Ξεκινα. Και εμενα η γνωμη μου ειναι μην καθυστερεις καθολου. Αν γινεται και τωρα που διαβαζεις αυτες τις γραμμες...
Τιποτα πιο ασχημο απο την αναμονη. ''Στην βραση κολλαει το σιδερο''
Printable View
Ξεκινα. Και εμενα η γνωμη μου ειναι μην καθυστερεις καθολου. Αν γινεται και τωρα που διαβαζεις αυτες τις γραμμες...
Τιποτα πιο ασχημο απο την αναμονη. ''Στην βραση κολλαει το σιδερο''
Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια αλλα ειναι δυσκολο να ξεκινησω φετος λογω πανελλαδικων...
Τnf βλεπεις Bakuman ? :P Περα απο την πλακα δουλεψε το παραλληλα με οτι κανεις αλλα μη στηριχτεις σε αυτο. Ελλαδα εισαι..
μετα απο 4+ χρονια κ μετα απο crash out του pc κ αναγκαστικη εγκατασταση των windows κτλ. ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω οτι η συνηθης κ διασκεδαστικη δικαιολογια για καταληξη καθε συζητησης χωρις αλλο -εστω ελαχιστης σοβαροτητας- επιχειρημα ελαβε τελος......πλεον γραφω στα ελληνικα....
υ.γ. εκτος φυσικα κ αν χρησιμοποιω το laptop.....
^^ e oxi re sy... ayto den yparxei.... hmarton dhladh!! APISTEYTO! :P :P
wtf!Den to pistevw!!
Thanks jim!!
Oloi greeklish gia mia mera wste na timhsoume/giortasoume ayth th genea apofash!
http://users.softlab.ece.ntua.gr/~roussop/greeklish.htm
Έλα σε έσωσα.... ! :D
ΥΣ. Πλάκα κάνω μην το χρησιμοποιήσεις. :|
lool ,ή καλύτερα... λοολ!!
Ξερει κανεις τι παιζει με την αυξηση θητειας? Εκοψα αναβολη σημερα και ηδη ζω μεσα στο αγχος και τη φρικη..
προς το παρον 9μηνο αλλα νοεμβριο μπορει λενε να παει 12-15μηνο,σιγουρα ομως το κοιτανε για αυξηση μιας και δεν βγαινει καθολου οταν απολυεται μια σειρα
http://www.defencenet.gr/defence/ind...200&Itemid=139
Ουυ χαρα! Παντα ηταν ονειρο μου να χαραμισω το χρονο μου για την πατριδα!
εγω να ρωτησω κατι γαμω την τρελα μου μεσα
δλδ ειναι τοσο δυσκολο 1-2 μηνες στρατος με καθημερινη εξασκηση στα οπλα κλπ
χρειαζονται 12 μηνες?
στο κατω κατω οικονομια θελουν να κανουν ...
Στο 18μηνο, σωστή/πραγματική (όπλα, στρατιωτικές τακτικές κλπ.) εκπαίδευση έκανα στην Σταυρούπολη Ξάνθης για ένα μήνα και συνολικά κανά δίμηνο ακόμα στο Σουφλί με άσκηση κάθε τύπου (συνεργασία με τεθωρακισμένα, απάτσι, ανταρτοπόλεμος κλπ.).
Η στράτευση εξυπηρετεί στο να υπάρχουν στα στρατόπεδα φθηνά εργατικά χέρια, ώστε ο προυπολογισμός τους να μην υπερβαίνει τα κονδύλια.
Λύγισε και ο jimspy?Τα πράγματα είναι τραγικά!
Σχετικά με τοn Jimspy,μην χαίρεστε και πολύ...υπάρχει ακόμα η λύση του λάπτοπ...