Blame πουρέιτζερ.
Printable View
Blame πουρέιτζερ.
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
Μου εφυγε ενα βαρος :)
Blame πουρέιτζερ.
Eγινα και εγω συνδρομητης για 3 μηνες δοκιμαστικα και εχω κατεβασει σιγουρα αξια κατα πολυ μεγαλυτερη των 15 ευρω που κοστιζε η τριμηνη.Θετικες οι εντυπωσεις μεχρι στιγμης.Στο τελος του τριμηνου θα δω αν θα το ανανεωσω.
Τελικα χανω εντελως οτι free παιχνιδι εχω κατεβασει?Οταν ανανεωσω ξανα,θα μπορω να το παιξω ή να το ξανακατεβασω.Ετσι δεν ειναι?
Sorry ειμαι εντελως ασχετος απο plus:P
:a045:
Λες?
Κοιτα προς το παρον ειμαι πολυ ικανοποιημενος για τα 15ευρω που εδωσα,σε φαση που απορω γιατι το σνομπαρα τοσο καιρο.Δεν ηξερα πολλα πραγματα γιατι δεν ειχα ασχοληθει καθολου.
Ειναι πολλα τα θετικα ομως.
Καταρχην εχω κατεβασει πραγματα που αξιζουν 50+ ευρω παραπανω απο αυτα που εδωσα.
Κατα δευτερον μου αρεσει το συστημα με τις δοκιμες παιχνιδιων.Γλυτωνω και λεφτα απο το νοικιασμα.Μακαρι να γινουν περισσοτερα ομως,ειναι λιγα τωρα.
Θα δουμε.
Θα δουμε.Σεπτεμβρη αποφασιζω
Για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη.:P
PS Plus members get 12 games this month starting tomorrow
Quote:
Your incentive for plunking down the cash on PlayStation Plus will be bolstered by a dozen new titles, Sony's Jack Tretton revealed today. While Tretton didn't reveal a full list of what PS Plus members will get in June, he called out a few titles including Infamous 2, LittleBigPlanet 2 and Saints Row 2. These free games will be available for download starting tomorrow.
Blame πουρέιτζερ.
Mισο.
Αυτα
ειναι ολα free???Quote:
From tomorrow, Plus subscribers will be able to grab Stranger’s Wrath HD, inFamous 2, MotorStorm: Apocalypse, LittleBigPlanet 2, Virtua Fighter 5: Final Showdown, Renegade Ops, Chime Super Deluxe, Outland, Darksiders, and Warhammer 40,000: Space Marine.
^ μας ρωτας;;
γμτ, εχω αρκετα απο αυτα.
Nαι γιατι μου φαινεται λιγο απιστευτο.Απ'οτι διαβαζω ειναι free.
Πω ρε μανα μου, θα αναστεναξει ο σκληρος του ps3!λολ
δεν μου φαινεται και τοσο απιστευτο. τα darksiders, stranger's wrath HD ηταν ξανα σε προσφορα με το plus. τα περισσοτερα ειναι παλια παιχνιδια. το infamous ειναι η μονη "εκπληξη" αλλα η sucker punch ειχε δωσει και το 1 τσαμπα στο psn, οποτε..
Blame πουρέιτζερ.
Ειναι σημαντικο αυτο,γιατι μαζευεις ,μαζευεις και ακομα και αν κοψεις την συνδρομη μπορεις με 15e καποια στιγμη να εχεις 10δες παιχνιδια να παιξεις.
Trailer.
http://www.eurogamer.net/videos/play...unveils-revamp