Λεπόν....
Μετά από αρκετή σκέψη λόγω των χθεσινών γεγονότων
για να να είμαι πλέον προετοιμασμένος για όλες τις πιθανότητες
θα ξεκινήσω να κάνω προπόνηση ακόμη και εκτός... σύνδεσης!!:silly:
Printable View
Λεπόν....
Μετά από αρκετή σκέψη λόγω των χθεσινών γεγονότων
για να να είμαι πλέον προετοιμασμένος για όλες τις πιθανότητες
θα ξεκινήσω να κάνω προπόνηση ακόμη και εκτός... σύνδεσης!!:silly:
Το πρόβλημα Στράτο είναι από τις ηλίθιες ασυμβατότητες δικτύου των Ελλήνων παρόχων τηλεφωνίας
λες και δεν είναι όλοι επάνω στο δίκτυο του ΟΤΕ..
Φυσικά φταίνε και τα μόντεμ/ρούτερ που δίνουν καθότι είναι επιεικώς άθλιας ποιότητας
Καλησπερα. Πριν τα του χθεσινου αγωνα, θελω να πω και πολλα συγχαρητηρια στα παιδια που με βοηθησαν πολυ στο να βγουν καποιοι νεοι κανονισμοι, ωστε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μια και καλη. Βλεπω οτι πλεον λειτουργουν ολα ξεκαθαρα στο τι και πως σε περιπτωση προβληματος. Κατι που δεν εχει διευκρινιστει ομως, ειναι αυτο που αναφερει ο Νικος (toumpasn) παραπανω! Οποιος λοιπον θα βγαινει εκτος αγωνα στους τελευταους 5-10 γυρους (θα ξεκαθαρισει το ακριβες ποσοστο συντομα) θα παιρνει κανονικα καταταξη στην τελευταια θεση. Ας πουμε ο Ηλιας χτες που βγηκε 2 γυρους πριν τερματισουμε, πηρε την 14η θεση. Αυτο ειναι οτι πιο δικαιο μπορουμε να κανουμε νομιζω.
Στα του αγωνα τωρα, πρωτη φορα στη λαγκουνα κανω εναν αγωνα με μηδεν λαθη για τα πρωτα.. 40 λεπτα περιπου. Καπου τοτε ομως... ειναι που ηρθε η ωρα μου. Βρισκομαι πισω απο τον Μανωλη (redweed) στην 4η θεση και ξαφνικα απο ενα λαθος του (λογω φθαρμενων ελαστικων) προλαβαινω και τον προσπερναω στο παρα 5. Ομως ο Μανωλης με προλαβαινει παλι και στην κολωστροφη πριν την ανηφορα αντι να κοιταζω μπροστα και πως θα περασω οσο πιο γρηγορα τη στροφη, κοιταζω πισω τον Μανωλη να δω αν θα κανει καμια τρελα, να επιχειρησει προσπεραση δηλαδη. Ετσι προσπαθω να αφησω χωρο μπας και το τολμησει. Το αποτελεσμα ηταν να βγω εξω στα κωλοχωματα, να κανω και ενα τετακε καθως εμπαινα παλι στην πιστα και να βρεθω απο 3, 7ος. Νταξει... Δεν υπηρχαν λογια εκεινη την στιγμη για το πως αισθανομουν. Επακολουθησαν 2 απανωτες ποινες λογω κακης ψυχολογιας. Στη συνεχεια προσπαθησα να κρατησω την ψυχραιμια μου και σκεφτηκα οτι ετσι οπως την πατησα εγω μπορει να την πατησουν και οι μπροστινοι. Αποφασιζω να μπω για αλλαγη ελαστικων 2 γυρους νωριτερα απ οτι ελεγε η στρατηγικη. Βγαινω και ξαναβρισκω τον καλο μου ρυθμο μεχρι το τελος. Αυτο και σε συνδυασμο με καποια λαθη και καποια πιτ στοπ απο τους μπροστινους, με εφερε στην 4η θεση! 4η θεση στη λαγκουνα; Τι λες τωρα! Απολυτα ικανοποιημενος. Πολυ ικανοποιημενος και για τον τιμ μειτ μου αν και πιστευω οτι αξιζε την πρωτη θεση! Συνεχιζουμε! Σημερα κατα τις 6 ισως γινει η κληρωση για τον καιρο του επομενου αγωνα.
Καλησπερα.Προς βοηθεια του Αλεξανδρου βρηκα το ποσοστο που χρειαζετε να συμπληρωσει ενας οδηγος για να παρει καταταξη.Ειναι το 75% των γυρων.Δηλαδη παραδειγμα χθες ηταν 31 γυροι που θα επρεπε καποιος να συμληρωσει.Τωρα αν εβγαινε στον 35 και ο αλλος στο 38 τοτε αυτος που συμπληρωσε περισσοτερους ανεβαινει πιο ψηλα απο τον αλλον.Στους πινακες τωρα μπορουμε να γραφουμε τον συγκεκριμενο οδηγο στη θεση που περνει (οπως ο Ηλιας την 14η)και αντι για συνολο χρονου να γραφει + 2 laps αφου βγηκε 2 πριν το τελος.Ελπιζω να βοηθησα.
