^Placebo.
Printable View
^Placebo.
αυτο το pokerstars.net θα μας καταστρεψει..
skepsh 1 ....deus x, uncharted 3, barrlefield 3 , pro 2012, fifa 2012 k oti allo prokypsei.....katastrafhkame ayto to fthinoporo....k na yphrxe k xronos gia gaming tha htan kala...
skepsh 2..... epiteloys proto repo meta apo 17 meres ayrio ....
Δυσκολο το καλαματιανο. Προτιμω να διαβαζω φιλοσοφια....
Δεν μπορω να βαλω τονο. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω; Θα γραψω την λεξη "κλειδι" βαζοντας τονο να δειτε πως βγαινει: κλειδ΄΄ι
πατας το κουμπι με την ανω κατω τελεια και το ερωτηματικο και μετα το γραμμα
κλειδί
εκτως και αν εχει γινει καμια μαλακια
Προφανώς ο Ezio ξέρει να βάζει τόνο, απλά έχει γίνει μαλακία.
Όταν το είχα πάθει εγώ, κατέβασα αυτό http://download.cnet.com/Malwarebyte...-10804572.html το έτρεξα μία φορά και το πρόβλημα διορθώθηκε.
Μου έχετε λείψει παιδιά... (Όχι όλοι LOL) και γενικά μου έχει λείψει και το φόρουμ...
Αυτά...
Εύχομαι να είστε καλά όλοι...
Και εσυ μας ελειψες Αποστολη (οχι πολυ-πολυ για να μην παιρνεις & θαρρος :makefun:).
Να σαι καλα για τις ευχες σου. Διακοπες ησουν;
με το ζόρι κρατιέμαι. περιμένω το deus ex από το πλαίσιο. δεν με πιάνει ο ύπνος τι λέτε θα το πάρω αύριο.
angry birds πορωση!
Sorry αν ειναι λιγο ακυρο αλλα για καποιο λογο δε μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο youtube. Οταν κανω sign in μου βγαζει αυτο:
Αδυναμία σύνδεσης
Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με www.google.com.
Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά
σε λίγο.
Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας
στο δίκτυο.
Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι
επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΣ ΛΟΚ?