παιδια εκανα τις επικη μα***ια να αγορασω router αντι για modem/router. τωρα πρεπει να κανω το παλιο μου router modem, Μπορει να βοηθησει κανεις;
Printable View
παιδια εκανα τις επικη μα***ια να αγορασω router αντι για modem/router. τωρα πρεπει να κανω το παλιο μου router modem, Μπορει να βοηθησει κανεις;
Να πας να το αλλάξεις αν έχεις την δυνατότητα.
Τί και αν το άνοιξες? το πας πίσω στην αρχική συσκευασία και αφού τους εξηγήσεις το λάθος σου το αλλάζεις με κάποιο modem/router.
πότε το πήρες και από πού?
Το e-shop συνήθως είναι θετικό στις αλλαγές, πακετάρισε το και πήγαινε το. Πιστεύω πως θα στο αλλάξουν.
http://www.e-shop.gr/how_return.phtmlQuote:
Όροι Επιστροφής
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Διαδικασία επιστροφής
1. Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιo e-shop point
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της περιοχής σας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.
[...]
Ελπίζω την συσκευασία να την έχεις σε καλή κατάσταση..
Παιδια εχω προβλημα με την τηλεοραση...
Εχω μια LG 5ετιας που την πηρα μαζι με το ps3.
Πριν κανα 8μηνο μου εκανε κατι κολπα.Οταν πηγαινα να την ανοιξω δεν ανοιγε.Μου αναβοσβηνε το φωτακι και μολις πηγαινε να παρει εσβηνε ξανα.Και το αλλο που εκανε ηταν οταν πηγαινα να την σβησω αναβε ξανα μονη της...Σημερα δεν αναβε με τπτ εκανε 3 ωρες κυριολεκτικα επειδη την αφησα επιτηδες...
Εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτο?Δεν θυμαμαι αν το ειχα αναφερει ξανα το προβλημα τοτε που ειχε εμφανιστει....Φτιαχνεται?Η ηρθε η ωρα να παρω μια 3d?:e040fdd:
ρωτα το service μπορει να ειναι τροφοδοτικο κ να το αλλαξουν αυτα επαθα και στην monitor που ειχα
Ένας φίλος μου έχει ενα LG monitor περίπου 3 χρόνια. Την προηγούμενη βδομάδα του έκανε κάτι παρόμοια. Την άνοιξε μαζί με ένα φίλο που το κατέχει και αλλάξανε κάποιους πυκνωτές. Χθες έγινε αυτό. Το monitor έφτιαξε και το κόστος ήταν η 0.5Ε ή 5Ε. Δεν κατάλαβα ακριβώς. Πάντως είναι ενδεικτικό ότι το κόστος μπορεί να είναι και μηδαμινό. Τώρα βέβαια αν το πας έξω, δεν ξέρω πόσο θα σου πάρουν για τέτοια εργασία. Και φυσικά δεν ξέρω αν το πρόβλημα θα είναι σίγουρα αυτό.
Σας ευχαριστω ρε guys...
Θα κοιταξω μηπως καταφερω να την φτιαξω...:triniti:
Παιδακια καλησπερα!
Τις προαλλες αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 2TB,συγκεκριμενα αυτον εδω -> http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=870
Τον συνδεσα στο netbook και ολα καλα,δουλευε μια χαρα.
Το προβλημα ειναι οτι θελω να τον τοποθετησω στο επιπλο της τηλεορασης απεναντι μου.Αποσταση λιγοτερη απο 3 μετρα.Το καλωδιο usb που περιειχε μεσα στην συσκευασια(ειναι αυτο εδω -> http://www.extreme-mobile.gr/assets/...sb3tomicro.jpg) ,δεν φτανει για αυτην την αποσταση.
Πηγα λοιπον εδω στα τοπικα καταστηματα και πηρα ενα καλωδιο προεκτασης usb στα 3 μετρα,σαν αυτο εδω -> http://images.public.gr/mlrimages/JP...00/0005797.jpg
Ενωσα τα καλωδια,εβαλα και τον σκληρο στην πριζα,αναβε το λαμπακι που εχει,αλλα στον υπολογιστη δεν εκανε τιποτα.Ουτε ακουγοταν ο ηχος που κανουν τα windows οταν συνδεεις συσκευες usb,ουτε τον εβλεπε πουθενα.Δοκιμασα μετα ετσι απο περιεργεια και σε εναν αλλο εξωτερικο σκληρο (χωρις εξωτερικη τροφοδοσια) ενωσα τα καλωδια αλλα και παλι τιποτα.