Ο καιρος για τον επομενο αγωνα:
http://img855.imageshack.us/img855/5671/z6wr.jpg
Ωχ! Γαλότσες...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα πέσει πολύυυυυυυ γκρίνια, ειδικά μετά τον αγώνα..;
Ωχ παμε για μακροβουτια.
Παιδιά, άλλαξε το αυτοκίνητο του 3ου αγώνα...
Spoiler!
Επειδή εγώ το έχω στα αγγλικά, το 100% είναι η πάνω επιλογή που λέει Weather at race start έτσι; Και το 20% είναι η από κάτω επιλογή που λέει Surface water at race start έτσι;
Δηλαδή στην αρχή δεν θα είναι και πολύ βρεγμένη η πίστα λογικά.
Ναι Μανώλη, έτσι είναι.!
Μανωλη αν σου αρεσει η υπογραφη κανε αποθηκευση την εικονα και βαλτην και εσυ.Αλλιως θα την βγαλω και εγω και θα βρουμε αλλη.
χαχα!
Ευχαριστως Ηλία , υπάρχει ενα μικρο πρόβλημα βέβαια...οτι την βρήκα έτοιμη τη δική μας! :P
Ξεπερνιέται εύκολα όμως με 2 καλές κουβέντες στον Μαριδάκη....
Παντως με μια δοκιμη που καναμε πριν δεν ειδαμε και πολυ μεγαλο ποσοστο νερου στην πιστα!
Το απόγευμα προς το βραδάκι θα μπούμε για να κάνουμε προπονησούλα..;
Η πίστα έχει τεράστιο φάρδος και συγχωρεί πολλά λάθη, έτσι η "νεροποντή" μοιάζει ποιο πολύ με απλή βροχούλα! Στις δοκιμές που έκανα ανέβαινε μέχρι περίπου 70-75% υγρασία και μετά κατέβαινε μέχρι στεγνό, οπότε μάλλον τα εντελώς βρόχινα δεν θα είναι και τόσο απαραίτητα.
Παρ' όλα αυτά το να πετύχεις τον "τέλειο" χρόνο μοιάζει αρκετά δύσκολο αφού οι 6 (όλες κι' όλες) στροφές της πίστας είναι πολύ απαιτητικές όσον αφορά την τεχνική προσέγγισης και εξόδου τους με περιθώρια συνεχής βελτίωσης. Αν βάλουμε και τον παράγοντα "slipstream" που θα παίξει αρκετά εδώ, πιστεύω ότι μας περιμένει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας με πολλές ανατροπές και απρόοπτα...:silly:
Τρομερή είναι.
Για αν δω, θα καταφέρω να την βάλω τώρα; Νομίζω έκανα ότι χρειάζεται.
- - - Updated - - -
Εμμμ... μάλλον μπερδεύτικα. Η υπογραφή μπήκε αλλού από εκεί που ήθελα.
Καλά, το απόγευμα που θα έχω περισσότερο χρόνο θα την τακτοποιήσω καλύτερα.
Bravo se olous,(kathisterimena alla pistevo na min peirazei :modecris:) Bravo sto strato gia tin niki.. o stratos pou kseroume.. Bravo ston manoli kai ton nikola ARE OMADAAA!! krima gia ton Hlia ekane poli kalo agona.
Sinarpastikos agonas!! Den exw na po pola isos an eixame 4 lap parapano na eixa ftasi kai tous duo mprosta mou, lathos mou i stratigiki ton 3 pit stop kai pame parakato.
Bad Speed Ring PAME OMADAA! (akiro hahah)
Καλησπερα σας κυριοι..στρατο πολλα μπραβο για την νικη και απο εμενα και γενικα σε ολα τα παιδια...εγω για τους δικους μου λογους αγωνιστικα δεν καταφερα να μπω σε ρυθμο και τα κακα σημαδια ηρθαν απο νωρις..λιγο πριν το τελος του πρωτου γυρου ειχα μια επαφη με τον manolero με αποτελεσμα να τον στειλω στο χωραφι..φιλε Μανωλη πολλα ''sory'' ηταν ολο δικο μου το φταιξιμο..το εχω χασει δυο στροφες πριν το αμαξι και σε εκεινο το σημειο εχω αφησει το γκαζι για να περασεις και προσπαθω απλα να το βαλω σιγα-σιγα στη πιστα και να μπω πισω σου αλλα το κ@#$%αμαξο ειχε αλλη γνωμη...να εισαι σιγουρος πως δεν εκανα κατι επιτηδες...και παλι sory...Α να μην ξεχασω και τον φιλο μου τον petalouda που στο ιδιο ακριβως σημειο...τι να πω...ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ γιατι θα γινω γραφικος..Νικο sory και σε εσενα φιλε...τωρα αν ειχαμε γενικα καποιες αλλες επαφες πιστευω ηταν μεσα στα αγωνιστικα πλαισια...:blink: