ναι και ένας μήνας που μπορώ να πω οτι δεν μου αρέσει.
Printable View
ναι και ένας μήνας που μπορώ να πω οτι δεν μου αρέσει.
Φουλ στις μάπες αυτός ο μήνας
Δεν με χαλαει το Crysis 3....θα το παιξω ευχαριστα αν και προτιμουσα το Saints Row 4.
To fez είναι cross buy; Θα ήθελα να το δοκιμάσω στο vita.
edit: είναι cross buy PS4 PS3 και PSvita
Καλά λένε μη πιστεύεις τις φήμες του internet σε όλα έξω έπεσαν, άλλος ένας μήνας με παιχνιδάρες στο ps4 καλά που έχουμε το ps3 ακόμα και παίζουμε κανένα παιχνίδι που δεν έχουμε παίξει (Dead space, Crysis).
το "electric month" που λέγανε ήταν σχεδόν τρολαρισμα πάντως...
Να κράξω ή δεν πειράζει, είναι άκομα καλύτερο από το Live (το οποίο αυτό το μήνα πήρε το Dishonoured btw)? :a022:
Το metrico το είδα για πρώτη φορά πριν 2-3 μέρες και έβαλα το gameplay trailer στο αντίστοιχο thread...
Top comments από το βίντεο.
Quote:
This is the reason why i sold my Vita.
Reply
·
21
Quote:
I regret buying the Ps Vita.
Reply
·
22
Quote:
just cancel this game its worthless
Reply
·
22
Quote:
Really Sony this is just...Sad how hard you gave up on the PS Vita.
Reply
·
16
Τουλάχιστον υπάρχει το Crysis 3 το οποίο θα ήθελα να παίξω. Αλλά είναι γερό σκουντούφλημα η λίστα αυτού του μήνα
Δεν έχω παίξει κανένα και ειλικρινά, ένα μήνα πριν εκθειάζατε το FEZ ενώ αν δεν κάνω λάθος το Crysis 3 είναι ΑΑΑ τίτλος που σας έλειπε σε προηγούμενα μηνύματα από το PS3 (σχολιασμός rumor ειδήσεων και καλά), ενώ το Lego του Vita είναι ένα ακόμη κλασσικό παιχνίδι του γνωστού στυλ. Αναρωτιέμαι, αν ψάχνετε ευκαιρία να γκρινιάζετε κάθε μήνα είτε για φήμες, είτε για τα παιχνίδια που μπαίνουν. Αλλά είπαμε είναι μάπα η υπηρεσία, οπότε δεν υπάρχει καν λόγος για μερικούς να την συνεχίζετε νομίζω. Προσωπικά μία χαρά μου φαίνονται γενικώς τα παιχνιδάκια, κάθε μήνα κάτι θα βρω που να μου αρέσει λίγο έως πολύ, κάθε μήνα μπορεί να έχει και κάνα δυο αδιάφορα, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας, η απόσβεση έχει γίνει προ πολλού και ό,τι δεν μου αρέσει δεν το παίζω, αλλά να μπαίνω κάθε μήνα και να λέω μάπα η υπηρεσία επειδή δίνει FEZ/Crysis3/LEGO/etc αντί αυτών που θα ήθελα εγώ οκ καταντάει κουραστικό. Μην ξεχάσω... μάπα το metrico, οπότε ευκαιρία να ξεπουλήσετε την βλακεία το Vita, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και σας είναι εντελώς άχρηστο.
Είδες όμως πάλι κάτι ξέχασα, ξεφτίλα η Sony ένα χρόνο περιμένω να βάλει το DriveClub... :silly:
[EDIT]
Τα Road not Taken και FEZ είναι cross buy/cross platform σε Vita, το Proteus σε PS3 και Vita και το FEZ και στις τρεις κονσόλες;
άκυρο μάλλον για το Road not Taken...
