ευτυχως που εγω τα "αγορασα" απο το pc, οποτε δεν μου εκανε αυτα τα τρελα, μπηκαν κανονικα στην download list, και το κατεβασα.
Printable View
Kι εγώ πάντα από το pc store κάνω την διαδικασία, έχω το ταμπλετάκι δίπλα, τα βάζω όλα στο καλάθι και τελειώνει η υπόθεση.
Συνήθως αυτό κάνω και εγώ, αλλά να δεις εμένα στο ταμπλετάκι μου έβγαζε σφάλμα και ότι το store είναι εκτός λειτουργίας. Οπότε τί είναι δίπλα; Το Vita και ανοιχτό μπροστά μου το PS4. Είναι να σε θέλει και όλα θα πάνε κατ 'ευχήν. Παράπονο πάντως γενικά δεν έχω να πω την αλήθεια, απλά αστειεύομαι με μικροϋπερβολές και ο Οδυσσέας το έχει καταλάβει για αυτό με πειράζει πότε πότε και αυτός με την σειρά του.
Towerfall Ascesion: Aν εξαιρέσεις το αρχικό σοκ από τα χοντροκομμένα γραφικά είναι διασκεδαστικό το παιχνιδάκι,
επαναλαμβανόμενο όμως, το βαρέθηκα πάνω στο μισάωρο.
Strider: Απεχθάνομαι το συγκεκριμένο είδος οπότε στα 5 λεπτά το έβγαλα, είμαι σίγουρος όμως ότι έχει τους φαν του.
Dead Space 3: Παιχνιδάρα αλλά υπάρχει κάποιος να μην το έχει παίξει?
Vessel: Η ευχάριστη έκπληξη του μήνα, για τα γούστα μου πάρα πολύ καλό, είμαι φαν του ευρύτερου puzzle platform.
Doki-Doki Universe: Tζάμπα το κατέβασμα, το διέγραψα απ'ευθείας. :P
Lego Batman 2: Όπως όλα τα Lego έτσι κι αυτό είναι στο ίδιο γενικότερο κλίμα των Lego, παίζονται πάντως ευχάριστα όλα.
Οδυσσεα πρεπει να εχει τρελο Value για σενα το plus στο PS4.
Τα περισσοτερα τα εχεις διαγραψει στο 10λεπτο. :a050:
Μην υπερβάλουμε Γιώργο. 5λεπτο και αν... :p
E καλά άμα μου βάζει Mercenary Kings τι να κάνω, να το έχω να πιάνει τζάμπα χώρο? :a050:
Γενικότερα πάντως δεν έχω παράπονο από το PS4,
παίξαμε μέσω plus καλούτσικα παιχνιδάκια όπως Resogun, Contrast, Outlast, Trine 2, Pixeljunk Shooter, Dead Nation, Don't Starve
ακόμη και το King Oddball τζάμπα το κατεβάσαμε.
Aν σου αρέσουν τα horror ξεκίνα από το πρώτο.
Εγω κανενα απο τα αλλα και θα τσεκάρω πως ειναι το 3ο της σειράς και αν μου αρεσει θα παίξω μόνο αυτο :P
και γω δεν το ειχα παιξει και χαρηκα που το εδωσε......
Το Dead Space 3 ειναι ψιλο αισχρο σε σχεση με τα 1-2 .
Το demo του ηταν αρκετο ωστε να μην ασχοληθω .
Για τζαμπε ομως ειναι μια χαρα ;)
^^^Ούτε κατά διάνοια. Λογικό βέβαια να έχεις αυτή την άποψη, εφόσον δεν έχεις παίξει το παιχνίδι.
Έχουμε αναλύσει στο αντίστοιχο thread πόσο κακό ήταν το promotion για το DS3, το παιχνίδι εν τέλει είχε σχεδόν όλα τα στοιχεία που έκαναν αγαπητά τα προηγούμενα της σειράς. Φυσικά υπήρχαν και κάποια χτυπητά αρνητικά, που ευτυχώς δεν τα συναντούσες στο μεγαλύτερο μέρος του (τεράστιου) παιχνιδιού.
Το king oddball πότε το δωσαν στο ps4 ρε παιδιά?
Στάλθηκε από το W8s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαθος της Sony ηταν, δες εδω
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post512666
Φτου δε το πήρα χαμπάρι! Καιμου αρεσε το trial!
Στάλθηκε από το W8s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιο spoiler για τον μήνα Αύγουστο?