Εντάξει αυτό το ξεπέρασα εύκολα......αλλά χωρίς τόνους;;;;.....greeklish και πάλι greeklish.
Printable View
Τυχερακια...εγω εχω καθε μερα και στις 5.30 γραφω(επισης καθε μερα)
θα αρθει και η σειρα μου να γραψω αργοτερα
απλως δεν εχω κανει καλοκαιρινα
α ειδα το νικο σημερα
Tnf: αλήθεια; Τι κάνει καλά;
master: ναι μωρε μια χαρά. Κ η ελενη το ίδιο.
Tnf: ωραίο γκομενακι
κτλ κτλ
Παιδιά το χούμε ξαναπεί. Το forum δεν είναι chatroom...
φερτε πισω το shoutbox!
ΕDIT :το ωραιο γκομενακι θα το λεγα εγω.
Για το shoutbox δεν θα σχολιάσω καθώς έχει πολυσυζητηθεί. Αλλά εσείς ειδικά ρε παιδιά που είσται και γνωστοί απο κοντά βάλτε ένα msn ένα skype κάτι αν θέλετε κουβεντούλα...
Δεν είναι δικαιολογία το δεν υπάρχει shout box...
mhn eyxaristeis poly.....
http://4.bp.blogspot.com/-JvIEsdqdWv...4125593190.jpg
gnorizeis polla
Εγραψα το πρωτο κεφαλαιο του βιβλιου(1 σελιδα Α4 μπρος-πισω)! Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια γιατι αν δε με ειχατε υποστηριξει ισως και να τα ειχα παρατησει...
υποθεση?
Δεν εχω ξεκαθαρισει τελειως. Οι χαρακτηρες εχουν ιαπωνικα ονοματα(δεν ξερω αν υπαρχουν οντως αλλα τι να κανω ειμαι noob σε αυτα-απλα γραφω ονοματα που ηδη ξερω απο ανιμε,παιχνιδια αλλα βιβλια κλπ) ομως δεν αναφερω καν την ιαπωνια. Στην αρχη περιγραφω την εκτελεση ενος απο τους πιο εμπιστους αντρες του αυτοκρατορα και σκοπευω να βαλω το γιο του να παρει εκδικηση με τη βοηθεια μιας οργανωσης δολοφονων(σε στυλ ninja). Συγκεκριμενα θα εχω 2 προταγωνιστες: το δολοφονο και τον πολεμιστη που τελικα θα συμμαχισουν παρα τις διαφορες που ειχε ο τροπος με τον οποιο μεγαλωσαν...δεν ξερω παρακατω...ειναι αρκετα δυσκολο και κουραστικο αλλα μ' αρεσει γιατι ξεδινω!
Ξεκολλα με τα spoilers ρε tnf.. Ασε μας να το διαβασουμε μονοι μας.. Αμαν πια, για αυτο υπαρχουν τα spoiler tags! :P
Που σαι ρε γατακι Αριστο? Σε περασα στα ποστς σε αυτο το νημα! 313<299
Ρε πουστη ειμαι χωρις ρευμα εδω και 1,5 ωρα!
Σκυλοβαριεμαι!!
Ρε παιδια με το τει αθηνας ξερει κανεις τι γινεται; Ειναι ανοιχτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλε μιναρα μεχρι και τις 7 Σεπτεμβρη θα ειναι υπο καταληψη το ΤΕΙ της Αθηνας μεχρι να γινει γενικη συνελευση, σε ποια σχολη εισαι (που ξερεις μπορει να βγουμε και συναδελφοι!!)
μπραβο παιδια ετσι βουρ για καταληψη...εγω εχασα 1.5 χρονο απο την ζωη μου για τετοιες μαλακιες παντος και τι καταλαβα το αρθρο 16 περασε!
Οπως λεει και ενας φιλος μου για το θεμα
Ακατέργαστοι άνθρωποι του Neanderthal, έτσι! Κάντε τις συνελεύσεις σας, κλείστε στις σχολές σας, κι άντε σε κάνα πάρτυ να πιείτε μπύρες! Ζωάρες!
οταν εχεις κανει 2 χρονια σχολη καλα ειναι λες οκ ζωαρα αλλα αν εισαι στο τελος αντε γεια,ευτυχως περασα ολα τα μαθηματα μου την προηγουμενη εξεταστικη και δεν πανε να το ριξουνε το τει...ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ!
Και γω παντως απο τις καταληψεις εχασα δυο εξεταστικες..