http://blog.us.playstation.com/2014/...e-game-lineup/
εμένα από την άλλη, οποιαδήποτε γκρίνια δεν μου φαίνεται κουραστική, καθώς ακόμα και αυτή αντιπροσωπεύει ένα σεβαστό κομμάτι των PSN+ συνδρομητών. Εν προκειμένω, αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι των PSN+ συνδρομητών, αυτού του φόρουμ. Θέλουν να κράζουν, για να το πω λαικά; Ας το κάνουν. Και να το κάνουν αβέρτα. Πληρώνουν, και έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να κατακρίνουν. Και να κατακρίνουν με όποιο τρόπο θέλουν, κράξιμο ή όχι, συνεχόμενο ή μη. Ούτε εγώ θίγομαι/κουράζομαι να τους διαβάζω, ούτε εκείνοι, σίγουρα ούτε η Sony......αλλά αυτό που θίγεται είναι η τσέπη των καταναλωτών. Τώρα από εκεί και πέρα, θρεντ είναι, κείμενο είναι και όχι φωνές σε actual - real παρέα, συνεπώς αν δεν αντέχεται εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε να προσπεράσει τα διάφορα γκρινιο-κραξιμο-ποστς.
Και για εμένα που δεν παίζω FPS, αλλά ούτε και παιχνίδια σαν κι αυτά που προσφέρθηκαν, κρίνω πως είναι ο χείριστος μήνας μέχρι σήμερα από τον Δεκέμβριο 2013 που έχω PSN+.
Όσο για το FEZ (τα είχα ξαναπεί), προσωπικά το είχα βρει εξαιρετικά βαρετό, καθώς είναι μια (μέτρια) απομίμηση του Nebulus (και Nebulus II) που είχα παίξει αρκετά (όχι πολύ, γιατί δεν μου αρέσει το στυλ) στην Amiga μου, πριν 26 περίπου χρόνια. Και τα γραφικά του Nebulus, ήταν απείρως καλύτερα κιόλας! Anyway, a very bad month και για εμένα.
Και εγώ κράζω όταν υπάρχει λόγος και "γκρινιάζω" άμα λάχει και τώρα μου φαίνεται αυτό κάνω όχι απέναντι στην όποια εταιρεία αλλά στους μονίμως ανικανοποίητους παίκτες. Αντιλαμβάνεστε ότι η συνεχή και επαναλαμβανόμενη γκρίνια είναι κατά την γνώμη μου κουραστική; Κάθε μήνα το ίδιο τροπάριο, η ίδια καραμέλα για μια υπηρεσία που εν γένει δεν είναι και υποχρεωτική; Όλο αυτό, όντας επαναλαμβανόμενο, απέχει από την χρήσιμη κριτική και τον εποικοδομητικό διάλογο, ειδικά όταν κατά την γνώμη μου στερείται βάσεων λόγω της μορφής και του αντικειμένου της συζήτησης.
Το να έχω αγοράσει και παίξει από πριν κάποια παιχνίδια, να μην μου αρέσουν κάποιοι συγκεκριμένοι τύποι και είδη παιχνιδιών, να μην μου αρέσουν τα indies, να έχω μία πλατφόρμα αντί για τρεις, κλπ αντιλαμβάνεσαι ότι στο τέλος η εταιρεία θα πρέπει για να έχει άπαντες απόλυτα ικανοποιημένους, να συνάπτει ξεχωριστά συμβόλαια μαζί τους και κάθε μήνα να πηγαίνει σπίτι τους και να τους ρωτάει τι θα ήθελε να παίξει ο καθένας τους ει δυνατόν. Άλλωστε μία υπηρεσία σαν το plus μεταβάλλεται και όταν δεν σας ικανοποιεί επί σειρά μηνών, απλά την καταργείτε.
