θυμάμαι όταν πήγαινα στη σχολή τον άπλυτο ρέμπελο που μου πουλούσε την "εργατική αλληλεγγύη" χωρίς να έχει δουλέψει μία ώρα στη ζωή του........αχαχαχαχαχαααχαα
Printable View
θυμάμαι όταν πήγαινα στη σχολή τον άπλυτο ρέμπελο που μου πουλούσε την "εργατική αλληλεγγύη" χωρίς να έχει δουλέψει μία ώρα στη ζωή του........αχαχαχαχαχαααχαα
Εγω αυτον τον απλυτο ρεμπελον τον βλεπω και στην τηλεοραση τωρα στη νεολαια συνασπισμου. Απλυτοι ρεμπελοι του κοσμου μαζευτειτε!
εγω ξερω οτι οι ΚΝητες και τα λοιπα βλαμμενα που μου μυραζανε χαρτια στο διαδρομο παιρναγανε μηχανικη 2 και εγω επρεπε να φτασω 7ο χρονο για να περασω και να ειναι το τελευταιο μου μαθημα...αντε μωρε οι ανυπαρκτοι που δεν ξερουν 1+1 ποσο κανει και μου παιρναγανε μηχανικη
και στην εποχή μου και στην εποχή σας, με / σας έχει καπελώσει μιά μειοψηφία αναρχοάπλυτων που κάνουν ότι γουστάρουν εις βάρος όλων των άλλων που πήγαν για να μάθουν......Σε όλες τις χώρες του κόσμου θα είχε τσο και λο....... Καιρός είναι να εφαρμοστεί κι εδώ ο νόμος.
Πραγματικα αυτο σκεφτομουνα και εγω φιλε le 71, οταν εγω εχανα εργαστηριακα μαθηματα λογω του οτι δεν μπορουσα να παρω αδεια απο τη δουλεια, και επερνα τζαμπα απουσιες ο καθε αξυριστος κοπριτης μου το επαιζε επαναστατης του καφε και του καναπε πουλωντας δηθεν κομμουνισμο την στιγμη που δεν εχει βγαλει με τον ιδρωτα του προσωπου του ουτε τα λεφτα για εναν καφε. Αλλα τι περιμενεις... Αν απο το λυκειο ακομα υπαρχουν σκατα που ετσι επειδη τους ταυλωσε να μην κανουν μαθημα βαζουν ενα λουκετο στο σχολειο και κανουν καταληψη, τι θα κανουν στις σχολες, θα γινουν φοιτηταρες??? Ελλαδα = μπ.....λο κυριοι τελεια και παυλα .-
Προς το παρον θα παω να φαω μια μπουγατσα στα γρηγορα κατα λευκο πυργο μερια και τα ξαναλεμε απο Δευτερα. Χαλλλλλλαρα!!!!
Έγραψες για μια μεοψηφία* αναρχοάπλυτων και σου απάντησα.
Αν διάβαζε ένας εξωγήινος τα posts σου, θα νόμιζε οτι εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα επικρατεί είτε κρατικός κομμουνισμός είτε ελευθεριακός κομμουνισμός.Κομμουνισμός πάντως.Η αλήθεια είναι όμως οτι ομοϊδεάτες σου καπιταλιστές μας έφτασαν εδώ.Η συστηματική (και συστημική) απαξίωση της παιδείας, όπως και της υγείας, δεν έχει άλλο σκοπό από το να την μετατρέψει, αργά αλλά σταθερά, από δικαίωμα σε προϊόν.
Εκτός και αν για την έλλειψη βιβλίων πχ. φταίνε τα κομμούνια (θα γίνετε σαπούνια) ή οι αναρχοάπλυτοι.
*Αν δεν κάνω λάθος καμιά 300αριά αναρχοάπλυτοι ξεκίνησαν την κατάληψη το 73 με επαίσχυντα συνθήματα όπως "Κάτω το Κράτος".
ΥΓ.Τον πλούτο της χώρας μου, φρεσκοπλυμμένοι (sic) τον λεηλάτησαν.
Τα πανεπιστήμια τα σπάει και τα λεηλατεί μια μειοψηφία αναρχοάπλυτων, η ίδια που ρίχνει με καλάσνικοφ από την πανεπιστημιούπολη στα διερχόμενα περιπολικά.
Δεν είναι ούτε η ΔΑΠ, ούτε η ΠΑΣΠ που τα μετατρέπει σε πρεζοφωλιές και άσυλα παρανομίας.
Τον πλούτο της Ελληνικής Σοβιετίας σου, τον λεηλάτησε η γενιά της μεταπολίτευσης του Ανδρέα που ξεκίνησε με αγκαλιές στον Καντάφι, με τα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικάτο και τα πακέτα Ντελόρ που γίνονταν βίλες στην Αγράμπελης και οι διορισμοί από πόρτες και παράθυρα σε όποιον πήγαινε ένα ντενεκέ λάδι στον υπουργό. Οχι ο καπιταλισμός.
Σταμάτα να συγκρίνεις την επταετία του τότε με το τώρα. Τότε είχαμε πλεόνασμα, 0% εγκληματικότητα, 0% λαθροσαβούρα, 0% ανεργία. Στην επταετία που έπεται αυτά τα νούμερα θα είναι άπιαστο όνειρο......
Eίναι γνωστό πως οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες δεν τα σπάνε και ούτε σκοτώνονται μέσα στα πανεπιστήμια.Και εννοείται πως δεν παίρνουν ούτε σπρώχνουν ναρκωτικά (/s).Πως γίνεται οι αναρχοάπλυτοι που έχουν κάνει τα ιδρύματα πρεζοφωλιές, οι ίδιοι να έχουν διώξει τους πρεζέμπορες από τα Εξάρχεια?Στην Τοσίτσα, έξω από το ΕΜΠ, το εμπόριο το επιβλέπουν οι αναρχοάπλυτοι, ή η αστυνομία που βρίσκεται στα 10 μέτρα 24/7/365?
Σοβαρά?Και τι είναι ο κοινοβουλευτισμός?Κομμουνισμός ή αναρχισμός? Μάλλον τελικά εσύ είσαι ο εξωγήινος καθώς δεν έχεις ακούσει τα "παγκόσμια οικονομική κρίση", "κερδοσκόποι", "lehmann brothers", "goldman sachs" κλπ.Η αριστερά φταίει.Quote:
Τον πλούτο της Ελληνικής Σοβιετίας σου, τον λεηλάτησε η γενιά της μεταπολίτευσης του Ανδρέα που ξεκίνησε με αγκαλιές στον Καντάφι, με τα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικάτο και τα πακέτα Ντελόρ που γίνονταν βίλες στην Αγράμπελης και οι διορισμοί από πόρτες και παράθυρα σε όποιον πήγαινε ένα ντενεκέ λάδι στον υπουργό. Οχι ο καπιταλισμός.
Θέλει ο "νοσταλγός" να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!Quote:
Σταμάτα να συγκρίνεις την επταετία του τότε με το τώρα. Τότε είχαμε πλεόνασμα, 0% εγκληματικότητα, 0% λαθροσαβούρα, 0% ανεργία. Στην επταετία που έπεται αυτά τα νούμερα θα είναι άπιαστο όνειρο......
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Z4KCzyRmzWY"]Ξ€ΞΞ£ΞΞ£ ΞΞ*ΞΞ₯ΞΞΞ£ ΞΞΞΞΞΞ©ΞΞΞΞΞ£ 1993 - YouTube[/ame]
Περί επταετίας το εγκώμιον:
Spoiler!
Νοσταλγός είναι αυτός που έχει ζήσει κάτι που πλέον δεν υπάρχει και το νοσταλγεί. Συγκεντρώσουουουουου....Εγώ δεν πρόλαβα να τα ζήσω. Πρόλαβα όμως να ζήσω τα μεγαλεία της αριστεράς στην Τσεχοσλοβακία, τη Ρουμανία και την Αν. Γερμανία που πηδάγανε τις μάντρες να γλιτώσουν και τους τουφεκάγανε στον αέρα....
Ωραίος ο Μπουγάς........γέλασα :a050::a050:
Σοσιαλισμός χωρίς Ελευθερία είναι υποδούλωση και βαρβαρότητα.
Τα καθεστώτα του "υπαρκτού σοσιαλισμού" αποκήρυξαν ουσιαστικά την Μαρξιστική θεώρηση, όπως και η ηγεσία του ΚΚΕ.Στην ΕΣΣΔ αυτό συνέβη μετά τον θάνατο του Λένιν.Ουσιαστικά δηλαδή επαληθεύθηκε με το παραπάνω η αναρχική κριτική (πολύ πριν την Οκτωβριανή επανάσταση) η οποία προέβλεπε το τι θα προκαλούσε η γιγάντωση της γραφειοκρατείας και θα οδηγούσε από την αντικατάσταση της φεουδαρχικής/αστικής εξουσίας με την εργατική, στην "κόκκινη" καταπίεση.Εξού και η διάσπαση της Πρώτης Διεθνούς.
Όπερ σημαίνει οτι δεν μ'ενδιαφέρει η αντικατάσταση πχ. του Μπόμπολα και της ΚΥΠ με κάποιον πατερούλη και την ελληνική KGB, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αλλά η δημιουργία εκείνων των οργανωτικών μη-εξουσιαστικών και αμεσοδημοκρατικών δομών, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην απαξίωση και κατάργηση καταπιεστικών θεσμών και θέσεων στην κοινωνία.
Στην αρχή ήθελα το "εκδηλώθηκες" του Γονίδη!Του Μπουγά δεν το ήξερα!Χαχα!
το 'χεις κάψει ρε μλκ :a050::a050::a050::a050::a050::a050:
σε πάω ;)
Είμαι μανούλα στο να "χαώνω"!Μπάχαλος, τι περίμενες?Χαχα!
Ας το κόψουμε όμως γιατί είναι ο enstikto online και θα μας πει να τα πούμε στο fb, στο msn ή στο skype!Λες και θα μπορούσα να τα γράψω εκεί!:d030:
μάλλον ήμουν απο τους μαθητές που έβλεπε ότι έβλεπε και ο καθηγητής.
Για αυτό και γέλαγα, όταν συμμαθητές έλεγαν ότι έβλεπαν κινέζικα.
Πάντως κινέζικα για εμένα ήταν Θρησκευτικά (ω, ναι, κατάφερα να πάρω κάτω απο την βάση, 8 αν θυμάμαι καλά), Ιστορία (ΤΙΓΚΑ προπαγάνδα υπέρ Ελλάδος και Συμμάχων, αλλοιωμένα γεγονότα) και Οικοκυρικά (η "ώρα του Παιδιού").
Δεν ξέρω, αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με χλευασμό μαθηματικών, δεν μου φαίνεται αστείο...(θα μου πεις στα @@ μας ρε φίλε...........ΟΚ ΟΚ, δεν τρέχει τίποτα! Μαθηματικά: για άλλους αγγούρι - για άλλους μανούρι)
για αλλους βασανιστηριο...
Σκεφτομαι να αλλαξω πλατφορμα online poker και να φυγω απο την pokerstars - jokerstars για προφανεις λογους.Παιζει κανεις σε partypoker,titanpoker η 888poker?
Αλλαξα avatar και εβαλα ενα επικαιρο!
Dohvakin! :D