εκανα ενα συνδυασμο ultra/high και έπαιξα για κανα δυωρο και δεν ειχα, αν εμφανιστει πάλι δε ξέρω.
ενταξει η nubisoft ειναι για τις κλωτσιες και δεν ειναι η πρωτη φορα. Ουτε καν το vsycn δεν κλειδώνει 60fps οπως ειπες.
Printable View
Δεν δοκιμασαμε HIGH settings, ολα ηταν ultra. Γραψε μου λιγο συνδυασμο να τσεκαρω στο PC μου. Θα το βαλω το απογευμα
Λοιπόν High εχω τα textures και shadows, temporal smaa, ΗΒΑΟ+ low και τα αλλα ultra. Σιγουρα θα το προσεξες κι εσυ οτι τρωει αδικαιολογητα πολυ vram.
Μην μπουμε παλι στην ιδια κουβεντα. Αρκετα εκτεθηκες γελοιωδως εδω... μιλαγες για assets και για τυμπανα PC και τελικα πηρες κωδικα γραμμενο με βαση το PS360 και το PS4 και το uber PC σου εχει pop in, stuttering και χρειαζεται πυρηνικο αντιδραστηρα για να παιξει ultra.
Αλλα ναι φυσικα... ειναι τοσο υψηλου επιπεδου προγραμματισμος αυτο εδω που βλεπουμε, που πραγματικα δικαιολογει να το απολαμβανεις με τετοια μεγαλοπρεπεια στο PC σου! Best gfx ever. Textures reflections, shaders μιλαμε για αλλο επιπεδο λεπτομερειας το παιχνιδι. Τοσο που ακομα και ατομα που εσκασαν λεφτα για SLI παιρνουν ενα +8 fps προβαδισμα σε σχεση με τους υπολοιπους. Μιλαμε για εξαιρετη δουλεια. Προγραμματιστικη τελειοτητα.
Και φυσικα εξακολουθεις να λες οτι αυτο το πραγμα, απο αυτους τους φοβερους προγραμματιστες, ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει στο PS4... μιλαμε για νεα εννοια στην ορολογια denial...! Ευγε δεν απογοητευεις.
Παντως συνεχισε, εισαι αρκετα διασκεδαστικος, τωρα λεει ψεμματα και το Digital Foundry οπως και ολοι οσοι εχουν stuttering στο PC τους. Ολος ο χαμος στο θρεντ της Ubisoft , στο gaf παντου ειναι ενα ψεμμα... το παιχνιδι τρεχει νερο στο PC σου και να φανταστω ως δια μαγειας μετατραπηκε και στο επιπεδο του reveal του demo της Ε3 2012 σωστα? :P
Εσυ εισαι διασκεδαστικος οταν λες οτι 900p+30fps>1080p+/60fps. Επισης αφου ειναι γραμμενο με ps360 assets παιξτο στο 360 ή στο ps3 που ειναι χάλια. Τα αλλα ειναι δικα σου λογια, εγώ ποτε δεν ειπα οτι δεν εχει stuttering απλως σε μένα φαινεται να διορθωθηκε μετά τον νέο driver. Κι εγω ειχα stuttering.
Εξακολουθεις δηλαδη να πιστευεις οτι το Watchdogs αξιοποιει το hardware του PC?
Εξακολουθεις να πιστευεις οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να γινει στο PS4? Οτι δηλαδη καποιος αλλος δεν θα μπορεσει να προσφερει καλυτερο graphic fidelity απο αυτο του Watchdogs?
Εξακολουθεις να θεωρεις οτι το Watchdogs ειναι πολυ πιο απαιτητικο απο το infamous, για να μην τολμησω να πω εντυπωσιακοτερο...
Εξακολουθεις να θεωρεις οτι εσυ και οι γνωσεις σου ειναι καλυτερο απο τον οποιονδηποτε Carmack και τις δηλωσεις του εκει εξω?
Ολα αυτα τα ερωτηματα και αλλα πολλα απορρεουν μονο και μονο απο την μπουρδολογια και την ανασφαλεια που πλασαρες εδω και βδομαδες.
Και βγηκε το Watchdogs και τελικα εφαγες τα μουτρα σου εντυπωσιακα. :P
Αλλα ειπαμε... το denial denial...!!
thimame, me ton erxomo tu ps4, kapia post pu epefimusan to 1080p tis HD tileorasis otan ego elega oti to HD ine i megaliteri marketistiki apati stin texnologia ta teleutea xronia
tora pu petftume pali kato apo to 1080p den trexi tipota
pantos ke ta pexnidia tipu tetris to ps3 ta peze full HD. to ps4 bori na pezi to tetris ke 4K!
kalo ine ke to 720p. aloste to sinithisame tosa xronia! :)
Διασκεδαζω αφανταστα , sorry PC gamers, αλλα οταν διαβαζω, "πες μου τι ρυθμισεις εβαλες", "με τι drivers το τρεχεις", "κατεβασε το ταδε και το δεινα για να τρεχει καλυτερα", "δεν εχω ομαλη κινηση παροτι εχω SLI" και τετοια παρομοια, λεω τι καλα που εκανα και παρατησα το gaming στο PC εδω και 10 χρονια. Και να φανταστει κανεις οτι και τις γνωσεις εχω σχετικα με στησιμο setup και τα σχετικα, και προσβαση σε νεο hardware, αλλα απο ενα σημεια και μετα απλα μπουχτισα να πρεπει να αλλαζω driver για να παιξω διαφορετικο παιχνιδι για παραδειγμα, η να δουλευουν μεν τα παιχνιδια αλλα να σταματα να δουλευει καποιο αλλο προγραμμα στο PC, η το χειροτερο ολων, να εχεις δωσει λεφτα για διπλη καρτα γραφικων, και να καταληγεις να παιζεις το παιχνιδι στο PS3 επειδη εχει ομαλοτερο frame rate (αληθινο περιστατικο με το RAGE)
Το infamous έχει μακράν καλύτερα γραφικά από το watch dogs,κρίμα που τα pc δεν μπορούν να το δουν με τις υπερτουμπανο κάρτες...
Προς το παρόν κατεβάστε την έκδοση 335.5 hotfix 12.374747 και μετά μιλάμε
den kanu ta grafika to paixnidi pari
kala ta grafika ala i sony prepi na ependisi ke se kati pio psagmeno kapia stigmi. 70aria gia tech demo i apla games gia graphical showcase xortasame ke tin proigumeni genia. gia auto ta exclusives den ine system sellers pia
ola ta reviews lene, kalitera ta grafika tu infamus ala oi leptomeries ke to vathos tu kosmu tu watchdogs ine akseperastes
το παιχνιδι εχει βαθος, χακαρε την ταδε καμερα, χακαρε τον ταδε παιχτη.
review δεν εμπιστευομαι πλεον, infamous second son 80 μεσο ορο και 8.0 απο τους χρηστες
http://www.metacritic.com/game/plays...ous-second-son
και watch dogs 82 μεσο ορο με 6.0 απο χρηστες!
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/watch-dogs
το παιχνιδι αξιζει για 20€ share, για τιποτα παραπανω
Εδω γιατι τσακώνεστε που παιζει καλυτερα ,ελαχιστη ειναι η διαφορα σε οτι και αν το βαλεις να το παιξεις......η εταιρεια εκανε τα χατηρια της sony ετσι φαίνεται....στο pc τα εκανε χαλια δεν μπα να εχεις SLI και 30 καρτες πανω διαφορα μηδεν ,xboxone ακουσα ακομα ποιο χαλια,μονο στο ps4 εχει μια μικρη διαφορα (ελαχιστη)....οποτε προωθούμε κονσολες.
Βασικα αν αξιζει καπου να το αγορασεις ειναι για ps3 και xbox360 θα το βρεις αρκετα φτηνα και σιγουρα θα παιζει αρκετα καλα.....τωρα να δωσεις 15-20 ευρω ποιο πανω για ps4 με ελαχιστες διαφορες ειναι τσαμπα λεφτα.
pio pexnidi aksizi diladi sto ps4?! :) den iparxun ke pola
tp
thimase perisi pu skeutomun an tha paro hdready i hd tv? telika kalos pira hdready. den tha mu xriasti HD ute se auti ti genia konsolon aaxaxaxa!
telika epiveveonome, oti oi hd tvs ine ena proion pu to exun lansari san must apo to 2005, ke tha to ekmetaleutun to 2020 ke an :)
Αυτο με τις τηλεορασεις νομιζω ειναι καθαρα προσωπικη σου αποψη. Πολυς κοσμος βλεπει και ταινιες, εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερουν αλλα την πλειοψηφια νομιζω την ενδιαφερει. Εκτος αυτου ακομα και στο ps3 τα παιχνιδια γινονταν upscaled σε 1080p και πλεον σε αυτη τη γενια, αν παρεις Ps4 τοτε τα περισσοτερα ειναι native 1080p.
1. treli epitixia to blu ray stin elada! perase mia genia blu ray ke ta video club ute pu to katalavan
2. pia ine native 1080p? ta digital 2D pexnidakia ke ta exclusive? ti na to kano otan ston proto dinato titlo den travai. ke tha akoluthisun akoma pio apetitika games. ke pleon to hardware den ine diskolo na programatisti. opote den iparxun dikiologies. ti tha gini me to neo assasins pu ine ta grafika 10 fores pano?
3. gia to upscale den sxoliazo...
4. aloste den to pa ego. emesos plin safos to ipan oloi oi poromenoi me to ps4. "kalo ine ke to 900p". otan ftasume na katapiume ksana ke to 720p. tote tha erthume sta logia mu ;)
Αν το 2014 λες ότι δεν έχεις λόγο να πάρεις full HD επειδή επέλεξες να πάρεις HD ready τότε δεν υπάρχει τίποτα να συζητηθεί. Δε θα πω το προφανές ότι το upscale μεταμορφώνει αρκετά παιχνίδια προς το καλύτερο, αλλά το ακόμα πιο προφανές ότι αν τόσα χρόνια δεν βλέπεις 1080p ταινίες (σε blu Ray ή "θείο" δεν έχει σημασία) τότε έχεις μείνει λίγο πίσω στις τεχνολογικές γνώσεις σου.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγηκαν 2 (ΔΥΟ ολογραφως) παιχνιδια στο PS4 που δεν ειναι 1080ρ αλλα 900ρ και τα οποια προερχονται απο 2 απο τους χειροτερους και πιο τσαπατσουλιδες devs που υπαρχουν στον χωρο αυτη την στιγμη (ΕΑ και Ubisoft) και καποιο φτηνο ανθρωπακι βγηκε να τρολαρει απο την σπηλια του μιας και η περιοδος της χειμεριας ναρκης περασε και το καλοκαιρι ερχεται!
Μαλιστα ειπε να κανει θεαματικη εξοδο ριχνοντας και -ρεπ λες και νομιζει οτι με κατι τετοια σκουπιδια εχουμε χρονο να ασχοληθουμε λολ.