Ελα ρε, μπραβο! Εμενα ακομα να ερθει στην Αθηνα με παραγγελια 30/5:a122::a122::a122:..Αντε καλο λιωσιμο!
Ελα ρε, μπραβο! Εμενα ακομα να ερθει στην Αθηνα με παραγγελια 30/5:a122::a122::a122:..Αντε καλο λιωσιμο!
Εγω ακομα περιμενω απο το SENDIT εκεινη την ρημαδα την παραγγελια που εκανα για τα Batman-Arkam City
another one bites the dust
Online shop PlanetAxel.com has gone bust.
Quote:
The web store, popular with European gamers wishing to import from the US, closed following a disastrous 2011 that caused an "insurmountable deficit and loss".
In a FAQ on PlanetAxel.com the company said customers who have shipped orders according to their order history but have not received them should get them. The company shipped out orders as late as Monday 18th June.
It promised to refund and delete all other outstanding orders. But, it fears its accounts may be frozen in the future on account of the company being declared bankrupt. If by 25th June you have not received a refund, you have to put in a claim with your bank, PayPal or Visa/MasterCard. You should then get your money back.
"On a personal note I would like [to] apologise to everyone that will be somehow affected or inconvenienced by this matter," general manager Rasmus Christiansen said.
"I've spend half my life with the company (18 years in total) and it all ended today. This is not 'just business' to me, but sincerely personal. I can honestly say that this has been a sad, sad day for all of us here at the office but the fact that so many suppliers, affiliates, employees and most important of all, customers are affected by this bankruptcy is almost unbearable.
"On behalf of everyone at PlanetAxel.com I offer my sincerest and heartfelt apologies and thank you for your support over the years."
Tελικα η παραγγελια απο zavvi στις 30/5 εφτασε στις 18/6..Καλλιο αργα παρα ποτε...
Κρίμα :(
Ήταν καλή πηγή για BD's/DVD's αμερικάνικα/καναδέζικα, με συνεχή ενημέρωση για τεχνικά χαρακτηριστικά και region coding. Έχω πάρει κάμποσα digibooks από κει, ενώ έκανε και διάφορες άκυρες προσφορές κατά καιρούς (πχ είχα πάρει σε χώμα τιμή Dark Knight Steelbook Futureshop Excl. την στιγμή που ήταν OOS και OOP).
Θέλω να πάρω κάτι που κάνει $200 απο αμερικη. Λέτε να μου το κρατήσουν τελωνείο;
Επισης... Είναι λίγο off-topic αλλα..
Σήμερα πήγα στα public οπου άκουσα μια πωλητρια να μιλάειί στο τηλέφωνο
-...
-θέλετε το hardcover; Εε.. Με σκληρό εξώφυλλο;
- ...
- δεν το έχουμε αλλα μπορούμε να σας το παραγγειλουμε
- ...
- τι να σας πω, 7 λίρες το έχει το amazon, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα παει με την μετατροπή
ΠΟΣΟ FAIL? :a050:
τυπικά πάνω από 20 ευρώ κόστος προϊόντος μπορούν να στο ανοίξουν από το τελωνείο.
εννοείτε ότι μιλάμε για απλό ταχυδρομείο και όχι εταιρία courier.
τώρα στην πράξη θα ακούσεις πολλές γνώμες και όλες θα βασίζονται στο ότι το τελωνείο είναι ότι κάτσει...
μου έχει περάσει τελωνείο δέμα 100 ευρώ που έχει σταματήσει δέμα 70 ευρώ...
Δεν ξέρω ρε συ. Σκεφτόμουν τα Blu-ray των Friends και την συλλογή του Hitchcock. Φαντάζομαι τα γνωρίζεις ;) απο amazon τα παίρνω συνήθως αλλα δεν έχω ξαναπάρει τόσο ακριβά. Την δευτερη επιλογή βάζω στο shipping (expedited νμζ είναι).
