Δεν θα δω 3 ετσι και αλλιως.Ειναι αυτονοητο οτι θα με χαλασει ομως αν δω 3,ποιον δεν θα χαλαγε?
Το αν θα το θεωρησω απατη,εξαρταται απο το τι μου υποσχεθηκε την ωρα που κολλαγα ετησια.
Printable View
Δεν θα δω 3 ετσι και αλλιως.Ειναι αυτονοητο οτι θα με χαλασει ομως αν δω 3,ποιον δεν θα χαλαγε?
Το αν θα το θεωρησω απατη,εξαρταται απο το τι μου υποσχεθηκε την ωρα που κολλαγα ετησια.
Δεν σου υποσχεθηκε κανεις τιποτα.
Οταν ομως κολλησες την ετησια εδινε τλχ 2 AAA games/μηνα και τωρα τιποτα.
Τον επομενο μηνα/ες παλι τιποτα.
Θα εισαι ευχαριστημενος με τα indies, ωστε να ανανεωσεις την συνδρομη σου;
Απο metacritic για τα παιχνιδια του μηνα.
PixelJunk Shooter 87%
Trine 2: Complete Story 84%
NBA 2k 14 84%
Lone Survivor 84%
Dragon's Crown 82%
Τωρα δινει 5 πολυ καλα games.
Για τον επομενο μηνα βλεπουμε και αν ειναι κακος βλεπουμε αν θα συνεχιστει αυτο.Δεν μπορω να πω κατι απο τωρα.
Αναλογα.Πιστευω οτι οταν χρειαστει να την ανανεωσω δεν θα δινει indies.Επισης εξαρταται απο την ποσοτητα και ποιοτητα των indies.Quote:
Θα εισαι ευχαριστημενος με τα indies, ωστε να ανανεωσεις την συνδρομη σου;
Ειναι πολλα πραγματα που μπορει να κοιταξει καποιος.
Τωρα ειμαι ευχαριστημενος με τα παιχνιδια που εχω να παιξω για το ps3.Οταν τα τελειωσω και παω για ps4 θα εχω μαζεψει σημαντικη ποσοτητα και για αυτο.Οποτε day one θα εχω πολλα games στην συλλογη μου για την νεα κονσολα.
Για αυτο λεω οτι εξαρταται απο την αναγκες μας.
Προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος.Στο μελλον μπορει οχι.Οποτε και θα σταματησω την συνδρομη.Σιγουρα δεν θα μπω στην διαδικασια να πληρωνω μονο για το online αν αυτο με ρωτας.Θα απαιτω παιχνιδια που θα εχω την διαθεση να τα παιξω.
Μεχρι σημερα ολα οκ.
Αν για καποιον δεν ειναι οκ, δεν μπορω να του πω εγω οτι ειναι.Οποτε καλα κανετε και δεν ειστε ικανοποιημενοι , αν δεν σας καλυπτει σημερα η υπηρεσια.
Αυτό με το πλυντήριο είναι λίγο άκυρο ρε παιδιά.... Οταν κάνεις πακετο σε πλυντήριο αυτοκινήτων ξερεις απο πριν οτι σου δίνει ξέρω γω 2 φορες την εβδομάδα πλύσιμο και έκπτωση πχ -10% σε αξεσουάρ..... Το χαρτί που υπογραφς ομως το λέει οτι η εταιρεία εχει το δικαίωμα τς οποιαδιποτε αλλαγής η τροποποιήσεις....... Αρα το ξέρεις απο πριν..... Απο κει κ πέρα αν αλλάξουν τελείως το πακέτο απλα σταματας το πακέτο......... Αυτό θέλω να πω........ Αρα αν σε κάποιον δεν κανει το + απλα το σταματάει........ Η Σόνυ σου λέει θα δίνει ξέρω γω 5 παιχνίδια το μήνα.....ε δεν μπορεί να αρέσουν σε ολους...... Τον Ιούνιο και γω ξενεροσα λιγο αλλά το trine 2 είναι τελικά απίστευτο παιχνιδακι........
