Σε χαρακτήρισα, σε έβρισα ή σε ειρωνεύτηκα και δεν το κατάλαβα?
Printable View
Σε χαρακτήρισα, σε έβρισα ή σε ειρωνεύτηκα και δεν το κατάλαβα?
Ηρεμα παιδες, γραπτος λογος ειναι. Ευκολα παρεξηγησιμος. Cool Baby Cool!!!
Εγώ Γιώργο παραείμαι cool σήμερα :a050:
auto poy lew einai, oti apo auta pou vlepw sta forums kai sto twitch, nai einai system seller ( oxi gia emena prosopika ), o kosmos asxolite polu mazi tou, opote tha einai kai aytos enas logos gia na agorasei kapoios to xbox, kai gi auto eipa sto proigoumeno post mou oti einai system seller mexri ena epipedo ( den einai gran turismo gia to ps2 as poume... ). Opote nai, tha poulithoun xbox gia xarh aytou tou game.
ps sorry gia ta greeklish... eimai apo kin.
Εγω που επαιξα 20+ ωρες και ξεκλειδωσα τα παντα(PC Version) μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση. Διαφωνω με το 6vs6 αλλα τα παντα ειναι εθιστικα. Ο μικρος χρονος που διαρκει καθε game, τα menus, οι ηχοι του, η σβελταδα και η δραση του, καθε φορα θες να παιξεις να κανεις ''περισσοτερο παρκουρ'' να ακουμπησεις τους σωστους τοιχους και να βγεις απο το ταδε παραθυρο εναερια και να τους καθαρισεις ολους, να βγαλεις σε καλυτερο timing τον Titan σου κα να θερισεις κοσμο κλπ κλπ.
Πιστευω αν εχει περισσοτερα customizable οπλα και επιλογες(γιατι τωρα ειχε μονο 3 attachments στο Carbine) θα πουλησει 7+ εκατομμυρια. Και το βλεπω πολυ πιθανο να μπαινει στα e-Sports, πραγμα που θα εκτοξευσει τη δημοτικοτητα του
Ο κόσμος ασχολείται πολυ μαζι του τωρα και ειναι λογικό, διασκεδαστικό μεν παιχνιδι, (για αυτους τουλαχιστον που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους παιχνιδια), αλλα και τρελή προώθηση απο τα ΜΜΕ που κανουν πλύση εγκεφάλου εδω και πολλούς μηνες με καθημερινά συνεχή άρθρα, βιντεος κτλ...και ξερουμε όλοι πολυ καλα πως λειτουργεί συνήθως η μάζα σε τέτοιες περιπτώσεις. Απόλυτα λογικό λοιπον να υπαρχει αυτο το μεγαλο ενδιαφέρον τωρα...system seller ομως? θα δείξουν οι πωλησεις. Και το κυριότερο θα δουμε σε τι βαθμό θα συνεχίσει να προκαλεί αυτο το ενδιαφερον και τους επόμενους μηνες, εβδομάδες απο την κυκλοφορία του.
Κάτι τέτοιο ήθελα να διατυπώσω αλλά με παρεξήγησε πιο πάνω ο συμφορουμίτης,
και το Titanfall έχει το κοινό του και π.χ. το Forza έχει το κοινό του και είναι system seller και τα δυο αμφότερα,
το ότι εγώ τραβάω καψούρα με τον Καζουνόρι και τα κρυοπαγήματα του ζαριού δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.
Και ερχεται παλι αυτη η θεϊκη εταιρεία που το ματι της το αλληθωρο, το μυαλο της και μια λιρα κλπ the one and only moneysoft και λεει δεν βγαζω ΑΛΛΟ ενα fps στην καινουρια μου κονσόλα...κανονικά έπρεπε να λέγεται PCBOX720 (η ακομη καλυτερα HDreadyPCBOX γιατι τα παιζει και στα 720 ΛΟΛ)...
