-
Φιλε alexiou απο τη στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια, δεν βλεπεις bluray κλπ και το χρησιμοποιεις σαν player η γνωμη η δικη μου καθαρα και εντελως φιλικα ειναι να παρεις ενα media player (ρωτα στο αντιστοιχο thread να σε κατατοπισουν τα παιδια που γνωριζουν).Μπορει με τα μισα λεφτα να βρεις ενα καλο ή ισαξιο player με το ps3 φανταζομαι να κανεις τη δουλεια σου.Αν παλι θελεις οπωσδηποτε κονσολα ο Παρης σου ειπε μια καλη γνωμη.
-
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κατ αρχην.O Λογος που προτιμω το ps3 σαν player, ειναι καθαρα λογω ευκολου χειρισμου, αλλα πανω απ ολα, λογω της καρτας γραφικων που διαθετει η κονσολα.Δεν ειναι ευκολο να παρεις την ιδια εικονα απο αλλον player.Ακομη και files που βλεπω,μεμονωμενα κλιπς, τα απογειωνει σε ποιοτητα.
Blu ray βλεπω αρκετα.Οχι ομως απο δισκους.Στο USB της συσκευης.Απο εξωτερικο σκληρο. AVCHD με multiAVCHD.
To 500αρι,μου δωσανε μια τιμη καπου στα 255.( απο το edw).Τηλεφωνικα.Διαβασα πολλες σελιδες εδω, ειδα και παραπονα.Νομιζω στην commetron θα καταληξω κι εγω.
Επιση κανω και μια σκεψη..Για μελλοντικη χρηση βεβαια..
Η συσκευη, ειναι κουμπωμενη. Και στο ρευμα.Παντα σε αναμονη.Με το κοκκινο λαμπακι σταθερα αναμενο.Πισω, εχει εναν διακοπτη.Μηπως ειναι καλυτερα ο χρηστης να γυριζει τον διακοπτη στο off οταν δεν το χρησιμοποιει? Δεν ξερω, απλα κανω μια σκεψη.:scratch:
Τελος παντων, να μην κουρασω αλλο, ευχαριστω ξανα.
-
Η ποιότητα εικόνας στην αναπαραγωγή video δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών (RSX - GeForce 7), αλλά στον επεξεργαστή (Cell).
Το PS3 κλειστό καίει 0.5-1 watt. Ανοιχτό καίει 150-200 watts (ανάλογα το phat μοντέλο).
Θα σου πρότεινα κι εγώ να μεταβείς σε κάποιο media player, τα οποία πλέον δεν νομίζω να υστερούν σε ποιότητα εικόνας και σίγουρα καίνε πολύ λιγότερο ρεύμα.
-
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα παράξενο πρόβλημα με το ps3 slim μου! ( όχι το καινούριο, αλλα το μοντέλο του 11' με τον 45mm cell) το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι μάλλον αργά loadings..Π.χ. Στο gow ενώ έχει κανονικά ήχο στο μπακγκραουντ σε κάτι σημεία που μιλούσε η γκαια δεν έβγαζε σε ήχο τα λόγια της..βασικά τα έβγαζε με καθυστέρηση 4-5 σεκ..και στο gt5 όταν φορτίσει το λοαντινγκ δεν ξεκινάει αμέσως αλλα μου δείχνει μαύρη οθόνη για 3-4 σεκ και αφο. Αρχίσει ο αγώνας ξεκινάει σε φαστ φόργουορντ για 3-4 σεκ!! Δεν μπορώ να δώσω καλύτερη εξήγηση..έκανα και ΔΟΚΙΜΗ με καινούριο σκληρο και ήταν ακόμα πιο αργό..ευχαριστώ!!
-
Μάλλον θες αλλαγή του Blu-Ray laser.
-
ωχχχχχχχχχχχχχ
μην πειραξει κανεις το ps3 σου καλυτερα να παρεις ανακατασκευασμενο απο την sony μην την παθεις σαν και εμενα...2 φορες για "reball" ευτυχως πηρα τα λεφτα μου πισω
-
εμένα τα έπαιξε μάλλον το drive ...το λαμπάκι είναι μπλε και όταν βάζω bluray/dvd/cd το ρολόι πάνω δεξιά κάνει spin πολύ ώρα ενώ το icon του παιχνιδιού δεν εμφανίζεται στο xbm/multiman. Είμαι σε CFW και σκέφτομαι να κάνω full ps3 restore αλλά δεν γνωρίζω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον να δοκιμάσω την softwarική λύση πρώτα πρίν μπω στη διαδικασία να πάρω το κατσαβίδι και να παραγγελνω ανταλακτικά.
-
Καλησπερα παιδια. Το ps3 μου τα επαιξε. Βασικα ο δισκος απο οτι καταλαβα. Την δευτερα το πρωι δουλευε κανονικα. Το ανοιξα σημερα και αργουσε παρα πολυ να ανοιξει, εκανα το update 4.40 και αργουσε και παλι. Αργουσε να φορτωσει τα παντα. Ουτε τα εικονιδια δεν μου εδειχνε, ειχε το background και το εβλεπα ποση ωρα μεχρι να φορτωσει. Τελικα καταφερα και μπηκα σε ενα παιχνιδι (crash bandicoot 3 warped), ειπα να μην του βαλω δυσκολα, και αργουσε και εκει. Στο φορτωμα του κολλησε, εδειχνε μια εικονα απο πριν φτασει στο μενου, η μουσικη επαιζε απο πισω και εμεινε εκει. Το κλεινω απο το κουμπι, και μετα μου ειπε οτι το αρχειο του σκληρου ειναι corrupted και πρεπει να το κανει restore. το αφησα και αργουσε και παλι. προσπαθουσα να μπω στο store, δεν μπηκε ποτε, μου εδειχνε μια μαυρη οθονη και εμεινε εκει ποση ωρα. Δεν εκλεινε ουτε απο το κουμπι και αναγκαστηκα να το βγαλω απο το ρευμα. Οταν ανοιξε μου εβγαλε το μηνυμα να κανει παλι restore και το εκλεισα. Πηρα τηλεφωνο την sony στις 18.12 αλλα ειχαν κλεισει. Στεναχωρηθηκα λιγο γιατι το αγαπαω σαν μηχανημα και σαν playstation αν και δεν εχω παιξει οσο θα ηθελα
-
Δεν χρειάζεσαι την Sony/Cometron. Απλά πρέπει να αγοράσεις άλλο σκληρό δίσκο (γίνεται εύκολα η αλλαγή).
-
-
To πιο πιθανο ειναι δισκος με αυα που περιεγραψε ο φιλος!!
Να ρωτησω κ εγω κατι, οταν εχεις Y-Lod, κλασικα... υπαρχει περιπτωση να ειναι απο σκληρο δισκο;;
-
-
Και για να σας βγαλω απο την αγωνια σας, ναι ο δισκος ειναι τελικα. Τον εβγαλα, τον συνδεσα με το pc και ειδα οτι εχει αρκετα bad sectors και δεν ειχε δουλευτει οσο θα επρεπε
-
-
εχω την εντυπωση πως κ το δικο μου 120 gb slim πνεει τα λοισθια.
το drive εδω κ καποιο διαστημα κανει πολυ θορυβο σε φασεις οχι παντα και σημερα εβαλα lbp 2 και πανω στο update(νεο game)εκανε μπιπ μπιπ και restore.βαζω καπακια blops 2 παιζω το πρωτο chapter και στο τελος του 2ου ενω παει να κανει load μαυριζει η οθονη ακουγετε το gling του trophy και μενει η οθονη μαυρη οποτε κανω reset και παλι restore.
υποθετω οτι παμε για drive,ποσο παιζει το service?
-
Δεν φορτωνει τα παιχνιδια.Βγαζει κωδικο 80028f22 υπαρχει καποια λυση?
-
Πριν απο ένα μηνα περιπου μας αφησε χρονους και το δικο μου... Εκει που επαιζε σταματαει και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι. Για να σταματησει να αναβοσβηνει επρεπε να το πατησω απο την κονσολα. Για μερικα δευτερολεπτα ειδα καπου και ενα κιτρινο λαμπάκι αλλα δεν το θυμαμαι καλα. Το δοκιμασα μερικες φορες ακομη και παντα μου εκλεινε με τον ιδιο τροπο μετα απο μερικα λεπτα λειτουργιας.
Καινουργιο PS3 δεν πρόκειται να παρω και αν δοκιμασω να φτιαξω αυτο που εχω, εκτος το οτι ειμαι λιγο ατσουμπαλος με αυτα, καταλαβαινω οτι θα ειναι τσαμπα ο κοπος και η επενδυση σε παιχνιδια αφου δεν εχεις ιδεα ποσο θα κρατησει.
-
η πας να δωσεις 130 για ανακατασκευη ή παιρνεις καινουργιο αν ισχυει ακομα στα 199...δυστηχως και μετα το ιδιο εκανε,τα μονα games που παιζει ειναι pro nba 2k και γενικα οτι παιχνιδι δεν ειναι τοσο "βαρυ"