Έδωσε ωραία παιχνίδια και αυτο το μήνα.(και ας εχω το 2Κ)
Εχει πει οτι θα δινει 2 καθε μήνα σε καθε πλατφόρμα και θα κόψει τα ετήσια, για εμενα καλύτερα έτσι.Αλλα πρώτον βλέπουμε ενα cross buy να το θεωρεί παιχνίδι και στις 2 πλατφόρμες άρα αντί για 6 δινει 5 και υπάρχει απουσία ΑΑΑ τίτλου π, πραγμα απαράδεκτο για μένα, γιατι δεν είμαστε σε μια φάση που τα εχει δώσει ολα και δεν εχει μείνει κάτι άλλο.
Οποτε κάτι παιζει εκει και αν δεν "γκρινιαξεις" απο τωρα δεν θα πανε καλα τα πραγματα.
Οταν χωρις ιδιαίτερο λόγο ρίχνεις τις υπηρεσίες σου αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο..
αν ισχυσει κατι τετοιο σαφως και ειναι υποβαθμιση για τους ps3 χρηστες αλλα θα απαντησω στο στυλ του jk που ειπε οτι βαριεται να παει στα seven καλοκαιριατικα, θα πω κ εγω οτι δεν με νοιαζει το ps3 μιας και πλεον δεν μπορω να παιξω σε αυτο γιατι ξαναχαλασε (EBW FTW).
jk κανε οτι θες ρε αγορινα, εγω λεω οτι με 30€ θεωρω πως ειναι καλα αυτα που δινει η sony, θα μπορουσε να δωσει περισσοτερα και καποιους ΑΑΑ τιτλους αλλα λογικα τους αφηνει επιτηδες για λιγο καιρο μετα.
οσο για τους καφεδες φιλε ναι σχεδον ολες οι καφετεριες εχουν αθλιο καφε και αντι για 2 ευρω και 3 που εκανε παλια κανει 4! και εμεις παμε γιατι? για να μιλησουμε με κανα φιλο αρα αναγκαστηκα τρως στην μαπα τον σαπιοκαφε που το everest εχει καλυτερο!χαχα
αν βάλουμε κάτω αυτα που έχει δώσει μέχρι τώρα θα δούμε οτι κοστίζουν ίσως κ 4ψήφιο νούμερο... αυτα μας τα έχει νοικιάσει για όσο έχουνε plus...
γιατί ρε καταναλωτάρα να απαιτεις με 100 ευρω που χεις δώσει 3 χρόνια τώρα σε συνδρομές να έχεις παιχνίδια χιλιάδων ευρω για πάντα; πληρώνεις και για το όνλινε και για οτι έχεις πάρει μέχρι τώρα και για ότι θα βγει απο δω και πέρα ( δεν μπορούμε να κράζουμε απο τώρα )
Το ζουμί είναι ότι μας είχε καλομάθει κ τώρα μας κακοφαινεται. Εγώ όπως κ πολλοί άλλοι βάλαμε Plus για τα free games γιατί I don't give a Fuck about online. Η σονυ μάζεψε πολύ λαό με τα δωρεάν κ κάποιοι θα συνεχίσουν λόγω ονλαιν κάποιοι θα σταματήσουν λόγω των "φτωχών" παιχνιδιών που δίνει τώρα τελευταία.
Σαν καταναλωτής το βρίσκω απαράδεκτο γιατί υπάρχουν άπειρα retail games που θα μπορούσε να δώσει. Όμως αν μπω στα παπουτσια της σονυ, το βρίσκω λογικό. Θέλω αυτοί που έχουν μείνει στο ps3 να πάρουν ps4. Αν τους δώσω εκατό παιχνιδαρες θα αργήσουν οπότε ας τους τα κόψω σιγά σιγά. Είπαμε εταιρίες είναι όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
K επειδή βλέπω κ ακραίες απόψεις, το ότι μου έχει δώσει ένα κάρο φρι παιχνίδια δεν με υποχρεώνει να κάνω τεμεναδες για τον πολύ απλό λόγο ότι πολλά ΑΑΑ τα έχω παίξει ήδη, άλλα τα έχω νοικιάσει κλπ.
