Προφανώς, εννοεί Πρωτάθλημα... :a050:
Printable View
Καλημερα! ....για το επομενο πρωταθλημα ρωταει ο Στελιος ..................πάντως "αυτό" έχει άλλες δώδεκα αγωνιστικές ...δηλ. δώδεκα εβδομάδες ...άρα τρεις μήνες τουλάχιστον ..... με την προϋπόθεση πως δεν θα έχουμε αναβολές - καθυστερήσεις το επόμενο μπορεί να ξεκινηση το ιούνιο ...........υπομονή Στέλιο !.......................γεια σου Άρη .....όλα καλά ?
Nα πας να παιξεις asseto corsa εσυ! Προδοτη....:makefun::makefun::makefun:
Για δωστε καμια βοηθεια ρε παιδια για τον επομενο αγωνα , αφου δεν εχω προλαβει ουτε να ανοιξω το ps3 και δεν προβλεπεται μεχρι τη Δευτερα το βραδυ ( εστω και με pm). Σημερα επεσε ο πυρετος και αυριο φευγω για τα πατρια εδάφη.
Ξεκιναμε με medium βροχινα και βλέπουμε πως παει από εκει και περα ή με εντελως βροχινα; Με 80% βρεγμενο , κρατιεται με τα μεσαια;
To <<καιρικες συνθηκες κατά την εκκίνηση>> σημαινει ότι δεν θα βρεχει όταν ξεκινήσουμε και θα αρχισει να στεγνωνει σιγα σιγα , μεχρι( και αν...) ξαναβρεξει;
Το οριο στο οδόστρωμα για να αλλαξουμε λάστιχα πως είναι περιπου;
πχ: 0-40% στεγνα
40%-70 % μεσαια
70%- 100% βροχινα
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Γεια σας παίδες! σας διαβάζω καθημερινά... εδώ είμαι:silly: και ας μη φαίνομαι!
Απ οτι παρατηρησαμε χτες,
1. Το συστημα κανει ρισετ τις ρυθμισεις πιστας (καιρος,υγρασια,ωρα κτλ) μολις ξεκινησει ο αγωνας.
2. Μεσα σε 20 λεπτα αν θυμαμαι καλα το ποσοστο υγρασιας εχει πεσει για τα καλα, παει και με τα μαλακα δηλαδη.
3. Κατα τη γνωμη μου ολοι θα ξεκινησουμε με τα ενδιαμεσα! Μετα βλεπουμε.
Βρε καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα... :D Τι έγινε Άρη; Όλα καλά;;
Το φαντάστηκα ότι εννοεί για πρωτάθλημα... αλλά, υπομονή βρε Στέλιο... ακόμα μόλις μπήκαμε στην "πρώτη στροφή" του πρωταθλήματος... έχει πολύυυ δρόμο ακόμα...
@Κώστα
Δεν έχω μπει ακόμα να δω τι παίζει με την αλλαγή καιρού, αλλά με υγρασία 80% και τον ήλιο από πάνω να καίει το πιθανότερο είναι να ξεκινάς με ενδιάμεσα κι όχι πλήρως βρόχινα... Τώρα, άγνωσται αι βουλαί του καιρού...
Βάση του gt5, που σημαίνει πως μπορεί να είναι λίγο διαφορές στο gt6, τα νούμερα ήταν μέχρι ~25%=σλικ, μέχρι ~75%=ενδιάμεσα, από κει και πάνω βρόχινα. Αυτά τα νούμερα διέφεραν βέβαια κι ανάλογα με την πίστα...
- - - Updated - - -
Άλεξ, για την ώρα ήταν γνωστό, και τις καιρικές συνθήκες αναμενόμενο (βάση gt5..).
Κάνει και την υγρασία οδοστρώματος reset στα αρχικά;;
καλά το κατάλαβες Κώστα ...δηλ. από πέντε - έξη δοκιμές έως τώρα ο καιρός είναι καλός και μόνο το οδόστρωμα έχει το υψηλό ποσοστό υγρασίας (80%) ...και ακριβώς επειδή ο καιρός είναι καλός το ποσοστό υγρασίας πέφτει γρήγορα άρα ναι καλό να μπούμε με τα ενδιάμεσα λάστιχα . ........με την επισύμανση πως μπορεί να μας δώσει και διαφορετική εξέληξη στης καιρικές συνθήκες με της ίδιες πάντα ρυθμίσεις ...και τότε αλλάζουν πολλά - αυτό τουλάχιστον μας έδειξε στο (GT5)......μένει να δούμε στης επόμενες προπονήσεις - προσομιώσεις που θα κάνουμε εαν αυτό συμβαίνει και στο (GT6) ? ..........τα όρια για αλλαγή της γόμας σε σχέσει με την υγρασία του οδοστρώματος κατά την άποψη μου είναι (35%)μέχρι (75%) ενδιάμεσα !...κάτω από το (35%) τα μαλακά και πάνω από το (75%) τα βρόχινα ........+,- πέντε ..γιατί απλά δεν μπορείς να βρεις τα (Pit) μπροστά σου μόλις φτάσεις σε ένα από τα όρια αυτά ! .............................ναι Νικόλα Ομαδάρα ....επαναφορα ρυθμισεων και για το οδόστρωμα !
Η πίστα θέλει προσοχή και όταν στεγνώσει γιατί στεγνώνει μόνο η αγωνιστική γραμμή. Μόλις πατήσεις δεξιά αριστερά έχει μπόλικο νερό και με φθαρμένη γόμα θα είναι ύπουλο
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! :)
Έχουμε μια νέα προσθήκη στα πρώτα post...
Στα στατιστικά του πρωταθλήματος, μαζί με τα στατιστικά αγώνων και οδηγών, προστέθηκε ένα 3ο spoiler με τα στατιστικά ομάδων!!
Είναι 2 πίνακες και αφορούν αποκλειστικά τις ομάδες.
Ο 1ος δείχνει τη φόρμα των ομάδων, τη διακύμανση της απόδοσής τους ανά αγώνα.
Ο 2ος δείχνει τον καταμερισμό του συνόλου των βαθμών του πρωταθλήματος, το πώς κατανεμήθηκαν όλοι οι "διαθέσιμοι" βαθμοί των ολοκληρωμένων αγώνων.
Και αυτά βεβαίως, μαζί με τα υπόλοιπα, θα ενημερώνονται μετά από κάθε αγώνα.!
Edit:
Ανέβηκε και το onboard.!
:pop2:
Αν κάποιος δεν το έχει προσέξει, ας ρίξει μια ματιά εδώ...
Πως πατε παιδια? Ειστε ολοι παλι βιαστικοι οπως σας θυμαμαι???? μα μια μανια να τερματισετε γρηγορα γρηγορα αλλο πραμα ρε φιλε!!
Βάλε κανα πορτοκαλί στην πίτα να μην το μπερδεύουμε το 8,7% που σας αναλογεί....! :a050:
Καλησπέρα Σταύρο!
Άστους ρε συ, θα γεράσουν γρήγορα... :a050:
Ηλία, είναι τόσο δυσδιάκριτο;; πιο πορτοκαλί δε γίνεται.. και πιο κίτρινο αντίστοιχα... μετά ξεφεύγει από τα χρώματά μας...
Αν αλλάξω τη σειρά, ώστε να μην είναι δίπλα δίπλα;; θα είναι καλύτερα;;
Όχι αγορίνα μου.
Εντάξει είναι απλά βρήκα ευκαιρία να σε πειράξω
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αισχύνεσαι δεν κοκκινίζεις ήθελα να 'ξερα... :a122:
:a050::a050:
Η αλήθεια είναι πως μετά πρόσεξα το "σας αναλογεί".... :a050: και σκέφτηκα ότι κάνεις πλάκα, αλλά ήταν ήδη αργά, είχα ήδη αγχωθεί...
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά στενοχωρέθηκα μήπως παρά αγχώθηκες που είναι τόσο δίπλα-δίπλα και άμεση η άνιση σύγκρισή μας.... :makefun:
Τι εγινε παιδια, κανατε κανεναν μεγαλο σε διαρκεια αγωνα; Εριξε καμια σταγονα;
Hlia tha erthei olonon i sira na tsimpithoun apo to neo agonistiko kentri pou fortosame.. mia beltiosi pou tha tous tsouksi hahahahahahahaahaahhahahahahahahahahahahahahahhaha hahahahahhaha
καλησπέρα
μετά από δυο αγώνες να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την πολύ καλή δουλειά στα πρώτα post γενικά για την διοργάνωση άλλα και για την αυτοσυγκράτηση (και λίγο παραπάνω κάλο θα ήταν) που επέδειξαν με τα θεματάκια και όσα ειπώθηκαν μετά τον πρώτο αγώνα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όσους με βοήθησαν στο να στήσω το αυτοκίνητο, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα τα είχα καταφέρει να βγω ΤΙΠΟΤΑ, προτελευταίος!!!
Χωρίς πλάκα, χωρίς βοήθεια δεν θα έκανα ούτε γύρο εντός πίστας.
αγωνιστικά τώρα είμαι πολύ αργός άλλα βελτιώνομαι, προσπαθώ τουλάχιστον.
τώρα με τη βροχή θα πέσει πολύ γέλιο, μια προπόνηση που έκανα ήταν τραγωδία, καθαρό γύρο δεν μπόρεσα να κάνω. όχι ότι στο στεγνό έκανα και τίποτα κάλο 2΄10΄΄
Καθαρά Δευτέρα ο αγώνας και για να δώσω το παρόν θα πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια καθότι θα πρέπει να πετάξουμε χαρταετό τας εξοχάς.
Υ.Γ. αναβαθμίζω και τον εξοπλισμό αγώνων και πουλάω την τιμονιέρα Driving Force GT
άλλα δεν μπορώ να βάλω αγγελία (δεν έχω 50 μηνύματα) και είπα να κάνω μια αναφορά εδώ .