Βλέπεις δλδ οτι η Sony παει και σου βγαζει τα exclusives της και χωνει εκει story, lore, φτιαχνει κοσμους, σε βαζει να σκεφτεσαι και λιγο και συγκρινε τωρα και την αμερικλανια το PCBOX...
Μα παντα ήταν ενα ορθιο PC το XBOX απο το πρωτο (οχι το "one" αλλα το No1 καρα-λολ)...βγηκε και εφερε οτι fps υπηρχε στα pc στις κονσολες με το ετσι θέλω.Και αναγκαζομαστε να μάθουμε να παιζουμε και ενα genre που φτιάχτηκε για mouse/keyboard με χειριστήρια...(ακόμη mouse βαζω και στην κονσόλα βέβαια...) και το έκανε και μόδα στις κονσόλες....και (θα) τρεεεεεεεεεεχει ο κόσμος να το αγοράσει....στην κονσόλα....!
wtf.
Titanfall-καρατε kid εντωμεταξυ....wtf X2
Oπως εχω ξαναπει, εχει φυγει πλεον απο το ειναι αστειο, και εχει περασει στα επιπεδα του θλιβερου.
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Runs at 900p, 60FPS on Xbox One
http://www.technobuffalo.com/2014/02...s-on-xbox-one/
Eλα ok, οντως εχει ξεφυγει απο τα ορια της καζουρας και του χαβαλε το ολο θεμα. Δεν ειναι δυνατον να μην τρεχει το Plants vs. zombies 1080p.
Δεν γινεται.
Πραγματικα ελπιζω τα multi να μην επηρεαστουν αν και αυτο λογικα δεν γινεται. Τωρα ειναι οι αναλυσεις, αργοτερα θα περασει αυτη η αδυναμια του xbone στον σχεδιασμο των παιχνιδιων.
Ενταξει τωρα...δεν μπορει δηλ το one να τρέξει το plants σε 1080p?μην τρελαθούμε...δεν ξερω τι μπορει να φταίει αλλα η είδηση αυτη δεν εχει λογική.
Eλα ενταξει, ειναι για κλωτσιες οι ανθρωποι. 1 χρονο απο την μια γκαφα στην αλλη, απο την μια επικοινωνιακη ηττα στην αλλη, με ανελεητο κραξιμο κτλ και συνεχιζουν να κοροιδευουν τον κοσμο. Θαυμαστε απαντηση σχετικα με το θεμα απο MS employee
http://i.imgur.com/TBeipI8.png
και δεν ειναι κανας τυχαιος ετσι? Product manager που κανει και podcasts.
Ξεφτιλα.
@psx3
Ρε μαν, δλδ οκ δεν ειναι σαν το mobile game αλλα μιλαμε γι αυτο εδω το παιχνιδακι.
http://www.youtube.com/watch?v=jhyDHGx9-6Y
αν ειναι δυνατον δλδ.
Το οποιο mirror's edge θα ειναι multi ετσι; γιατι θυμαμαι κατι περιεργα που ελεγαν στην E3 για πιθανη αποκλειστικοτητα του one.
Kαλό φαίνεται, άντε να το δούμε εκτός από PC και στο PS4 τουλάχιστον.
http://www.youtube.com/watch?v=iAcAd1fUiy8
J-rpg on X1????
http://kotaku.com/microsoft-teases-jrpg-fans-1528653558
Νομίζω κάπου το είχα ξανακούσει. Είναι από τα παράδοξα της βιομηχανίας.
Ξέρει κανείς την ιστορία του studio?
Quote:
Mistwalker Corporation (ミストウォーカー Misutowōkā?) is a Japanese video game development studio founded by Hironobu Sakaguchi (the creator of the popular Final Fantasy series) in 2004, with the financial backing of Microsoft.
...βασικά τι ρόλο βαράει η Microsoft στην συγκεκριμένη υπόθεση.