Για το στακαρισμα των ετήσιων τα είχα πει καιρό πριν κ θυμάμαι είχα διαφωνία με τον odytsak. Τώρα βγαίνω αληθινός, όχι γιατί είμαι προφήτης αλλά γιατί αυτή ήταν η λογική κ αναμενόμενη εξέλιξη από πλευράς σονυ. Όποιος στακαρε για το ονλαιν καλά έκανε. Όποιος στακαρε για τα φρι παιχνίδια, ας πρόσεχε.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο που και ως που βγαίνεις σωστός? όταν στακάραμε ετήσιες ήμασταν όλοι σίγουροι καταρχας οτι θα είναι μόνο για ps3/vita και οτι το ps4 θα έχει άλλη υπηρεσία/χρέωση, και όμως η Spny ήταν τόσο fair που έβαλε στην ίδια υπαρχουσα υπηρεσία και το ps4 και εποφελιθήκαμε και εμείς με τα 2-3-4 χρόνια plus που το είχαμε πληρώσει έτσι και αλλιώς.
Κατα δεύτερον... τι εννοείς δεν δίνει ΑΑΑ τίτλους ( για ps3/vita μιλάμε τώρα, στο ps4 όπως είπα ήταν να είναι άλλη υπηρεσία και επίσης δεν γίνετε με 6 μήνες ζωη να δίνει retail τίτλους free) ? δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλα αυτή τη στιγμή μας έχει δώσει τελευταίους μήνες Tomb Raider!, Bioshock, Metro, nba 2k14 και κάτι motogp 14-dragons crown στο Vita δλδ ΤΙ άλλο ήθελες? GTA V ?
Αυτη η "αχαριστία" πραγματικά δεν ξέρω απο που πηγάζει απο πολλούς, δλδ το πιστεύω οτι και να έδεινε πάλι παράπονα θα είχανε.
Εγω παιδια για το στακαρισμα....ΕΝΑ θα πω.
Ειτε ειναι εταιρεια, ειτε ειναι γκομενα.....αμα νιωσει οτι τον εχει "δεμενο τον γαιδαρο της", θα αρχισει σιγα σιγα να σε υποτιμα και παραμελει.
ΠΟΤΕ δεν ειναι καλο να σε θεωρουν "σιγουραντζα"....αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Δηλαδη ας πουμε, αν δεν ειχαμε στακαρει συνδρομες για 2-3 χρονια τι θα συνεβαινε? Δεν θα ξαναβγαζε προσφορα η Sony? Σιγα μην δεν το'κανε...ισα ισα που μαλλον θα το εκανε ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.
Επισης, ποιος σας λεει οτι αν το Plus δεν πηγαινε καλα απο πλευρας συνδρομων, οτι δεν θα ειχε ηδη αναγκαστει να δωσει εναν ΑΑ τιτλο και στο PS4 για να τραβηξει πελατεια?
Δεν το λεω σιγουρα βεβαια....αλλα θα ηταν πιθανο...σωστα?
Οποτε καλο ειναι να μην μας θεωρουν δεδομενους.....
Εγω προσωπικα δεν εχω Ps4 αλλα τα παιχνιδια του Ιουνη τα θεωρω παπαριες, αντε να εξαιρεσω το μπασκετακι.
Στο δε Vita.....δεν δινει σοβαρο παιχνιδι εδω και πολυ καιρο......ελεος, μπορει οντως να μην εχουν βγει πολλοι καλοι τιτλοι για το Vita.....αλλα οχι οτι δεν μπορουσε να δωσει ενα ΑΑ game εστω και παλιο!
Προσωπικα και στο Vita και στο ps3 αρνουμαι να παιξω παιχνιδια με γραφικα που μου θυμιζουν τον Commodore που ειχα στα νιατα μου!
Να υπενθυμίσω οτι δεν ήταν προσφορά αλλα λάθος, βάζαμε ετήσιες με 23 ευρώ.....
Καταρχήν διάβασε καλύτερα τι λέω πριν πάρεις θέση. ΕΙΧΑ ΠΕΙ λοιπόν ότι αργά ή γρήγορα θα σταματήσει να δίνει τόσα παιχνίδια για ps3(αυτό ήταν το νόημα δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια) . Σωστός δεν βγήκα; Πάμε παρακάτω.
Είπα εγώ ότι δεν δίνει ΑΑΑ παιχνίδια; Είπα ότι πολλά που έχει δώσει εγώ τα έχω ήδη παίξει οπότε δικαίωμα μου να γκρινιαξω κ να ζητήσω ότι θέλω όπως κ δικό σου να πεις ευχαριστώ κ να τα παίξεις.
Δεν ανέφερα πουθενά το ps4, μόνο εσύ το είδες αυτό.
Τέλος τα περί αχαριστίας είναι αστεία τελείως. Εκτός αν εργάζεσαι στη σονυ οπότε καταλαβαίνω ότι έχεις ίδιον συμφέρον, καταλαβαινεις πιστεύω ότι όταν πληρώνω κάτι μπορώ να γκρινιάζω, να μουρμουραω να να να. Είναι τα λεφτά μου κ μπορεί εγώ να θέλω να μου δίνουν δωρεάν το Destiny πώς να το κάνουμε. Αν δε μου το δώσουν η πόρτα είναι ανοιχτή να φύγω αλλά ως τότε μπορώ να εκφράσω άποψη.
Παρολαυτα κ επειδή σε βρίσκω επιθετικό χωρίς λόγο, είδες ότι έγραψα πώς βρίσκω απόλυτα λογική κ αναμενόμενη την τακτική της σονυ ώστε να τραβήξει κόσμο στο ps4.
Εδω είναι ολο το point, και δυστυχώς αυτη την άποψη την έχουν πολλοί " έδωσα 30 ευρώ για ετήσια, πρέπει να μου δίνουν 6 παιχνίδια το μήνα, ναι παίζω Online, να έχω cloud, να μου λένε ευχαριστώ με 5 e-mail τη βδομάδα, να μου γράψουν το όνομα στο hall of fame στο άγαλμα που θα χτίσουν προς τιμήν μου, να μου στείλουν 3 ξανθιές σπίτι και τελος πάντων να νιώθω special"
οοοοοοχι μεγάλε, 30 ευρώ πας πίνει 3 ποτάκια σε 3 ώρες κ λες ευχαριστώ, κάτσε βάλτα κάτω και ηρεμήστε με το "είμαι πελάτης θα σας γ@μησω", η sony με το ps plus άλλαξε τον χόρο, η MS χρέωνε 50/χρόνο για να παίζει online το κοινό της, και δε μίλαγε κανείς, αν δεν ήταν η sony θα αγόραζες παιχνίδια τώρα και δε θα μπορούσες καν να τα πουλήσεις σαν μεταχειρισμένα.
sorry για το ύφος αλλά ελεος.
edit: δεν δουλεύω στην sony btw.
edit2: Και όσο αναφορά οτι τα έχεις παίξει γι αυτό γκρινιάζεις, μήπως θες και custom monthly games? δλδ να δίνουν παιχνίδια ανάλογα με το profile σου τι δεν έχεις παίξει? δεν το λέω ειρωνικά αλλα για να καταλάβω τι ζητάς.
Η sony εχει πουλησει αν δεν κανω λαθος 7 εκατομυρια μοναδες(ps4) μεχρι στιγμης και κυκλοφορουν καμια 30αρια retail games. Αυτα τα παιχνιδια, ενδεχομενως ευελπιστουν ακομα σε πωλησεις απο τι στιγμη που υπαρχει ακομα ξηρασια και δεν αναμενονται προς το παρον νεες κυκλοφοριες. Οποτε η sony αναγκαστικα θα μας δίνει indies τα οποια δεν εχουνε κανει και τις αναμενομενες πωλησεις μεχρι στιγμης εως οτου ερθει η στιγμη οπου οι επιλογες θα ναι περισσοτερες και "ποιοτικοτερες" για πολλους συνδρομητες.
Πιστευω πως καπως ετσι παει το πραγμα.. Οταν θα κυκλοφορησουν περισσοτερα παιχνιδια και καποιος τιτλος δεν εχει πετυχει τις αναμενομενες πωλησεις για την εταιρια (ή τις εχει πετυχει και δεν πουλαει αλλο πια), λογικα θα καταληξει αργα η γρηγορα στο Plus.
