χαχα τρελο γελιο με τον enstikto! μαγκες οι καθεμια εχει τα καλα και τα κακα!
Printable View
χαχα τρελο γελιο με τον enstikto! μαγκες οι καθεμια εχει τα καλα και τα κακα!
Προσπερνω το υπολοιπο ποστ οχι επειδη το αγνοω αλλα επειδη ηδη εχει νομιζω ηδη αναλυθει επαρκως και απο Enstikto και Lefteri ωστε να μην χρειαζεται να κανω κι εγω comment.
Δεν νομιζω λοιπον οτι ειναι θεμα "φιλιας" ή υπερασπισης ουτε θεμα ευρωπαικο ή ελληνικο για το θεμα της γυναικας. Ειναι θεμα καθαρα αποψης του καθενος.
Υπαρχουν γυναικες που σεβομαι και θαυμαζω πολυ περισσοτερο απο αντρες τυπου και καλα "AA male" που λεμε. Επισης εχω γνωρισει γυναικες που εχουν πολυ μεγαλυτερα @@ απο αντρες οι οποιοι και καλα λενε οτι εχουν τεραστια @@ αλλα απλα οπως ειπα ειναι το δηθεν της υποθεσης.
Η γυναικα θα δειξει σεβασμο στον αντρα εκεινο που ξερει να σεβεται γενικοτερα και οχι ειδικοτερα. Ειμαι εντελως κατα του σεβασμου ο οποιος θελει να προερχεται μεσω "φοβου" ειτε προκειται για γυναικα ειτε για παιδι ειτε οτιδηποτε. Ειναι -κατ εμε- η χειροτερη μορφη σεβασμου που μπορει να ζητησει, ή για να το πω καλυτερα, "απαιτησει" καποιος. Ο σεβασμος για εμενα κερδιζεται, δεν επιδεικνυεται, ουτε και "εφαρμοζεται".
Αν ο αντρας θελει η γυναικα να τον σεβεται, τοτε ο αντρας θα πρεπει να ειναι αξιος σεβασμου. Το ιδιο και το αντιστροφο φυσικα. Καμμια γυναικα δεν θα κερδισει τον σεβασμο μου, οποια κι αν ειναι αν δεν ειναι στα ματια μου αξια τετοιας μεταχειρισης.
Σαφως υπαρχουν και πολλες γυναικες οι οποιες ειναι του κλωτσου και του μπατσου και τις εχουμε γνωρισει ολοι μας, ομως αυτο δεν σημαινει οτι η γυναικα ως ον γενικοτερα δεν αξιζει ή δεν της αναλογει, αναλογος σεβασμος με αυτον που αξιζει στον αντρα.
Κοντολογοις, ειναι πιστευω μου οτι το θεμα ειναι καθαρα ατομικο, αναλογο του τι ανθρωπος ειναι αυτος που εχεις απεναντι σου. Δεν θα ηθελα με τιποτα μια γυναικα η οποια το μονο που θα εκανε θα ηταν να σιδερωνει, να πλενει, να μαγειρευει, να ξεσκατιζει , να μου φερνει τις παντοφλες σε 15 δευτερολεπτα, να πηδιεται μαζι μου και να μην εχει καμμια μα καμμια αποψη. Αυτη ειναι γυναικα που απο εμενα δεν αξιζει σεβασμου, και θεωρω απολυτα λογικο να μην αξιζει σεβασμου, γιατι αυτη ειναι μια γυναικα χωρις....προσωπικοτητα...
για σκεφτειτε το? Αυτη η ως ανω περιγραφη ειναι μιας γυναικας...κενης...αοσμης...αβουλης. Δεν θα ηθελα να περναω την ωρα μου με καποιον ανθρωπο ο οποιος εχει το ρολο του "υπηρετη" μου...δεν θα ηθελα να εχω ενα αβουλο ον διπλα μου καθε φορα που θελω να συζητησω και να ακουω συνεχεια να συμφωνει μαζι μου και να βγαζει τον σκασμο.
Θελω εναν ανθρωπο ενδιαφερον, με αποψη, με ενθουσιασμο, με πολλα ενδιαφεροντα που να μην ειναι ενα μαμουχαλο που θα το κουβαλαω στην πλατη μου σαν γλαστρα. Θα προτιμουσα χιλιες φορες μια γκομενα που δεν ξερει να μαγειρευει αλλα γουσταρει να διασκεδαζει και να εχει ορεξη για να κανει πολλα και διαφορετικα πραγματα, απο μια γκομενα που θα μου επλενε το σωβρακο και θα μου εφτιαχνε τυροπιτακια. Αυτη θα κερδιζε τον σεβασμο μου.
That's just like.... my opinion. :)
@Val: Τελικά ξέρεις πολύ καλά να αναλύεις διεξοδικά αυτό που γράφω εγώ με μία πρόταση (δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ κάτι τέτιο). Ωραίος! +rep
Θα σε κόψει η πείνα Μήτσο!!
Εννοείτε πως τα είπες σωστά αλλά έχει τα δίκια του και ο Κώστας:
Spoiler!
Όπως και να το κάνουμε, έχουνε κάτι που θες. :idea:
Και βέβαια όλα είναι σχετικά και αναλόγως των περιστάσεων: αν έχεις επιλογές οκ, αλλιώς όπως λέει και μια παροιμία "στην αναβροχιά,καλό και το χαλάζι". lol
Εχωλιωσει με την κουβεντα που κανετε!Εμενα μαρεσουν οι ψιλοτυφλές.Αντε κ λίγο θεοστραβες.Ψηλές εννοειται με κάποιο μονιμο προβλημα στη μεση να καμπουριαζουν ειναι η απολυτη επιλογη.Αλλά που τετοια τυχη.....
Aν θέλεις με μουστάκι και να βρωμάνε οι μασχάλες της κάτι μπορεί να σου βρούμε γιατί μόνο μ'αυτά που λες δύσκολο δεν τις αφήνουν ελεύθερες.
Oxι νταξει μουστακι αφηνει οτι ωρα θελει και μασχαλες αφηνει οτι ωρα θελει (φτανει να έχει).μασχαλες.
Πάντως το γεγονός είναι ότι όλο και πιο πολλές έχουν αρχίζει να το παίζουν ιστορία. Που πας μωρή 18 χρονών άβγαλτο με μια περιφέρεια να, να λες "ταρίφα 20 στα αγόρια". Λες και ο εικοσάχρονος τη δικιά σου ξεχειλωμένη κυτταρίτιδα θα κοιτάξει, σαύρα...
Όπως και να'χει, καλό το δίμετρο πόδι, αλλά ειλικρινά προτιμώ μια κοπέλα να είναι 1.65-1.69, για να φοράει τακούνι (=φετίχ). ;-)
+1 στον κυριο απο πανω...
ευχαριστο
Και γυναίκες μέλη να είχαμε με τον Λευτέρη θα είχαν φύγει όλες τώρα. :P
Όχι διαφωνώ. Μπορεί μεν να υπάρχουν άντρες που είναι απίστευτα ναρκισσιστές, αλλά είναι κοινώς γνωστό ότι οι περισσότεροι από αυτούς κινούνται με τη λογική, ας περάσουμε καλά απόψε και βλέπουμε. Ειδικα αυτήν την περίοδο που γίνεται πραγματικά χαμός στα παραθαλάσσια μέρη/νησιά. Αντιστοίχως ελάχιστες γυναίκες/κοπέλες σκέφτονται έτσι - οι πιο πολλές είναι μεν ψωνάρες, ψάχνουν όμως "σχέση" (για διάφορους λόγους, από την τρομερή ανασφάλεια, μέχρι την πηγή χρημάτων και λούσων στις εξτρίμ περιπτώσεις) αντί για one-night stand και λοιπά.
Υποσημείωση: Φυσικά υπάρχουν και οι ακριβώς αντίθετες περιπτώσεις, κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά που είναι ντροπαλές και ..."ήσυχες" και αντιστοίχως αγόρια, πραγματικά παλικάρια, που δεν είναι κάγκουρες/"βλάχοι".
Υποσημείωση2: Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικά συμπεράσματα.
ψαχνουν σχεση($$$$$$$)...
Τωρα σοβαρα δεν εχουμε ουτε μια γυναικα στο forum?
Έχουμε την roselyn και πιο παλιά πόσταραν και 2 γυναίκες ακόμα.
Aνυπομονω για το απαραιτητο ξεχεσμα που επιβαλλεται να μας ριξει καποια απο τις γυναικες του φορουμ (γιατι αποκλειεται να μην υπαρχει καμια) διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες.
Μιλαμε για ΤΟ τσουβαλιασμα με ολιγη απο "αστειευομαι φυσικα" για το απαραιτητο ξεκαρφωμα.
Ότι μόλις γυρίσω από διακοπές θα γ@μηθώ μέχρι να πάρω τα πλάτινουμ που θέλω :a068:
Δεν ξεκολλάμε λίγο με τα ξεπερασμένα και ρατσιστικά στερεότυπα?
Μια φορά και έναν καιρό (για την ακρίβεια πριν 1 χρόνο και 2 μήνες) κινδύνευα ΑΜΕΣΑ.Δεν έβλεπα, ανέπνεα μετά δυσκολίας, διάφορα υγρά έβγαιναν από το στόμα και την μύτη μου και άκουγα διμοιρίες ΜΑΤ να πλησιάζουν απειλητικά.Την ώρα που σκεφτόμουν αν έχω το κινητό της ξαδέρφης-δικηγόρου, ένα χέρι με αρπάζει και μου λέει με γυναικεία φωνή "θα σε οδηγήσω εγώ".Την ίδια ώρα που ο καθένας προσπαθούσε να σώσει το τομάρι του.Με κάθησε σε ένα παγκάκι μου έδωσε νερό να πλυθώ, χαρτομάντηλα να σκουπιστώ και μου είπε "Εδώ μπορείς να ρθεις στα ίσα σου με την ησυχία σου" και με άφησε ασφαλή.
Ως άντρες έχουμε την έμφυτη τάση αν δεν την καταστέλουμε, να συγκρίνουμε τα πέη και τους όρχεις μας, κυριολεκτικά και στην σύγχρονη εποχή μεταφορικά ως ένδειξη ανδρισμού.Αν αυτή η άγνωστη Γυναικάρα είχε πέος και όρχεις, ευτυχώς που δεν είχε γιατί μπορεί να με παράταγε, είμαι σίγουρος οτι θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα...
Μου αρέσει να μαγειρεύω και να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, ακούγοντας ταυτόχρονα depeche mode.Ίσως θα πρέπει να ψαχτώ σε ότι αφορά την σεξουαλικότητά μου.../s
...Πόσο μαμάει το Bombay με tonic και lime????