Παίζει τέτοια έκδοση?!?!Πολύ ωραία!Thanx!
Παίζει τέτοια έκδοση?!?!Πολύ ωραία!Thanx!
Για τους φίλους των σκύλων και όχι μόνο ας δείτε το hachiko (αν αντέξετε.....:()
Παιδια εχει τυχει να δει κανει σας το Goemon?
oraio to goemon.....me merikes skhnes bgalmenes apo videogame....na to deis..
Xθες είδα το The Road....καλή ταινία και αρκετά δυνατή κάποιες στιγμές......ειδικά όσοι έχουν παιδιά θα τους αγγίξει πολύ.
Δες την Γιάννη παίζει να κλάψεις (εγώ λίγο δάκρυ το έριξα:blush:) προς το τέλος.
Μόλις γίνεις πατέρας αλλάζεις.......εγώ από τότε έχω γίνει πολύ πιο ευαίσθητος και ειδικά με ότι αφορά μικρά παιδιά.
ego anekathen eimoun etsi!...........apo epoxis tis LASSY me thimame.proxtes parepiptontos eklapsa sto sinema sto CLOUDY MEAT BOLS (to eida me tin mikri se 3d. apisteuti empiria to 3d) sti skini pou o pateras milage sto gio tou me to mikrofono tis maimous.katantia!!:)
Ναι ειδα το τρεηλερ και τα σχολια και μου κινησε το ενδιαφερον.Επισης εχω δει και την αλλη ταινια του εν λογω σκηνοθετη , το Casshern , το οποιο παροτι τρελο, περιεργο, ακομα και χαζοβιολικο ωρες ωρες, ειχε μεσα στον πυρηνα του μια πολυ ομορφη ιστορια και ενα καταπληκτικο -σχεδον ποιητικο- σκηνοθετικο στυλ! :)
Το έχω δει κι εγώ το goemon, αξίζει να το δεις σε ποιότητα full hd αφού οπτικά αλλά και ηχητικά είναι πολύ καλό. Από εκεί και πέρα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, όπως δεν με ενθουσιάζουν οι περισσότερες ασιατικές παραγωγές που προσπαθούν να αντιγράψουν το συναίσθημα που σου δίνει αλλά και το γενικότερο στυλ του Hero του Zhang Yimu. Παρόλα αυτά ευχάριστη ταινιούλα είναι, το μόνο που με χάλασε είναι ότι ορισμένες σκηνές είναι μόνο γραφικά από υπολογιστή και ξεχωρίζουν πάρα πολύ έντονα.
WOW...δεν το περιμενα αυτο...τον λατρευω σαν σκηνοθετη , αλλα δεν ξερω γιατι επελεξε αναλογο project με το Batman...
Του εχω εμπιστοσυνη , αλλα φαινεται κινηση καθαρα χολυγουντιανης κινησης και οχι δημιουργικης...οπως φαινεται να ειναι το The Inception που περιμενω πως και πως! :D
Και εγώ τον εκτιμώ ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη αλλά πρωσοπικά θεωρώ τον Superman τον ποιό αδιάφορο super ήρωα ever οπότε όσο καλός και να είναι ο Nolan δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον μπορεί να φέρει σε μία ταινία με πρωταγονιστή αυτό τον χαρακτήρα...
Κι εμενα ο Σουπερμαν δεν μου προκαλει κανενα ενδιαφερον ως ηρωας...Ισως οταν ημουν πολυ πιτσιρικας, αλλα πλεον ειλικρινα μου ειναι αδιαφορος...και οπως και να το κανουμε δεν μπορω να βλεπω το κοκκινο βρακακι και να τον παρω σοβαρα λολ...
Εν τω μεταξυ και ο Brian Singer (Sorry αν κανω λαθος το ονομα) εκανε προσφατα μια νεα ταινια με τον σουπερμαν.
Θα είχε ενδιαφέρον μια ταινία με την ζωή του Ριβ και μ'αυτό που έπαθε στην πραγματική ζωή......να συνδίαζαν δηλαδή superman,αναπηρικό καροτσάκι και μετά το τέλος.