Είδα το Hugo. Πολύ καλή, και δεν είναι μόνο για να περάσει η ώρα, περνάει και κάποια μηνύματα και προβληματισμούς. Επίσης, και το Tintin ήταν καλό.
Είδα το Hugo. Πολύ καλή, και δεν είναι μόνο για να περάσει η ώρα, περνάει και κάποια μηνύματα και προβληματισμούς. Επίσης, και το Tintin ήταν καλό.
το ειδα και εγω χτες κα ιθα συμφωνησω. την δευτερη φορα που θα τα δω και τα δυο λεω να ειναι σε 3D :a057:
UPDATE
τι περιεργο. το μονο εργο του George Melies που θα κυκλοφορησει σε blu-ray ειναι το "A Trip to the Moon" που δειχνει και στην ταινια. λεω να το δω ;)
οποιος θελει, βγαινει σε 3 βδομαδες, 27 μαρτιου
Eιδα το "We Need to Talk About Kevin". AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ....
Λογική ερώτηση. Τι να σου πω... Απλα δε θα πιστεύεις αυτα που γίνονται και που καταλήγει η ταινία. Δε ξέρω, καν, αν την προτείνω ή όχι. Σίγουρα μου κράτησε αμείωτο τι ενδιαφέρον, αλλα... άρρωστη.
ΘΕΑ Tilda Swinton, και η ταινία είναι πολύ καλή όμως, και οι 3 kevin γαμάτοι :P
επίσης να πω οτι υπάρχει ένα είδος ιντερνετικων βραβείων στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιος μπλόγκερ (ή guest σε κάποιου άλλου το blog) θέλει και να ψηφίσει τις καλύτερες (για αυτον) ταινίες της χρονιάς αλλά και σκηνοθέτες, ηθοποιούς.
Πήρα μέρος κι εγώ γιατί μ αρέσει να κάνω λίστες και να διαφωνώ για ταινίες etc :P Τελειωσαν πριν μερικές μέρες. Περισσότερα εδώ www.blogoscars.gr
εγώ παραθέτω την 20αδα που βγήκε.
1.DRIVE
2.Hugo
3.The Artist
4.The Girl With The Dragon Tattoo
5.Midnight in Paris
6.Shame
7.A Separation
8.Tinker Tailor Soldier Spy
9.Melancholia
10.Beginners
11.We Need to Talk About Kevin
12.The Descendants
13.The Tree of Life
14.Incendies
15.Take Shelter
16.The Help
17.50/50
18.The Ides of March
19.Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
20.Moneyball
Βρε, δε λέω... Ήμουν απορροφημενος όλη την ώρα, αλλα το περιεχόμενο.... Ίσως ενοχλήσει κάποιους. Πάντως, καλη performance απο όλους θα έλεγα.
Φιλε οι τυποι δεν υπαρχουν... το παιζουν κυριολεκτικα κορωνα - γραμματα! Απιστευτη εικονα καιμ μουσικη ομως ετσι? Ακομα και ο τυπας με το ελικοπτερο ηταν αρρωστος!
Εγω απο το βουνο γυρισα πριν λιγο... εφαγα μερικες ωραιοτατες σαβουρες σημερα (πλευρα , ωμος) αλλα χωρις αυτες τις σαβουρες δεν μαθαινεις! Ηταν αρκετη η βελτιωση!
Παρνασσο ημουν κι εγω σημερα, δεν ειχε και τοσο καλο καιρο, αρκετη ομιχλη ανα διαστηματα (δεν εβλεπα στο 1 μετρο, κατεβαινα το βουνο για την ζωη μου λολ χαχα) αλλα σε καποιες φασεις καθαρισε και ευχαριστηθηκαμε μερικες βολτες.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Y4EZULqhP2E"]Brave "The Prize" Trailer - YouTube[/ame]
το δευτερο εχει spoilers αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραιο :P
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_8cLhckSAAw"]Brave Japanese Trailer (English Subtitles) - YouTube[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cXu2MhWYUuE"]Intouchables - Bande-annonce - YouTube[/ame]
Ένας πλούσιος παραπληγικός προσλαμβάνει έναν έγχρωμο μικροαπατεώνα που απλά θέλει το επίδομα της πρόνειας. Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας μιας και είναι πολύ εύκολο να spoilerιάσω στην περιγραφή.
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, εκπληκτικό φίλμ σε όλα του. Απολαυστικό δίωρο πραγματικά.
ειδα το The Help. ταινιαρα απλα. 4,5/5
^^ Really????
Εμένα μου φάνηκε πολυ κοινοτυπο.
Ήταν πολύ μελό.
Όχι επειδή έβγαζε συναίσθημα, αλλά επειδή είχε εξιδανικεύσει σχεδόν τη μεταχείριση των υπηρετριών, προβάλλοντας την τοτε νόρμα (σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες) ως την κακιά της όλης υπόθεσης.
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, βρισιές από τη μέση οικογένεια - και η σεναριογράφος αποφάσισε μόνο να δείξει μια "desparate housewife" που ήθελε την υπηρέτρια της να κατουράει εκτός σπιτιού.
Κατά τ'άλλα πολύ καλή η ερμηνεία από τη Spencer, η V. Davis μάλλον υπερβολικά βαριά. Αν έδειχνεθα τη δικαιολογούσα, απλά τώρα δε μου καθόταν.Spoiler!
εμενα δεν μου φανηκε ουτε μελο, ουτε κοινοτυπο. ηταν μια ταινια με παρα πολυ καλες ερμηνειες απο ολο το καστ, εδειχνε αυτα που ηθελε να δειξει, η αναπαρασταση της εποχης ειναι αρκετα καλη εως πολυ καλη με εμφαση κυριως στο συναισθημα και το σεναριο μου φανηκε πολυ πρωτοτυπο. προφανως και δεν επρεπε να δειξει τα παντα απ'οσα γινοντουσαν τοτε. εκει θα ταν που θα πλατιαζε και θα γινοταν μελο (2:30 ωρες ηταν και δεν βαρεθηκα καθολου).
personGR δεν καταλαβα τι περιμενες να δειξει. ταινια βασισμενη σε βιβλιο ηταν, οχι ντοκιμαντερ
Δε ξέρω βρε συ... Απλα δε μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί.