kalh anastasi kai siga siga me to arni!! :P mporei kanena kalo palikari na mou stili to Yellowhat?? den exw fragko :P
Printable View
kalh anastasi kai siga siga me to arni!! :P mporei kanena kalo palikari na mou stili to Yellowhat?? den exw fragko :P
Καλη Ανασταση παιδια! :)
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση, παίδες.
Μανωλάκη θα σου στείλω το (S)Calsonic, είναι πιο... εύγευστο!:c055gfe:
Καλη Ανασταση παιδια με υγεια σε ολους !
Μανωλη, με προλαβε ο Ηλιας, οτι αλλο θες και μπορω να στο στειλω ειμαι στη διαθεση σου :)
Καλη Ανασταση.Υγεια και ευτυχια σε εσας και στις οικογενειες σας.
Καλή Μέρα Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά με υγεία. Ότι καλύτερο για εσάς, τις οικογένειες σας συγγενείς και φίλους.
510 hp είναι το όριο;
Χριστός Ανέστη.
Ναι φίλε Σπύρο, 510hp είναι το όριο.
Ημερα αγωνα οδηγαρες! Τα λεμε το βραδυ!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εχθές στον αγώνα.
Συναρπαστικός, με μάχες πολλές, δυνατές αλλά καθαρές, ανατροπές
και πολύ καλά γυρολόγια.
Μπράβο στο νικητή toumpasn για ένα μεγάλο came back.
Στεναχωρήθηκα πολύ με τον gonzalez γιατί είχε πράγματι
τρομερό γυρολόγιο και μάλιστα χωρίς slip stream.
Κρίμα ρε ομάδα, την είχες την πίστα.
Εχθές μετά τον αγώνα, συνειδητοποίησα ότι
το Xanavi είναι καλύτερο του YellowHat.
Μπράβο παιδιά, τέτοιοι αγώνες αξίζουν.
Κρίμα τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν
έχασαν ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα.
Μπραβο σε ολα τα παιδια ο καλυτερος αγωνας που εχουμε τρεξει μεχρι τωρα ηταν,συναρπαστικος,μαχες,τρελα προσπερασματα,μακαρι να ηταν ολο το πρωταθλημα ετσι.
Αδερφε μου ΠΕΤΑΞΕΣ.:c026:
καλησπέρα .....μπράβο Νικόλαε για την Νίκη:first: ....μπράβο σε όλους για έναν από τους καλύτερους αγώνες που κάναμε ........γρήγορος -με πολλές τίμιες μάχες και εναλλαγές θέσεων από την εκκίνηση έως τον τερματισμό :a042::a042::a042::a040::a040::a040:
Τελικά τέτοιες πίστες πρέπει να επιλέγουμε .
Αυτή βγήκε τέλεια.
Καλησπερα.Απλα μια λεξη για τον αγωνα.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ.:yes:
Απο την αρχη μεχρι το τελος ειχε τα παντα.Μπραβο σε ολους και ενα μεγαλο μπραβο στον Στελιο που στο τελευταιο γυρο επαιξε με καθαρο fair play.
Πιστευω οτι ο επομενος αγωνας λογο της πιστας και των καιρικων συνθηκων θα ειναι ακομα καλυτερος.
Θα ηθελα Αλεξανδρε να μας πεις οσο πιο νωρις μπορεις τι πιθανοτητες καιρου θα βαλεις,τι καιρικες συνθηκες,ποσο υγρο οδοστρωμα θα ξεκινησουμε και ποσους γυρους.
Ευχαριστω....:d055:
Μπραβο παιδια! Εγω αυτες τις πιστες με τις περιεργες ανοιχτες στροφες δεν μπορω να τις συνηθισω με τιποτα! Ο επομενος πιστευω θα ειναι καλυτερος αγωνας! Με 60% υγρασια θα ξεκινησουμε τα δοκιμαστικα και πιθανοτητα αλλαγης καιρου 0 αν θυμαμαι καλα. Θα το τσεκαρω αυριο.
Εγω παιδια ημουν εκτος κλιματος και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου.Λαθος αμαξι ειχα, λαθος ολα.Απροπονητος κλπ.Μηδεν.Ζηλευω που ακουω οτι καποιοι δινουν μαχες αλλα δεν μπορω να ακολουθησω με τιποτα.Μακαρι να βρω χρονο παραπανω να κανω καμια προπονηση να βρισκομαι κοντα στη δραση.Μπραβο στους πρωτους!
αυτό που καταφέραμε όλοι μαζί .....δηλ. αγώνες με το ( ευ'αγωνίζεστε ) παρών ..είναι αυτό που μας επιτρέπει να χαιρόμαστε στο τέλος κάθε αγώνα με όποιον νικητή .......δεν είναι εύκολο να το πετύχης αυτό -και ακόμη ποιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις ! είναι ένα επίπεδο ξεχωριστό ...............όλοι αυτή η εμπειρία σε μένα λειτουργεί διδακτικά και θεραπευτικά ......( κάποιος θα βγει πρώτος -κάποιος τελευταίος ....αλλά όλοι καιρδίζουν )
Συμφωνω Στρατο.Tαχουμε πει αυτα και ειναι το σημαντικοτερο.
Δεν με πηρε απο κατω στον αγωνα ειχα και τον redweed να ψαχνει παρεα για κοντρα αλλα δεν καταφεραμε ουτε ενα γυρο να κανουμε σωστο χαχαχα μια ετρωγα ποινη εγω μια αυτος.Τσιρκο.Καποια παιδια μπορουν να πανε καλα και απροπονητοι και αυτο το επιπεδο δεν το φτανω πλεον.Περασε ο καιρος του GT5.Με περισσοτερη ορεξη θα παμε για το GT6 και μακαρι να το ανακοινωσουν αυριο για PS3!
Σταύρε, έχεις προσόντα για πολλά πράγματα.
Αδικείς τον εαυτό σου.
καλημέρα ...τώρα μπορώ να σας το αποκαλύψω ,πως το ήξερα ....για το (GT6:a038: ) ότι θα έρθει σε αυτήν την κονσόλα .....μου το είπε ο ΚΑΖ πριν δύο μήνες περίπου ..( ΨΈΜΑΤΑ ):c055gfe:......τουλάχιστον Σταύρο η ευχή μας πραγματοποιήθηκε ....αλλά μέχρι τα Χριστουγενα πρέπει να μείνουμε συντονισμένει :a098: :drive: