Originally Posted by
geonik
Όταν λες γελοία λάθη τι εννοείς?
Γιατί άλλο είναι να δώσεις λάθος πάσα και να είσαι αμαρκάριστος, και άλλο να δώσεις λάθος πάσα με τρεις παίχτες παγίδα πάνω σου.
Το ένα πιάνεται ως αβίαστο και το άλλο ως λάθος/καλή άμυνα.
Διάβασε καλύτερα το ποστ μου, εγώ δεν είπα ότι είπες άσχετο τον Ναβάρο.
Απλά οι ΟΣΦΠούδες έχετε την συνήθεια να εκμηδενίζετε την προσπάθεια του αντιπάλου σας, και να μειώνετε τις επιτυχίες του κυρίως γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που έχει πετύχει αυτός, και παράλληλα να αποθεώνετε σε υπέρμετρο βαθμό κάθε δική σας επιτυχία ακόμα κι όταν αυτό είναι κάτι τό όχι και τόσο σημαντικό.
Π.χ. Ο Παναθηναϊκός παίζει σε τρία ματς καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, την κερδίζει στα 2, το ένα εκτός έδρας, και λέτε "η Μπαρτσελόνα δεν επαιξε καλά", κι όχι ότι ο Παναθηναϊκός μπλόκαρε όλα τα ατού της, δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της, ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια.
Ο ΟΣΦΠ νίκησε την Σιένα στην έδρα του με 50 πόντους,και βγαίνατε και μιλούσατε για παγκόσμια ρεκόρ και το πόσο ομαδάρα είστε, με ποιον θα παίξετε τελικό, λες και αν νικούσατε με 5 πόντους θα είχε διαφορά. Μετά επαναπαυθήκατε και σας γύρισε μπούμερανγκ. Εμείς δεν είπαμε όμως όταν νικήσατε "Ποια Σιένα μωρέ? Αυτήν που νίκησε ο Παναθηναϊκός πριν 2 χρόνια 2 φορές εκτός στα play off, και μετά της έφυγαν οι μισοί παίχτες? Αυτή τη μισή ομάδα νικήσατε στην έδρα σας και χαιρόσαστε?" Γιατί εσείς αυτό θα λέγατε αν είσασταν στη θέση μας.
Σας έχω σπουδάσει.