Και για να μην σας μεινει η απορια, αυτο ειχε ανεβασει πριν λιγες μερες ο Daytime Dreamer ;)
Printable View
1. telika plus gia online?
2. tha isxisi ke sto ps3 auto?
den katalaveno giati sto COD sto pc na min polironis ke sto COD ps4 na plironis, gia na peksis online...
i poli xamili timi sozi mono to ps4 sti sigrisi
Ναι, αλλα τι συγκρίνεις εδώ;;;; PC με κονσόλα;;;; Αφού τα έχουμε πει αυτά... Στο κατω κατω, μικρο -έως πολυ μικρό το κακό- δεδομένου οτι σχεδόν ολοι έχουν plus με τις προσφορές που έγιναν και όσοι δεν έχουν και γινουν συνδρομητές, κάνουν αμέσως απόσβεση.
- - - Updated - - -
Δε πολυκατάλαβα τι ειναι αυτο το "playroom".
Έχει και suspense το PC gaming:
http://modcrash.com/nvidia-display-driver-damaging-gpus/
1. Ναι
2. Δεν είπαν κάτι τέτοιο
Χίλιες φορές να δίνω 50 ευρώ το χρόνο για το plus (που ενίοτε έχει και 35 ευρώ προσφορά και με τις προσθήκες του PS4 πλέον η αξία των games του plus θα ξεπερνούν τα 500 ευρώ ετησίως), παρά να έχω μία κονσόλα που δε θα μπορώ να παίζω τα used games και να μου τα παίρνουν και από κει.
Καλά ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί πρέπει να υπάρχει κονσόλα στην αγορά που να έχει συνδεδεμένο μόνιμα το Kinect, να θέλει internet και να μην παίζει used, αλλά άλλη ιστορία αυτό.
Αυτό για το σώσιμο του PS4 ας μεταφερθεί στα ανέκδοτα :D
1) στο ps4 ναι plus για online
2) οχι δεν θα ισχυσει τιποτε τετοιο, δεν εχει και νοημα αλλωστε
3) με 1 λογαριασμο plus θα μπορεις να παιζεις online στο ps4, να κατεβαζεις δωρεαν παιχνιδια για τα ps4/ps3/vita , και σε αντιθεση με το xbox live με εναν λογαριασμο στο ps4 θα εχουν Μultiplayer ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι που μπορεις να εχεις στην κονσολα σου (παιδια/αδερφια/γυναικα). Επισης δινει την δυνατοτητα σε παιχνιδια να μπορουν να παιξουν Online χωρις συνδρομη plus, οπως για παραδειγμα τα f2p παιχνιδια, η καποιο ΜΜΟ.
pedia, min prospathume na strogilepsume tin tarifa. autos pu pezi mono COD mexri tora edine 60 to xrono gia na to peksi. tora tha dini 120
tora an tu dinun ke ena karo asxeta pexnidia, den nomizo na kegete
60+50 = 110 και όχι 120. Έχεις ένα θεματάκι με τα νούμερα, με το συμπάθειο. Το plus θυμίζω πως δεν είναι μόνο δωρεάν παιχνίδια, αλλά έχει και ένα σωρό πλεονεκτήματα (από επιπλέον εκπτώσεις, beta κτλ και τα ρέστα). Ποια λες άσχετα παιχνίδια? Το Hitman Absolution, το Red Dead Redemption, το Batman Arkham City ή το Mass Effect 3?
bori omos autos na min endiaferete gia online. ine kako lipon na sindeis auta ta 2 me to zori. me tin idia logiki pu ine kako na vazis me to zori kinect
- - - Updated - - -
asteri sta mathimatika. an katalavenes ke ti ipa tha provivazosun se ola ta mathimata... :)
ΟΚ, ας πάει στο PC τότε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Αλήθεια, το ενδεχόμενο να δούμε κανά COD F2P στην νέα γενιά δεν μας περνάει από το μυαλό; Είπαν ότι τα F2P δεν θα ζητάνε PS+.
Αυτος που παίζει μόνο cod ας το πάρει στο pc που ολοι έχουνε πλεον και θα του έρθει πιο φτηνά. Για ποιο λόγο να πάρει μία κονσόλα για ένα παιχνίδι μόνο.
Είναι σαν να μου λες ότι θα πάω να σκάσω λεφτά για ένα blu ray player ή ένα media player για να βλέπω μόνο μία ταινία.
Καποιοι αγοραζουν κονσολες για ενα μονο παιχνιδι, βλεπε COD , Pro κλπ.
Λογικο να αγχωνονται. :)
απο email που μου ηρθε απο πλαισιο κι επειδη ειχε συζητηθει οτι τα ελληνικα καταστηματα μπορει να βαλουν καπελο...
http://www.plaisio.gr/images/newslet..._xbox_1_03.jpg
Ρώτησα πριν λίγο στο Πλαισιο. Δίνεις 20 ευρα προκαταβολή και στο κρατάνε την πρώτη μέρα. Οκ, δε βρίσκω το λόγο γιατί να το κανει κάποιος αυτο... Δε θα ειναι και σε έλλειψη, εκτός αν το hype βαρεσει κόκκινο.
Top Comment στο Youtube..
"People are complaining about kinect constantly watching you, the ps4 has tiny robots inside the controller!!! They will wave at you, they will learn from you and eventually, destroy you!!!" Lol!!