το undercover ποσες ωρες σου πηρε για να παρεις την πλατινα;
το god of war εχει ευκολη πλατινα;
Printable View
το undercover ποσες ωρες σου πηρε για να παρεις την πλατινα;
το god of war εχει ευκολη πλατινα;
το NFS πάνω κάτω καμιά 30αριά ώρες νομίζω ,
όταν είχα δει 1η φορά τα trophies του τρόμαξα γιατί έχει 9 online και το ένα έλεγε να παίξεις 119 online races ....αλλά ευτυχώς βγαίνει πολυ εύκολα , χωρίς να κάνεις τίποτα στην κυριολεξία !
γενικώς είναι μια σχετική εύκολη πλατίνα πιστεύω
τώρα το GOW3 εξαρτάται αν τα πας καλά με τέτοιου είδους παιχνίδια ,
για μένα το πιο δύσκολο είναι να το τερματίσεις στο titan (hard)
τα άλλα όλα θεωρώ είναι πολύ εύκολα , αλλά υπάρχει και τρελό glitch αν θες να μην κουραστείς και τόσο σε γλυτώνει από πολύ χρόνο... τώρα λεπτομέρειες αν θες και το ξεκινήσεις σου στέλνω pm ή το γράφω στο thread του gow3
9. rdr επιτελους, μακραν η πιο βαρετη πλατινα λογω grinding.
τι είναι το grinding?
Να κανεις το ιδιο πραγμα συνεχεια προκειμενου να farmαρεις xp.
ρωταω για το undercover γιατι μου το εχει δωσει ο ξαδερφος μου αλλα επειδη δεν μου αρεσε και τοσο δεν το εχω παιξει
89. Star Wars The Clone Wars:Republic Heroes
eukola trophies alla ta guides to dinane 10-15 wres alla sk*t* sta moutra tous
kamia 30aria einai poio swsto
ektos kai ama exeis to force mazi sou :)
93.Dead to Rights : Retribution. Αναπάντεχα ωραίο 3rd person shooter. Όχι για όσους έχετε σκύλο μέσα στο σπίτι. Εμάς μας πήρε τα αυτία αντιδρώντας στα γαυγίσματα του in-game σκύλου.
Το NFS Undercover δεν βγαίνει σε 30 ώρες με την ΚΑΜΙΑ !!! Κανα 15ωρο minimum θέλει μόνο το online. Από εκεί και πέρα προσωπική μου εκτίμηση είναι 40-45 σύνολο. Είναι απίστευτο game,αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του,θέλει λίγο χρόνο αρχικά να προσαρμοστείς και μετά δεν θα ξεκολλάς... εμένα είναι από τις αγαπημένες μου πλατίνες...
κοίτα εγώ πάντως max ένα 30αρι ώρες έκανα Πιστεύω και λιγότερο γύρω στις 25 ΕΚΤΟΣ του Online το οποίο όμως το άφησα 3 φορές όλο το βράδυ στο Cop 'n Robbers mode , Και μου τα έδωσε όλα μα όλα τα online trophies !!
για αυτό και δεν ξέρω ακριβώς αλλά πάνω κάτω ,
άλλωστε το είχα νοικιάσει και το κράτησα μια εβδομάδα και μια μέρα καθυστέρηση οπότε δεν έχω μεγάλη απόκλιση απο τις ώρες που λέω βάση υπολογισμού.
Ναι και εμένα μου άρεσε το Undercover και είναι ο λόγος που θα πάρω κάποια στιγμή και τα υπόλοιπα shft/hot pursuit αν και δεν έχουν καμιά σχέση σεναριακά !
VANQUISH PLATINUM!!!!!!!!!!!
Παίζει να είναι το πιό δύσκολο platinum που έχω πάρει...
Το 6ο challenge πρέπει να πάρεις σεμινάριο για να το βγάλεις!!! :D
Special Thanks στον Surfdrifter για ένα απίστευτο βιντεάκι που μου έδειξε (αν και αν δεν ήταν αυτός παίζει να την είχα πάρει την πλατίνα κανα μήνα πριν :P)
και στον TonyBSG που αν δεν είχε αποφασίσει να πουλήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον δεν θα είχα ποτέ ασχοληθεί μαζί του. Απίστευτο παιχνίδι και το προτείνω ανεπιφίλακτα σε όλους (τους μη trophy-hunters :P)
Ορίστε!!! Μου χρωστάς αιώνια ευγνωμοσύνη και 10 μπύρες!
Συγχαρητήρια Δημήτρη!
16. Planet 51: The Game
7. Cloudy With a Chance of Meatballs... εύκολο-γρήγορο πλατ. και παραδόξως δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα...τρώγεται :P
μετά από καιρό, πλατίνα στο sly racoon 1