Μπορει καποιος να μου πει τι καλωδιο πρεπει να παρω?
^^Καλημερα.
Tο καλωδιο του σκληρου ειναι USB 3.0 ενω η προεκταση μπορει να ειναι USB 1.0 ή μπορει να ειναι πολυ μακρυ το καλωδιο στα 3 μετρα. Ειχα δοκιμασει προεκτασεις USB στο PS3 και οταν ηταν πολυ μακρυ το καλωδιο δεν δουλευε. Δοκιμασα ενα μικροτερο καλωδιο προεκταση ομως καπου στο 1,5 μετρο και δουλευει κανονικα. Μια αλλη λυση θα ειναι να παρεις ενα καλωδιο μεγαλυτερο USB 3.0 απο ακρη σε ακρη και να μην χρησιμoποιησεις καθολου προεκταση.
Edit
Εφοσον το καλωδιο του σκληρου ειναι USB 3.0 θα πρεπει και η προεκταση να ειναι USB 3.0. Δοκιμασε αυτο:
Spoiler!
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Co...a-M-f-1-8m.htm
Δε λέει τίποτα και αν είναι usb 1. Απλά είναι πολύ μακρύ για να δουλέψει. Εμένα με τρία μετά προέκταση δεν δουλεύει ούτε ο σκληρός ούτε το smartphone αλλά το ποντίκι και μια βάση ψύξης για λάπτοπ δουλεύουν..δοκίμασε ένα καλύτερα μια active προέκταση usb ή κανα usb hub με εξωτερική τροφοδοσία αν έχεις.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Χαιρετε!
Το ενα εκ των πεντε ηχειων του home cinema μου εχει αρχισει και τριζει. Ξερετε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;;; Πρεπει να παρω αλλο ή φτιαχνεται καπως;;;; Ειναι αυτο.
μήπως κάηκε το τουίτερ του;
γιατί έτσι κάνει όταν έχει καεί...(μακάρι να μην είναι αυτό)
δοκιμασε να το ανοιξεις και να παιξεις λιγο με τα καλωδιακια του. σε κατι παλιοτερα ηχεια που ειχα, καποια στιγμη το ενα αρχιζε να τριζει. ηταν μια κουτα και ειχε 1 τουιτερ ενα midrange και ενα γουφερ. εβγαλα το midrabge που ετριζε, εκοψα και ξανακολλησα τα καλωδια του κ εστρωσε.
Πως δεν παιζει ρολο αμα ειναι USB 1.0 η προεκταση, παιζει. Δηλαδη εαν η συσκευη ειναι φτιαγμενη να δουλευει με USB 2.0, οπως οι περισσοτεροι εξωτερικοι σκληροι, δεν θα δουλεψει με USB1.0 καλωδιο. Τροφοδοσια θα δινει σε οτιδηποτε του συνδεσεις ναι, οπως η βαση με τον ανεμιστηρα που λες και το mouse. Σε σκληρο δισκο ή αλλες συσκευες με θυρα usb 2.0 ομως, οπου απαιτειτε γρηγοροτερη μεταφορα δεδομενων, τοτε ή θα ειναι πολυ αργη ή δεν θα το βλεπει καθολου με καλωδιο USB 1.0.
Απο USB 3.0 σε USB 2.0 δουλευουν ολα. Απο USΒ 3.0 σε USB 1.0 δεν νομιζω.
Το doualshock 3 με την 3μετρη προεκταση που εχω (λογικα USB 1.0 γιατι ειναι πολυ παλια) μου το φορτιζει κανονικα. Εαν παιζω ομως και με το που πατησω κουμπι ή κουνησω μοχλο μου το αποσυνδεει και σβηνει. Μπορει να ειναι και USB 2.0 η προεκταση και να παιζει ρολο το μακρος του καλωδιου. Αλλα αν ηταν ετσι τοτε γιατι να πωλουνται προεκτασεις και μακρυτερα καλωδια?
Μηπως δεν ειναι συνδεδεμενο καλα; Δοκιμασε να το βαλεις στη θεση αλλου ηχειου να δεις αν κανει τα ιδια, οποτε και λογικα να ειναι χαλασμενο. Απο οτι βλεπω ειναι και λιγο παλιο μοντελο, μπορει να τα εχει φαει τα ψωμια του. Δεν ξερω αν φτιαχνεται.
Παιδιά, δε ξέρω τι τρέχει, πραγματικά.
Απο τα ελάχιστα που ξέρω, αυτο δε συμβαίνει όταν εχει κοπεί η μεμβράνη που εχει μέσα;;;