ φθορά άντε λίγη παραπάνω από το ds3 λόγω του λεπτού δαχτυλιδιού που κάνει.
Γενικα το FIFA,λογω της πιεσης και της εντασης που ασκεις φθειρει παρα πολυ τα χειριστηρια.. Στο PS3 ειχα δει μεγαλη διαφορα στους μοχλους του χειριστηριου που επαιζα FIFA.
Sent from my Galaxy S4