Καταρχήν φτιάξε το ύφος σου δε σου φταίει κανείς αν ξύπνησες στραβά. Το τι κάνω με 30¤ είναι δικό μου θέμα όπως κ τι θέλω να μου προσφέρουν γιαυτα.
Στα @@ μας τι κάνει η Microsoft, ποιος ανέφερε την Microsoft? Ότι ναναι.
Αγόρι μου καλό αγοράζω παιχνίδια εδώ κ 20 χρόνια, πριν υπάρξει σονυ στο gaming, τι είναι αυτά που λες; Το Plus περιμέναμε να παίξουμε παιχνίδια?
Δεν έχει νόημα, δεν διαβάζεις, μόνο μιλάς κ το χειρότερο είναι ότι δεν σέβεσαι κ την διαφορετική άποψη. Οι 4-5 που μίλησαν είναι λάθος κ αχάριστοι κ εσύ σωστός, παρόλο που γενικά όπως έχω χιλιοπει καλά κάνει η σονυ. Για να μην αναρωτιέσαι, το ρεπορτ είναι από μένα για το ύφος σου. Έτσι για να είμαι ξεκάθαρος.
μια χαρά ξύπνησα απλά βαρέθηκα τα "είμαι θύμα καταναλωτής" στυλάκια, ιδικά σε μια τέτοια υπηρεσία που με έκανε και σταμάτησα να δοκιμάζω games απο τον θείο. Και εγώ απαντάω τουλάχιστον σε αυτά που λες, εσύ λες την ιστορία σου ( αγοράζω 20 χρόνια games ) χαίρω πολύ, και γω το ίδιο, υπηρεσία σα το plus είναι επαναστατική, και σε σχέση με το ξεκίνημα της δίνει και παραπάνω games γιατί μπήκε το ps4, άσε που είναι cross-buy κάποια και πάλι έχεις 3 games για το ps3 συνήθως. Και με το στα @@ μου το ένα στα @@ μου το άλλο δεν γίνεται δουλειά, σου είπα πως λειτουργούσε η αντίπαλη εταιρία τόσα χρόνια τώρα που εσύ έπαιζες free online. Και το οτι εσύ θες με 30 ευρώ να κατακτήσεις τον κόσμο δε σου φταίω εγώ ουτε η Sony, πήγαινε ψήφισε παπαρίγα να τα βρείτε καλά.
Thanx για το report, ήμουν σίγουρος έτσι κ αλλιώς.
Οκ.Το οτι τα θεωρεις εσυ παπαριες δεν σημαινει οτι ειναι ομως.Οπως εγραψα παραπανω ολα τα εχουν παει εξαιρετικα στις βαθμολογιες και προσωπικα τα 3 τα ειχα στην λιστα για αγορα και το ενα το εχω.4/5 δηλαδη.
Δεν ειναι σοβαρο το dragon's crown στο vita???
Γιατι πρεπει να ακολουθησω στο κραξιμο?
Μεχρι τωρα 12.22 ημερα Σαββατο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την υπηρεσια.
Ποιο ειναι αυτο?:P
Αν βαρέθηκες μην μπαίνεις στο φόρουμ τι να κάνουμε υπάρχει κ η άποψη κάποιων άλλων. Αν δεν μπορείς να τη σεβαστείς κ να συζητήσεις δεν σου φταίνε. Για νιοστή φορά η σονυ έχει δώσει παιχνιδαρες που άλλοι τα έχουν παίξει κ άλλοι τα έχουν μαζέψει κ θα παίζουν μέχρι το 2040. ΟΜΩΣ είναι δικαίωμα τους να ζητάνε παραπάνω, ή να μην έχουν πχ vita ή να θεωρούν το mercenary kings μια @@ κ μισή.
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, το περίμενα ότι εκεί θα πάει η δουλειά.
Αλλά δεν βγήκα να πω οι κλέφτες οι αλήτες που είναι το άλλο άκρο από αυτό που κάνεις εσύ. Τεμεναδες επειδή σου δίνει φρι παιχνίδια, κάτι που ήταν στην αρχική συμφωνία, απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή.
Surge Deluxe :P