Fallout New Vegas. 2A.
Printable View
Fallout New Vegas. 2A.
Ratchet and Clank: Crack in Time 3B
Παιδιά να ρωτήσω κάτι;Το mw3 έχει πλατινένιο;Και κάτι άλλο.Τι είναι αυτά που γράφετε;Πχ. 3β
(noob :P )
ναι φίλε έχει ,
ένα χρήσιμο site για τροπαια και πως θα τα πάρεις είναι το www.ps3trophies.org
το 3Β είναι βάση του 1ου ποστ , το πως βλέπει ο καθένας που έχει πάρει πλατινα στο συγκεκριμένο παιχνίδι την δυσκολία και την διάρκεια
διάβασε το 1ο ποστ και θα καταλάβεις :
Quote:
Για όσα παιχνίδια λοιπόν έχετε πλατινάρει γράψτε ένα σύντομο σχόλιο,και βαθμολογήστε τα για δυσκολία 1-3 (1 δύσκολο,2 μέτριο,3 εύκολο) και για διάρκεια Α εώς Γ (Α χρονοβόρο-πάνω από 35 ώρες,Β κανονικό 15 με 30 ώρες,Γ γρήγορο 5-10 ώρες).
44. Hannah Montana - 3Γ
απαράδεκτο , όπως και εγώ που το έπαιξα ! έλεγα πάντα ότι δεν θα το παίξω , τεσπα ευτυχώς ήτανε γρήγορο,
45. Tron: Evolution - 3Β
αρκετά καλό game, από μια πολύ ωραία ταινία με σούπερ μουσική ! Η πλατίνα θέλει minimum 2 playthroughs αν και τα 3 είναι πιο λογικά. Αν πας lvl 50 δεν φοβάσαι τπτ μετά !
46. Superstars V8 Next Challenge - 2Β
δεν το ήξερα καν , έπεσε τυχαία στα χέρια μου , μετά έμαθα ότι έχουνε βγει 3 παρόμοια games , αυτό θεωρείται το πιο εύκολο για πλατίνα για αυτό και το προσπάθησα επειδή με τα racing games δεν τα πάω και τόσο καλά , για ένα τρόπαιο και μόνο με καθυστέρησε και δυσκόλεψε περισσότερο,(να βγαλεις καποια challenges) Όποιος όμως τα πάει καλά με τα racing τότε για αυτόν θα είναι 3Γ. Πάντως σαν game δεν είναι άσχημο, έχει καλό gameplay και συμπαθητικά γραφικά , αλλά υστερεί στο ότι είναι λίγο ρηχό και έχει λίγα αμάξια/πίστες.
infamous 2 3 - B
αν και στο hard μου φάνηκε αρκετα ευκολο το παιχνιδι τα stunds και αυτα ευκολα με ενα map ολα τα blast shards τα βρησκεις και δεν το βαρεθηκα καθολου ασε που καποιες αποστολες που εχουν φτιαχτει απο users θα μπορουσαν να ηταν στο main game !!!
Little Big Planet 2: 3A (Αυτό που θέλει να ξοδέψεις 24 ώρες στο Create Mode, είναι βασανιστικό...)
47. Fritz Chess - 3Γ
ωραίο και εύκολο για πλατίνα , αν παίζεις σκάκι αξίζει !
54. Uncharted 3: Drake's Deception 2B
Απίστευτο παιχνίδι το οποίο είχε απ΄όλα (αλλά είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε ή δη αυτό). Το crushing του όμως είναι το πιο εύκολο από τα τρία.
15. Uncharted 3: 2B οντως πιο ευκολο crushing mode απο το 2
10. Rage 2B
δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο το game. καποια τροπαια ομως, θελουν υπομονη (Just a Flesh Wound - 5 finger) και τυχη (JACKPOT)
οποιος θελει βοηθεια για Online, εδω ειμαι.
48. Pro Evolution Soccer 2010 - 2A
(επιτέλους τελείωσε το μαρτύριο ! χαχα αυτό το BAL δεν παλέυεται με τίποτα... πολλές ώρες )
49. Sega Mega Drive Ultimate Collection - 3Γ
(κάποια games από την συλλογή αυτή όντως μου ξυπνήσανε μνήμες , τότε που ταίζαμε τα ηλεκτρονικάδικα , αλλά τα περισσότερα είναι απλά χάλια... οπότε το συμπέρασμα ? μόνο για πλατίνα! επίσης ένα κ@λοτρόπαιο το Yatta! μου έσπασε τα νεύρα και παραλίγο να είναι Β το game .. )
@ Ηλία , congrats για την πλατίνα , θα τα πούμε στο RAGE ! :a057:
Alien Breed 3 Descent. 3Γ.
Tom Clancy's Splinter Cell HD. 1B (οριακα το Β).
call of duty:MW3 : 3B :whistle:
Από τότες που πήρα πλατίνα στο FF XIII όλα τα αλλα εύκολα τα βλέπω χεχε..για την αλήθεια ναι είμαι πολύ καλός στα FPS..:a045fgf:
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow. 1B.
Batman Arkham City: 1A