εγω απο amazon -20 ευρω (εναν 500αρη toshiba -νομιζω- για το ps3) σε σχεση με Ελλαδα και εννοειται οτι δεν υπηρχε κανενα προβλημα...Απο τους ιδιους προμηθευτες παιρνουν ολοι, απλα εδω κοστιζουν περισσοτερο:censored::censored:...
εγω απο amazon -20 ευρω (εναν 500αρη toshiba -νομιζω- για το ps3) σε σχεση με Ελλαδα και εννοειται οτι δεν υπηρχε κανενα προβλημα...Απο τους ιδιους προμηθευτες παιρνουν ολοι, απλα εδω κοστιζουν περισσοτερο:censored::censored:...
παιδια, εχει παρει κανεις απο ebw κονσολα; ειναι αξιοπιστο καταστημα; σκεφτομαι να παρω κονσολα απο εκει γιατι απ' οτι ειδα στο skroutz την εχει φθηνοτερα απ' ολους.
Γενικά έχουν ακουστεί παρα πολλα άσχημα για το συγκεκριμένο κατάστημα και προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι.
Επίσης είχα πάρει σε κάποια φάση απο εκει ένα (υποτιθετε καινούριο) ps3 ΣΑ δώρο γάμου για έναν φίλο μου και στις 10 μέρες χάλασε. Ήταν εντός εγγύησης οπότε του έκανε αντικατάσταση η sony και μπορει να ήταν κ τυχαίο αλλα προσωπικά προτιμώ να δώσω ΚΑΤΙ παραπάνω κ να έχω κ το κεφάλι μου ήσυχο...
Messi δες και το console club που ΕΙΝΑΙ πολυ αξιόπιστο κ ΕΧΕΙ συνήθως κ αυτο καλές προσφορές...
Μεσσι χαλασε το drive απο slim που πηρα απο εκει μεσα σε 3 μηνες.Παρε απο καπου αλλου κονσόλα.
εγω παιδια διαφωνω με εσας
μια χαρα μαγαζι ειναι και πανω απο ολα εξυπηρετικο και γρηγορο!
τι να πω μπορει να ηταν η κακια η τυχη τεσπα...
Πρωτα απ' ολα ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. :)
Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ απο εκει, το τονιζω, απλα βλεπω οτι εχει μεγαλη διαφορα τιμων σε σχεση με αλλα, μεγαλυτερα, καταστηματα. Αλλα προτιμω - οπως λεει κ ο Δημητρης - να δωσω ''κατι'' παραπανω αν το ebw ειναι μουφα.
Καλοδεχουμενες και οι εμπειριες περισσοτερων μελων για να βγαλω μια ολοκληρομενη γνωμη.
Δημητρη, θα τσεκαρω console club. Εξαλλου, εχω ξανα - ψωνισει απο εκει και ηταν εξυπηρετικοτατοι.
Υ.Γ. Μην μου πειτε τπτ για rep, δοκιμασα σε ολους και δεν μ' αφηνει.
Messi δες αυτο to post
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...652#post387652
Εχει ενα link μεσα για διαφορες "καλες" περιπτωσεις που αφορουν το ebw.
^ ευχαριστω και +rep. :)
Δεν με βλεπω να παιρνω κονοσολα με τπτ απο εκει, διαβασα ολο το τοπικ στο link και ΔΕΝ θελω να το ρισκαρω!
messi10 δεν ξερω αν θες να περιμενεις, διαβασε παντως αυτο
Παντως διαβαζω ολα αυτα και εχω μεινει λιγακι εκπληκτος γιατι προσωπικα το θεωρουσα εαν απο τα καλυτερα...
τι να πω ισως εγω να ημουν ο τυχερος τελικα...
μεσσι ομως και να αγοραζες απο εκει παλι θα ειχες την εγγυηση αν σου χαλουσε
τεσπα εσυ αποφασιζεις...
Όσοι έχετε αγοράσει καινούρια κονσόλα από EBW, ήταν σφραγισμένο το κουτί ή όχι;
To ειδα, thanks. Δεν ξερω, εχω μπερδευτει, αν ειναι να περιμενω και τελικα αυτο να ειναι σαν το PSP Go δλδ να ΜΗΝ δεχεται blu - ray αλλα να γινεται να αγορασεις παιχνιδια ΜΝΟΟ απο το PS Store να μου λειπε ή αν ειναι ενα special PS για την υπηρεσια Gagai. Αν παλι, ειναι ενα ακομα πιο λεπτο και πανω απ' ολα πιο λειτουργικο και οικονομικο, αξιζει να περιμενω σιγουρα...
Και που εχεις εγγυση; Ενα ανακατασκευασμενο περνεις απο την SONY...
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσει το Blu-Ray drive η Sony από το PS3. Άλλου είδους βελτιώσεις θα κάνουν.
Υπάρχουν 10άδες παιχνίδια που δεν έχουν μπει στο PS store και ούτε πρόκειται να μπουν σύντομα...
αυτο που λεει ο psx3 + πολυς κοσμος το παιρνει ακριβως επειδη παιζει Blu-ray + Blu-ray 3D. δεν θα σταματησει να το υποστηριζει τοσο ευκολα.
ασε που το PSP Go ηταν ενα ('πειραματικο' το ειπαν) φιασκο.
^ το ανακατασκευασμενο χαλαει μια ωρα αρχιτερα.... (το λεω, απο προσωπικη εμπειρια)
psx3, εσενα μ' αφηνει για rep, οποτε παρτο.
Ναι.Μαλιστα το ανοιξα πρωτη φορα εκει μπροστα τους να δω οτι ολα ειναι μεσα.Δεν ξερω βεβαια τι επρεπε να δω ακριβως.Εκοψε μια ταινια εκει περα ενα μικρο αυτοκολλητακι.Μου φανηκαν ολα οπως επρεπε.Ακριβως οπως στο Πλαισιο οταν ειχα παρει το 80αρι μου.Δλδ δεν μπορουσα να καταλαβω εαν ηταν ανοιγμενη η κουτα.Μου φανηκε κομπλε.Αλλα το drive χαλασε στο 3μηνο....και με ελαχιστη χρηση.
εσυ καινουριο δεν θες ομως?
Σχετικά με το Zavvi:
Είχα παραγγείλει 3 προϊόντα το περασμένο Σάββατο, είχαν πει ότι θα στείλουν τα 2 από αυτά την Δευτέρα (ήταν ετοιμοπαράδοτα) και τελικά μετά από πολλά μηνύματα εδέησαν να τα στείλουν σήμερα (ενώ έχουν τραβήξει εδώ και μέρες τα λεφτά).
Βλέπω στην παραγγελία ότι έχει tracking number. Να υποθέσω ότι τα στέλνουν συστημένα με courier και όχι με Royal Mail όπως παλιά;
Επίσης έχει το ίδιο tracking number και στα 2 προϊόντα, άρα να υποθέσω ότι τα έστειλαν μαζί στο ίδιο πακέτο; Παλαιότερα τα έστελναν ένα-ένα ξεχωριστά.
Το tracking number δεν δείχνει να δουλεύει όμως...