Ερωτηση: Αν ο Ταχυδρομος μου αφησει χαρτακι για ενα παιχνιδι και δεν το δω (αρα δεν καταλαβω οτι πρεπει να το παραλαβω), τοτε τι γινεται; μπορω να παω στα ΕΛΤΑ της γειτονιας να ροτησω;
Για ο Ταχυδρομος (μας) τα εχει... χαμενα....
Ερωτηση: Αν ο Ταχυδρομος μου αφησει χαρτακι για ενα παιχνιδι και δεν το δω (αρα δεν καταλαβω οτι πρεπει να το παραλαβω), τοτε τι γινεται; μπορω να παω στα ΕΛΤΑ της γειτονιας να ροτησω;
Για ο Ταχυδρομος (μας) τα εχει... χαμενα....
Φυσικά και μπορείς.Έχω παραλάβει από τα ΕΛΤΑ με την ταυτότητά μου μόνο.
μεγάλη βελτίωση για το zavvi !
με είχε μάθει σε κάτι 20ήμερα μέχρι και 30ήμερα πιο σπάνια βέβαια ,
παραγγελία ενός game στις 7/3 , έγινε dispatched στις 8/3
και σήμερα το παρέλαβα !
:a042:
Ναι, οι τυποι εχουν ξεφυγει εκει περα... Και ειναι και τo πιο φθηνο e-shop!!!!!!!
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.
Παρήγγειλα 2 παιχνίδια από το zavvi.
Το ένα υπήρχε κανονικά stock και έγινε dispatched χθες ενώ στο άλλο πρέπει να περιμένω 1εβδομάδα.
Το περίεργο είναι ότι μου χρέωσαν μεταφορικά 1,21 x2.
Για πιο λόγο μου χρέωσαν 2 φορές μεταφορικά? Κανονικά τα μεταφορικά δεν πάνε ανά πακέτο και όχι ανά παιχνίδι?
Φίλε μου δεν το είπαν από την αρχή.
Αφού έκανα την παραγγελία και μετά μου έστειλαν mail ότι παιχνίδι δεν υπάρχει στο stock τους και ότι θα το έχουν από βδομάδα.
Επίσης η τιμή στο zavvi είναι 51 και κάτι και στο paypal 53.
Δεν είναι το θέμα τα 2 ευρώ αλλά η ενημερωση της τελευταίας στιγμής.
Eπιτελους, ηρθε το δεμα απο το zavvi, το πρωι (λιγο πριν παω στα ΕΛΤΑ να ροτησω) το βρηκα.
Περιπου 12-13 εργασιμες εκανε... σε σχεση, βεβαια, με τον... μηνα που κανει, συνηθως, καλα ειναι...
Περιμενω απο zavvi το MGS HD Collectors, dispatched απο 5/3 και δεν ηρθε ουτε σημερα 9 μερες μετα. Λογικα μεχρι την Παρασκευη θα ερθει αλλα ανυσηχω και λιγο επειδη ειναι και λιγο μεγαλο το κουτι μην ερθει στραπατσαρισμενο οπως ειδα σε κατι αλλα παιδια.
^ σιγα ρε συ. μην ανυσηχεις απο τοσο νωρις. Εγω το περιμενα απο 1-2 Μαρτιου....
Φίλε Φώτη ,
στο zavvi η χρέωση στα μεταφορικά είναι πάντα ανά είδος ,
πρέπει να το γράφει όταν κάνεις την παραγγελεία σου και είναι στο basket πριν την ολοκληρώσεις (per item)
Επίσης άσχετα αν φύγουν μαζί απο εκεί ή όχι το καθένα έρχεται στο δικό του ΄χαρτινο κουτάκι , και μάλιστα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα παραλάβεις και τα 2 μαζί !
μου έχει τύχει αρκετές φορές να αγοράσω π.χ. 2 games , να γίνουν dispatched μαζί , αλλά να έρχονται σε μένα με διαφορά 2-3 ημερών !
Παιδια μονο για online αγορα ειναι αυτα?
Δεν προλαβαινω να περασω, εκανα ηλεκτρονικη παραγγελια και αποστολη σε καταστημα, αποκλειεται βεβαια να ερθουν.
Οχι,δεν ειναι για τα καταστηματα μονο!
Εγω παρηγγειλα τηλεφωνικα και θα μου το στειλουν Πατρα!!!
Παρτε τηλεφωνο!!!
Ε η ηλεκτρονικη παραγγελια υποθετω δεν εχει διαφορα με την τηλεφωνικη.