Εσυ εχεις πάρει κάτι τόσο ακριβο;
Έχεις NTSC κονσόλα για να παίζεις Region 1 Blu-Ray ταινίες;
Χεχε γι' αυτό σε ρώτησα φίλε :)
Γιατί από το amazon έχω πάρει σχεδόν όλα τα Complete Series TV Box Sets που έχω, και το ένα από αυτά στοίχιζε $200+ και ήρθε χωρίς πρόβλημα. Και γω επιλέγω την expedited επιλογή συνήθως, τώρα τι να σου πω, ίσως να το σιγούρευα επιλέγοντας την πρώτη.
Απ' ότι μου έχει πει το amazon ουσιαστικά αυτό θέλει να βρίσκεται μέσα στους χρόνους, τι θέλω να πω, πχ το amazon.ca στέλνει με courier χωρίς να σε ρωτήσει και χωρίς να σε χρεώσει παραπάνω (την πάτησα μία φορά αλλά το έκανα return, δεν άξιζε για κανέναν λόγο ο εκτελωνισμός). Με το .com όμως δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Επειδή βέβαια πέρασαν κανά δυο χρόνια από τότε, η τελευταία μεγάλη αγορά ($140+) έγινε τον Οκτώβριο του '11 (χωρίς προβλήματα). Τα άλλα boxsets που ήρθαν χωρίς πρόβλημα κόστιζαν λιγότερο από $100 πάντως.
Γενικά δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος πιστεύω, ό,τι και να σου πω εγώ.
Α, τώρα στο amazon.com με την επιλογή του courier προπληρώνεις το τελωνείο σε αυτούς, για δες πόσο βγαίνει, μπορεί να συμφέρει το extra κόστος (ώστε και να έρθουν σε δυο μέρες, και να μην έχεις το άγχος)!
Δες και στο amazon.co.uk. ΔΕΝ εχει τελωνειο ουτε κανενα επιπλεον φορο εισαγωγης λογω Ευρωπης.Επισης με αγορες ανω των 25 λιρων εχεις δωρεαν μεταφορικα. Εγω οταν θελω κατι απο amazon προτιμω παντα το ευρωπαϊκο κομματι του...
Υ.Γ: [ame="http://www.amazon.co.uk/Friends-Complete-Season-Blu-ray-Region/dp/B0083SEZM0/ref=sr_1_7?s=dvd&ie=UTF8&qid=1340713103&sr=1-7"]Αυτο εδω[/ame] θες;
δυστυχως θελω αυτο, το οποιο ειναι πιο ακριβο και θα βγει μονο αμερικη.
http://www.thewb.com/blog/wp-content...ot-300x259.jpg
http://tvshowsondvd.com/graphics/new...te_BLU_bty.gif
θα δω... αναλογως την τιμη, θα δω και τι extras θα εχει το ενα και το αλλο και θα αποφασισω
EDIT: και ζαχαρωνω και αυτο, παλι μονο αμερικη <33
http://i.imgur.com/1QCSD.jpg
Πωωωωω, +$70; Κρίμα ρε γμτ... αν και παίζει να σου γυρίσουν κάτι στο τέλος! Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά αυτό (για δοκιμή) και μου γύρισαν 1,5 μήνα μετά όλο το deposit αν θυμάμαι καλά (αλλά ήταν καμιά $20 σε προϊόν αξίας $60-70 σύνολο με μεταφορικά)
Σίγουρα πάντως και η αρχική τιμή στο amazon θα είναι αρκετά χαμηλότερη, αλλά και θα μπει σε προσφορά κάποια στιγμή!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως, για τον ίδιο λόγο προτιμώ τα αμερικάνικα boxsets σειρών και γω, έχουν σχεδόν πάντα πολύ καλύτερο packaging και εν γένει τα βλέπω πιο "επίσημα" (με την έννοια ότι αυτά βρίσκονται στις ανακοινώσεις των καναλιών και όχι τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά, πχ το αμερικάνικο Rome ήταν σε book style packaging ενώ το ευρωπαϊκό απλά δύο θήκες σε slipcase).
Ρε παιδιά, μόνο σ' εμένα αργούν οι παραγγελείες από το zavvi ή είναι γενικό το φαινόμενο.
Πρώτη φορά μου αργούν τόσο πολύ και η μακακία είναι ότι δεν έχω επικοινωνήσει με το zavvi.
Πέρασαν οι 40 ημέρες.