Originally Posted by
Slay
Κοιτα να σου πω και εγω την γνωμη μου, που αν και μου αρεσουν τα AC , ημουν απο αυτους που ειχα πει νησαφι πια. Το παιχνίδι το πήρα και εγω τωρα με την προσφορα (χωρις να εχω παιξει το origins) και οι προσδοκιες μου ηταν μικρες. Βασικά υπάρχει μεγαλη διαφορα στο gameplay, τοση ωστε να να λες οτι βασικα παιζεις αλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι όντως έχει πάρει μια Witcher 3 προσέγγιση, αλλα βέβαια με τίποτα δεν φτάνει το βαθος του. ΔΕΝ υπαρχουν σεντουκια, φτερα, κολοκυθια για να μαζεψεις στον χάρτη, ΔΕΝ υπαρχουν sync points για να "ανοιξεις τον χαρτη" , τα λιγα που υπάρχουν απλά ξεκλειδώνουν fast travel locations και δίνουν κάποιες επιπλέον δυνάμεις στο γεράκι σου. ΟΚ υπάρχουν ακόμα αρκετά fetch quests , και η ιστορια καθενος δεν φτάνει με τίποτα Witcher, αλλα προς το παρόν αυτό που έχω δεί είναι καλύτερο απο τα προηγούμενα AC ( με εξαίρεση ισως το 2).
Τι με έχει χαλάσει μεχρι στιγμης? Αρχικά το πόσο συχνά λέει το μαλακας, που είχε βασικά και άλλη έννοια στα αρχαία, καθώς και κάποια ονόματα όπως το Μαρκος που είναι Ρωμαικό, ή το Νικόλαος που και αυτο δεν υπήρχε στην αρχαιότητα. Βέβαια τα παραπάνω (οπως και πιθανες ιστορικες ανακρίβειες) ειναι βασικά γκρίνια, και όχι κατι βασικό για το παιχνίδι, που μέχρι στιγμής με έχει εκπλήξει ευχάριστα.