Προσωπικά, ναι κουράζομαι κάθε μήνα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια, όχι απαραίτητα από τους ίδιους χρήστες αλλά ειδικά αν είναι από τους ίδιους όμως. Ότι είναι μακράν ο χειρότερος μήνας, ότι είναι μάπα τα παιχνίδια και κατ επέκταση η συνδρομή, ότι θέλω άλλα παιχνίδια γιατί αυτά δεν μου αρέσουν για όλους τους παραπάνω λόγους που ήδη έγραψα κλπ. Μπαίνω για να ενημερώνομαι, να δω τι θα βγει αν είναι cross platform ή όχι, αν είναι καμιά νέα είδηση για την υπηρεσία και όχι συνεχώς σχόλια του στυλ "δεν μου αρέσουν τα fps άρα είναι μάπα το PS+". Το να προσπαθώ λοιπόν να προσπεράσω όπως λες τρεις ή πέντε ή δεν ξέρω πόσες σελίδες ατέλειωτης γκρίνιας ακόμη και σε φήμες ή να εγκλωβίζομαι κάθε φορά σε σχόλια για τα προσωπικά γούστα μέχρι να βρω μία αξιόλογη ή ενδιαφέρουσα και σχετική με το θέμα πληροφορία, ναι δεν το θεωρώ χρήσιμο για μένα προσωπικά.
Θα ήθελα να μείνει καθαρά ενημερωτικό το παρόν για τις ειδήσεις, τα νέα και τα μηνιαία παιχνίδια του plus και να ανοίξει ένα θέμα ξεχωριστό που να γίνεται ο μηνιαίος σχολιασμός των παιχνιδιών. Ας το εξετάσουν αυτό οι υπεύθυνοι του φόρουμ και εκεί ας πέφτει όση γκρίνια χρειάζεται και όσο γουστάρετε, δεν θα μπω ποτέ εκεί να σας πω γιατί γκρινιάζετε, μπορεί μάλιστα να μπω κάποια στιγμή και να γκρινιάξω και εγώ αν με ενοχλήσει κάτι.
Το FEZ είναι ο λόγος που εχω γίνει προκατειλημμένος με τα indie. Εξαιρετικά πιασαρικο art direction, χαλαρωτικη ambient μουσική αλλά βαρετό gameplay. Δυστυχώς το είχα αγοράσει πέφτοντας στην παγίδα του πανέμορφου κόσμου του.
Εμενα παντως ωο μηνας αυτος με LEGO kai CRYSIS 3 μου φαινεται καλυτερος απο πριν 2-3 μηνες που δεν ειχε δωσει ουτε ενα AAA game και ειχαμε πηξει στα Indies.
Οπως μου αρεσε και ο προηγουμενος που και το Dead Space ηταν πολυ καλο και το LEGO ηταν πολυ καλο (καλυτερο απο το LOTR κατα την γνωμη μου) και το PixelJunk ηταν εκπληξουλα και πολυ διασκεδαστικο.
Προσωπικα τους 2 τελευταιους μηνες ειμαι ευχαριστημενος δηλαδη.
Αυτο ομως ΔΕΝ σημαινει οτι δεν πρεπει να γκρινιαζουμε....ισα ισα ΠΡΕΠΕΙ......διοτι σε ενα βαθμο αυτη η γκρινια μπορει να λαμβανεται υποψιν απο την ΣΟΝΥ και να μην "χαλαρωνει"
Υπενθυμιζω σε καποιους οτι ειμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ της ΣΟΝΥ και οχι γκομενοι της...
ε καλά , πέρα από τα όποια αντικειμενικά (μπορεί να πει κανείς) κριτήρια για το αν είναι καλό ή όχι ένα παιχνίδι , είναι καθαρά στο γούστο του καθενός προφανώς, αλλά εδώ μπαίνει και ένα άλλο θέμα , το αν το έχει ήδη κάποιος το game ή όχι !
Οπότε για κάποιον που λέει αυτός ο μήνας δεν είναι καλός μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνουμε.
Εγώ π.χ. στις αρχές που ήμουνα συνδρομητής plus για πολλούς μήνες τα περισσότερα games τα είχα ήδη σε δισκάκι και τα μόνα που κατέβαζα ήτανε κάποια psn games , δεν θα μπορούσα να πω οτι δεν αξίζει όμως το plus για τους τάδε μήνες , το βλέπουμε αρχικά συνολικά βάση τι πληρώνουμε και τι παίρνουμε και σίγουρα κάποιους μήνες ή δεν θα μας αρέσουνε τα games ή θα τα έχουμε ή οτιδήποτε.
