όχι, μόνο ότι είναι στη instant game collection list.
Printable View
όχι, μόνο ότι είναι στη instant game collection list.
Κατάλαβα.
Αλλα φαντάζομαι πως αποο την στιγμή που θα γραφτείς , οτι έχεις κατεβάσει , μένει σωστά?
Αν πχ γραφτω τώρα και εχω δικαιωμα στο ps3 για το nba2k14, αν το κανω uninstall , θα μπορω μετά να το ξαναεγκαταστήσω?
Ότι κάνεις purchased μένει δικό σου για πάντα, απαραίτητη προυπόθεση για να το παίξεις είναι να έχεις ενεργή plus συνδρομή.
αυτο που είπε ο odytsak. εγώ π.χ κάθε μήνα που βγαίνει η νέα λίστα με τα free plus games, μπαίνω στο https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ και πατάω σε όλα purchase και στις 3 κονσόλες να τα έχω, και όταν είναι κατεβάζω όποιο θέλω. Και να μην έχεις κάποια κονσόλα πάτα purchase να υπάρχει και κάποια στιγμή που θα την πάρεις θα έχεις τα games της.
Απόλυτα κατανοητά ολα !
Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας.
Υπάρχει καποιο μέρος που να μπορώ να παρω την ετήσια plus φθηνότερα απο τα καταστηματα (50€) η να μην ασχοληθώ ?
Τεράστια διαφορά!
Ειναι εγγυημένος/δοκιμασμένος ?
Εχουμε πάρει αρκετοί καρτούλες από κει (και εγώ για αμερικάνικο μάλιστα account), περισσότερα δες εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...SN-ΞΊΞ¬ΟΟΞ΅Ο
Super!
Τι διαφορες εχουν πχ οι αμερικάνικες καρτες?Ειναι προφανως για αμερικανικους λογαριασμους.Υπάρχει διαφορα στα παιχνιδια πχ ? Ειναι ευκολο να φτιαξει καποιος ξενο λογαριασμο στο psn ?
Ευχαριστώ ξανα!
Να ρωτήσω κ εγω το ίδιο ... ;;; Έχω αμερικανικο accουnt παράλληλα με το ευρωπαϊκό μου .
Αν αγοράσω κάρτα απο τον maxplay πχ θ μπορω χωρίς πρόβλημα να κάνω αγορά απο το αμερικανικο που έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή ;;; Ευχαριστω κ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλα δεν μπορω να το βρω
Ναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπες στο maxplay και αγόρασε κωδικό για αμερικάνικο store,
το δικό μου το δεύτερο account (αμερικάνικο) μέχρι και plus του έχω βάλει, (πάτα το spoiler στην υπογραφή μου). :P
Ωραία μέχρι εδω !! Για το online του παιχνιδιου θα θέλει και συνδρομή plus στο αμερικανικο χωριστά , ή θα ισχύει του ευρωπαϊκού αφού ειναι στην ίδια κονσόλα ;;
Εννοώ θα το δείχνει κανονικα το παιχνίδι όταν μπαίνω στο ευρωπαϊκό account ή θα μου το βγάζει κλειδωμενο με λουκετακι;
Thnx again :)
Eφ'όσον υπάρχει ένα account με συνδρομή plus στo PS4 (εννοείται primary) τότε όλα τα account μπορούν να παίξουν multi.
Για να μην σου βγάζει το λουκετάκι και να παίζει το ένα account τα games του άλλου και το αντίστροφο
θα πρέπει και τα δύο account να είναι δηλωμένα primary.
μία ερώτηση παιδιά. γιατί δεν μπορώ από day 1 να κατεβάσω σχεδόν με τίποτα το trine και πάντα κολάει στα πρώτα 2-3 mb? είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? (δοκίμασα και να το σβήσω και να το ξανακατεβάσω από το library)
Καλημέρα παίδες! Να ρωτήσω κάτι;
Πλέον για συνδρομητές ps plus για ps3, δεν θα υπάρχουν και δωρεάν ετήσια παιχνίδια όπως ίσχυε μέχρι τώρα; Θα είναι μόνο τα 2 κάθε μήνα;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Στο ασιατικο τον επομενο μηνα θα μπουν τα Towerfall και strider στο Ps4.
http://asia.playstation.com/sg/en/ps...s#comingOffers
Λογικα τα ιδια θα μας δωσουν και σε εμας..