Γενικά για ps3 κυρίως αλλά και εν μέρει για ps vita δεν μπορεί κάποιος να έχει μεγάλο παράπονο , εγώ κανένα , αλλά για το ps4 δεν ξέρω τι να πω , σίγουρα είναι καινούργιο μηχάνημα με λίγους τίτλους (όταν βγήκε) κτλ κτλ . δικαιολογίες υπάρχουνε , αλλά τώρα μετα από αρκετούς μήνες που έχει βγει μπορούσανε να δώσουνε έστω ένα μεγάλο τίτλο και ας δίνανε τα 100ντάδες psn / iddie παράλληλα ! Εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα και κράξιμο...
πάντως αν και έχω ελαττώσει πολύ το gaming τον τελευταίο καιρό και μάλλον θα συνεχιστεί έτσι , μπορώ να πω αυτό τον μήνα έστω και το Crysis3 που δίνει για μένα που το ήθελα και δεν το είχα ήδη κάτι είναι , για το ps4 τώρα άστα...
Να μας πεις Νεκτάριε πόσους μήνες πρέπει να περιμένουμε για να αρχίσουμε να παραπονιόμαστε όταν χαλάει μια συνδρομητική υπηρεσία την οποία πληρώνουμε χρόνια τώρα. Να μην σας κουράζουμε κιόλας.
Αν σας είναι τόσο σκληρή η κριτική που ασκούμε στην Sony μπορείτε "μια φορά τον μήνα" να μην διαβάζεται τα σχόλια των περίεργων.
Για κάποιον που έχει μόνο PS3 και δεν τον πολυ νοιάζουν τα υπόλοιπα, έχει δώσει 2 μήνες των shooter με εξωγήινους και 1 extra indie. Και επειδή την πληρώνω την υπηρεσία έχω κάθε δικαίωμα να παραπονεθώ. Τα παράπονα τα έχουμε πει και ξαναπεί. Οπότε για να μην "κουράζουμε", δεν τα επαναλαμβάνουμε κάθε μήνα - αν θες πάντως το ξαναπάμε.
ΥΓ. δικαιολογίες του στυλ "έχουμε κάνει απόσβεση" δεν νμζ ότι ταιριάζουν σε σένα. Και "φάτε σκατά" να μας έλεγε πάλι απόσβεση θα είχαμε κάνει, δεν θα έπρεπε να χαρούμε κιόλας.
Καλά δεν θα σχολιάσω το "ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιάζουμε" που διάβασα παραπάνω ή "γκρινιάζω για να μην χαλαρώσει η Sony" αμφότερα σε ελεύθερη μετάφραση "γκρινιάζω για την γκρίνια". Μου φαίνονται αστεία και μόνο που τα διαβάζω.
Επιπλέον, γουστάρετε την μηνιαία γκρίνια, γιατί σας χάλασε και ελπίζετε σε κάτι καλύτερο κλπ.
Να πάτε στην Sony και στο blog που δημοσιεύουν τα παιχνίδια κάθε μήνα να γκρινιάξετε εκεί ελεύθερα και να τους γράψετε κιόλας ότι ΟΚ καλός ήταν ο μήνας, αλλά γκρινιάζω γιατί δεν πρέπει να χαλαρώσετε και για εφέ.
Εδώ μέσα γιατί πρέπει να χάνονται οι ειδήσεις και τα νέα μέσα σε σελίδες επί σελίδων γκρίνιας; Τι θα αλλάξει; Νομίζετε ότι τα διαβάζει η Sony και θα αλλάξει κάτι; Ο μλκς ο Νεκτάριος τα διαβάζει κάθε μήνα θέλοντας και μη στην προσπάθεια του να φιλτράρει τις ειδήσεις και προφανώς δεν πρόκειται και δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό, ακόμη και αν το επιθυμεί. Οπότε γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ το να μην γκρινιάζετε κάθε μήνα για τα παιχνίδια που δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν ποτέ όλους σας και να ηρεμήσει λίγο το συγκεκριμένο θέμα; Ο ένας θέλει το Killzone επιτέλους ένας τίτλος που προφανώς έχει το 50% των κατόχων του PS4 χώρια που ο άλλος έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσουν τα FPS οπότε στα καπάκια θα βγει να γκρινιάξει ότι τι μλκ είναι αυτό και πάει λέγοντας ή το Knack που είναι από ότι έχω καταλάβει μια πολυδιαφημισμένη μλκ και μισή. Ο άλλος λέει ότι έχει μόνο το PS3, προφανώς θίχτηκε η υπηρεσία που αρχικώς έβαλε, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για μηνιαία επανάληψη της ίδιας καραμέλας. Το είπαμε και όλοι συμφωνήσαμε ήδη μία και δύο και τρεις φορές ότι οι κάτοχοι μόνο του PS3 τρώνε ήττα από τις τρέχουσες αλλαγές, να το λέμε κάθε δεύτερη εβδομάδα ή κάθε μήνα;
Είπα και στο προηγούμενο μήνυμα. Γουστάρετε γκρίνια; Μαζί σας και εγώ... Ας ανοίξει ένα νέο θέμα υπό τον τίτλο: "Σχολιασμός και κριτική γύρω από τα παιχνίδια του Plus" και ας βγάλουμε όλοι τα λυσσακά μας εκεί, θα μπω και εγώ να γκρινιάξω μαζί σας άμα λάχει.
Το "γκρινιαζω για την γκρινια" ειναι η δικη σου "μεταφραση" των λεγομενων μου.....δικαιωμα του καθενος βεβαιως και ειναι να ακουει καποιον και να αντιλανβανεται μετα οτι θελει.
Παρομοιως.....και γω μπορω να "μεταφρασω" τις αποψεις ορισμενων εδωμεσα οτι κινουνται στα πλαισια του "και δοξα το θεο να λες" ή οτι παντα θα μας λενε οτι "υπαρχουν και χειροτερα' (σαφως, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει και "πιο κατω" σε καθε κατασταση στη ζωη)
Μια συμβο(υ)λη ομως.
Επειδη ζουμε στην εποχη που απο πανταχοθεν προσπαθουν να μας πεισουν να λεμε "παλι καλα να λες, υπαρχουν και χειροτερα" και συνεχως να αρκουμαστε σε λιγοτερα.....εχει σχεδον "ποινικοποιηθει" η ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ διαμαρτυρια.
Κακως διαμαρτυρεται οποιος δεν του αρεσουν τα παιχνιδια του Plus, κακως απεργει οποιος του μειωνουν το μισθο (ενω πρεπει να λεει "ουφ, τουλαχιστον εχω δουλεια"), κακως διαμαρτυρεται ο πολιτης που του κλεινουν την παραλια (ας παει παραδιπλα που ειναι ακομα τσαμπα) κλπ κλπ.
Εχουμε περασει σε μια εποχη του "σκασε και σκαβε" και οσο και αν σου φαινεται οτι αυτο που λεω ειναι ασχετο με το θεμα μας....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....διοτι οταν καποιος πειστει για μια νοοτροπια....τοτε ασυναισθητα την μεταφερει παντου.
Αφου σε χαλασε το "καλως γκρινιαζουν".....να το πω με αλλη φρασεολογια και με πιο θετικο τροπο?
ΚΑΛΩΣ οι ανθρωποι θελουν ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ σε οτιδηποτε στην ζωη τους.
Αυτο το "ανικανοποιητο" ειναι που μας εβγαλε απο τα σπηλαια......το οτι ποτε δεν μας αρκει αυτο που εχουμε....ειναι ζωτικο στην εξελιξη του ανθρωπου, των κοινωνιων κλπ κλπ.
Αυτα....ως προς το οτι θα μπορουσε τετοια κουβεντα να γινεται σε ΑΛΛΟ thread και οχι στο παρων συμφωνω γενικα.
Να σου πω ομως και κατι τελευταιο....ειναι φαινακη να νομιζεις οτι ειναι εφικτο να διαχωρισεις την αποψη απο την ειδηση κατα 100%.....να την περιορισεις γινεται....συμφωνω!